Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Sziasztok!
Szerintetek az mitől lehet hogy az opensource vulkan driverekkel sokkal lassabban indulnak a játékok? Karácsonyra kaptam egy RX550-t, először kipróbáltam az Amdgpu-pro-t és a hozzá tartozó vulkan drivercsomagot. Ezzel azonnal betöltődnek a játékok, a kezdőképernyő csak felvillan egy pillanatra. Kipróbáltam a mesa féle Radv vulkan drivert, és az amdvlk nyílt változatát, mindegyiknél 4-6 perc míg betöltődik a Dirt4 és az F1.2017, míg amdgpu-pro-s vulkan driverrel szinte azonnal betölt mindkét játék. Van a jelenségnek valami érthető magyarázata?
Arch ot használok fő rendszerként, de debian buster is van fenn(ott csak a mesás Radv érhető el) buster alatt is lassan tölt be a fent említett két játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest