- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Sziasztok!
Szerintetek az mitől lehet hogy az opensource vulkan driverekkel sokkal lassabban indulnak a játékok? Karácsonyra kaptam egy RX550-t, először kipróbáltam az Amdgpu-pro-t és a hozzá tartozó vulkan drivercsomagot. Ezzel azonnal betöltődnek a játékok, a kezdőképernyő csak felvillan egy pillanatra. Kipróbáltam a mesa féle Radv vulkan drivert, és az amdvlk nyílt változatát, mindegyiknél 4-6 perc míg betöltődik a Dirt4 és az F1.2017, míg amdgpu-pro-s vulkan driverrel szinte azonnal betölt mindkét játék. Van a jelenségnek valami érthető magyarázata?
Arch ot használok fő rendszerként, de debian buster is van fenn(ott csak a mesás Radv érhető el) buster alatt is lassan tölt be a fent említett két játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest