- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Dißnäëß #28578 üzenetére
igen, teljesen beteg dolog, hogy ezt raid5-tel akarod megcsinálni
azt kellene eldöntened, hogy pontosan mit is akarsz. ha azt akarod, hogy legyen egy realtime másolatod, ami titkosítva van, arra nem ez a megoldás, hanem a crypto blokk device. ha azt akarod, hogy legyen másolatod, arra a korábban említett network blokk device nem alkalmas, mert teljesen döglött és nem vagy nem jól fejlesztett technológia.
ha azt akarod, hogy legyen egy gyors, redundáns, titkosított cuccod, akkor egymásra pakolsz 1-több drbd-t, arra crypto-t majd arra raid1-et. készülj fel rá lélekben, hogy ha systemd alapú oprendszered van, nagyon hosszasan, harsányan és cifrán fogod pöcstering anyját emlegetni. én 4 hónapig tettem
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest