Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeretném az OpenLdap szolgáltatást kipróbálni. Feltelepítettem, beállítottam: sudo apt install slapd ldap-utils, sudo dpkg-reconfigure slapd
Próbáltam hozzá feltenni webes klienst: apt-get install phpldapadmin
Konfiguráció: sudo nano /etc/phpldapadmin/config.php
Ha a kliensen belépek akkor php hibát jelez.
Ha a Gosa-t próbálom az se megy, az első lépésig jut, amikor a /tmp/gosa.auth fájlt létre kell hozni meg beleírni amit generál. Beleírtam, ott van, nem megy tovább, nem ír semmi hibát.
Apache, meg php 7.2.15 egyébként rendben üzemel, nem jeleznek hibát.

Másik, amivel még mindig szívok: minidlna az otthoni gépen. Lejön torrenttel a sorozat, a tv látja a mappát, de a mappán belül semmi. Ha pendrive-ra másolom, simán lejátssza. Ha átnevezem a mappát van amikor lejátssza, de volt olyan is, hogy a fájlt is át kellett nevezni.
Egy csomót meg gond nélkül visz... A fájlnevekben én nem látok semmi extrát, formátumuk (kodek) is egyforma.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest