Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Messze nyolcezer fölött!
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Melyik kiadást ajánlanátok a gépemhez amivel zökkenőmentesen tudok, netezni pl. Opera böngészővel flash videókat nézni, irodai pogikat futtatni és ntfs partíciókat is tudom kezelni?
Ezek mellet csak filmlejátszás és zenehallgatás lenne ezen a gépen.
Esetleg ha pendriveról futtatható/tárolható az se gond.Régebben az Ubuntu 10.4 LTS és 10.10 mellett kipróbáltam jó pár kisebb méretű kiadást is az akkori gépem teljesítménye végett, mint pl. Slax, Slackware, Puppy vagy Minimal Linux csomagból való építkezést pl. LXDE ablakkezelővel.
Régebben Kubuntu ill. a Mint leírásai tetszettek csak nem tudtam kipróbálni őket.Gépem az adatlapon csak a vga kari kivételével, mert azt talán lassan eladóm így az Ati integrált karihoz mérten kellene választanom, de talán bármelyik kiadást elviszi csak épp nem tudom melyik lenne a legideálisabb kiadás a sok közül amivel napi szinten együtt lehet élni.
ASUS M4A88T-I Deluxe, Int. HD 4250
AMD Athlon II X4 640 3.0Ghz
4Gb G.Skill So-Dimm,
LG W2271TC 1680x1050 felbontáson
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest