- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topicot az autós szimulátorok világával - ezen belül legfőképp a SIMBIN Studios játékaival - kapcsolatos kötetlen információcsere és segítségnyújtás céljából gondoltam létrehozni. Jöhetnek a különböző (legálisan használható) kiegészítő modok linkjei, a különböző spontán funrace-ek, vagy komolyabb multis versenyek meghívói, játékbeli setupok, kormánybeállítási és egyéb tanácsok, azt hiszem sokan vagyunk akik tudnánk profitálni a tapasztalatokból. Anno a Race07 Series PH topic is hasonló céllal indult, ám az már kinőtte magát kizárólag a PH WTCC liga topicjává, így remélem ez egy nagy, kötetlen topikként megmaradhat. Az infókat a multis szerverekről, az ötleteket, tanácsokat és a hozzászólásokat is várjuk nagy szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincsó
aktív tag
Akkor Nord is készen van azt hiszem
[link] -
-
Vincsó
aktív tag
Hali!
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban. Megvan majdnem minden pálya hozzá pár autó pakk, szóval nagyjából képben vagyok. Azért van pár furcsaság amit nem értek.
Ami a legfurább nekem, hogy miért ilyen magas a gépigény? Nem látom indokoltnak főleg grafikai téren, igaz megvan 110-80 fps high beállítások mellett FHD-ban de azért no AC majd dupla ennyi FPS-el fut ilyen körülmények közt... ez másnál is így van, esetleg optimalizálják a későbbiekben?
Tudom mindenki magának lője be a kormány beállítást... de ha valakinek van valami jó beállítása g27-hez azt szívesen venném
Mondjuk a kevés játékost se értem online, ennyire alul értékelt lenne? Remélem változik a jövőben mert tartalmilag hangulatilag bőven minden felett van, számomra legalább is. Sajnos a szervezett futamok kiesnek nekem a munka miatt, így jó lenne néha ha be tudnék ugrani néha egy egy versenyre
ezt meg tudtam tenni ir-ben hangulata is megvan de az ára.... hagyjuk inkább
Lenne itt még egy érdekesség is hátha újdonság, van ez a bizonyos fejrázkódás a kocsiban ami ugyan jól néz ki de idegesítő eléggé főleg ha alkalmazzuk ezt [link] lényegében annyit tesz, hogy nem a fej rázkódik hanem inkább az autó mozog körülötted, érdemes kipróbálni sokkal jobb szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest