- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Google Pixel topik
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- WayteQ blog: WayteQ xBook-60w ebook olvasó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
A G25 pedállal tudom összehasonlítani, de ahhoz képest sokkal stabilabb az oldalirányú mozgás. Kézzel csak a gázpedált tudom oldalirányba minimálisan mozgatni. Ahogy írtam sokkal masszívabb konstrukció a G25-höz képest. A gázpedál szerintem annyira puha amennyire kell, én biztosan nem fogom bántani. Szétszedéshez viszont meg kell bontani a burkolatot, csak a gázpedál van úgy kialakítva hogy az könnyen variálható.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest