- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbg
senior tag
válasz
wwenigma #501 üzenetére
Amugy ez konkretan micsoda? Nem ertem teljesen ezt az eszkozt... Azt latom, hogy ket darab 2,5"-os vinyot fogad, meg hogy a jovo hetet is megosztja, de mi ez? Es leginkabb: hogy jon az OpenVPN-re kihegyezett kerdesemhez? Esetleg, hogy Arch ala azt hegesztek hozza, amit akarok?
-
válasz
wwenigma #451 üzenetére
wwenigma, tvamos: Kössz, akkor maradok az E-350 Brazos-nál.
A fogyasztást szerettem volna csökkenteni, ráadásul olcsón.
Azt hittem, egy combosabb 50 dolláros ARM cucc képes erre, de most olvasom egy korábbi hsz-ben, hogy ezeken csak USB-ből átalakított sata és LAN van... Gondolom, ez limitálja a sebességet, nem a SOC. -
tvamos
nagyúr
válasz
wwenigma #442 üzenetére
Nincsen internet kapcsolat... (Csak mobilnetem van, meg free WIFI.)
(#443) moli.hu válasza tvamos (#441) üzenetére
Igen, de a Raspberry Pi topicban, ha jol latom, forditott a helyzet. Egy Linux-os gepen fut a szerver, es azt maceraljak Win-es geprol. En meg a Win-es gepet (amin raadasul kifelzo sincs,) akarom szuttyogtatni egy Linuxos notebookrol. (De nincs is meg egyenlore a win-es gep, csak a lehetoseget keresem.) -
Horvi
őstag
válasz
wwenigma #416 üzenetére
Ott a pont. Ilyen célra raspit meg ilyeneket akkor éri? meg megvenni ha érzel magadban affinitást ilyen olyan gányolásra-tákolásra-bütykölésre mert akkor alapvetően nagyon jó móka. Én is azért vettem raspit anno, hogy kísérletezzek vele meg ilyesmik aztán kinőtte magát egy mini nassá de már bőven látni a korlátait a dolognak szóval teszi amit kell de csodát nem kell várni tőle. Majd kipróbálom a dolgot BPi-vel is hátha az már jobb de ugye az meg még drágább móka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest