- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hozom akkor a kedvenceim az utóbbi időszakból, legyen egyelőre felsorolás, aztán az újakat ha tudom részletezem.
Hétvégén Villányban jártunk.
Ami tetszett:
Fehérborok jönnek
Lelovits - A Csudabogár 3 - Chardonnay, Olaszrizling és Ottonel muskotály
Kellemes, szerintem a maradék cukortól nem annyira száraz, tisztán finom, jól fogyaszthatóAgancsos - Irsai Olivér - alapvetően nem ugrálok ezért a típusú szőlőért, illata - zamata jó, de amit eddig ittam mindig túl savas volt nekem, ez viszont kellemes. Tisztán fogyasztva hibátlan.
Szemes Pincészet - Irsai Olivér - Könnyed, ez is hasonló az előzőhöz számomra.
Stier Pince - Olaszrizling és Sauvignon Blanc 2022 - Mindkettő számomra savas kiadás kicsit, utóbbi nagyon. Tisztán nem ízlett annyira, az Olaszrizlinget tegnap fröccsnek kipróbáltam, annak kiváló, üdítő, kellemesen savanykás ( 2020-as évjáratból hoztam végül, lehet ez könnyedebb kicsit, mint a 2022-es)
Ezenkívül még ittunk az Ősi Pincénél is Olaszrizlinget, pici sava nekem volt, de amúgy az is kellemes. Wunderlich Királyleánykája is jó volt.
Régebbi tapasztalat -
Balatonlelle - Garamvári Lellei Pinot Gris - szürkebarát, nagyon kellemes , frissítő bor, tisztán is és fröccsként is jól működött számomra.
Amit nagyon megkedveltünk - Balatonszárszó - Ösztön Pince, Olaszrizling nagyon tuti, tavalyelőtt még volt a Leány nevezetű, amiben több cukor maradt, nagyon könnyű, finom fehérbor, ennek az erősebb - szárazabb kiadása a Legény, ami szintén jó bor.
Emellett nagy kedvenc a Jó Kaland, ami ha jól rémik Furmint és Zöldveltelini azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Spórolós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest