- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Akula
őstag
Megállsz géppel szemben. Elfordítod 90°-ot és belenézel oldalról. majd elfordítod 90°-ot és belenézel felülről, majd újabb 90° elforgatás után visszatérsz az eredeti szemben lévő állapotba és onnan is bele lehet látni. 3*90°az pedig 270°.
Ez nem geometria, csak marketing, pont olyan, mint a 4U=for you, 2B=to be, stb. Tiktokon felnőtt vérpistikéknek jó lesz az! Megy két évet, aztán nyafog, hogy nem lehet látni semmit, mert poros. -
Egy hasonló hírnél már felmerült hasonló, és ott az alábbira jutottunk (kompromisszumos megoldással):
Minden attól függ, hogy hol nézed a 'középpontot', amitől számolod a fokokat. A korrekt az, amikor a géplak közepét veszed alapnak, és akkor a 'félkörpanoráma' tökéletesen jó megnevezés. A gyártó az üveglapos pontban nézi (így jön ki neki a 270 fok), míg ti meg a másik oldalon (azért csak 90 fok), de ezen utóbbiak egyike sem korrekt nézőpont.
Egy villámgyorsan összedobott erősen sematikus ábra hozzá (elnézést a minőségért, de a lényeg lehetőleg érthető):
-
Busterftw
nagyúr
Meh, jobb lenne a féloldalas megoldás mint az H7 Flow, ott legalább direktben kap a vga és nagyjából a többi komponens is levegőt.
-
Dr. Akula
félisten
Az akvárium a legújabb trend? Szerintem a Revolt3 vagy az NR200P újabb trend, csak kevés az igényes gyártó.
-
Ezt én se nagyon értem... 270 fokos rálátás, félkörpanorámás kialakítás...
Itt a matematikai ismeretek nálam kiégtek, mivan??
Gyártó írja ezt a baromságot amúgy..A félkörpanoráma meg aztán kicsit meredek.
Ez 90 fok az én ismereteim szerint is.
-
Alaaf Pi
senior tag
Ez bárhogy nézem csak 90°, és nem fél, hanem negyed körpanoráma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest