- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pw12345
aktív tag
Nekem meg konkrét becsület sértésért sem tiltottak le embert, úgyhogy ezen vitatkozhatnánk
, de látszik, hogy elfogyott a kraft, ha már tiltatni szeretnél.
1x azzal jössz, hogy 2m-ről maszkban kell csókolózni, utána, hogy hazaviszik a nagyinak, most döntsd el, hogy mi az álláspontod, de te tudod én elengedem a témát, nincs benne több.
Egyébként meg az (volt) a normális, ha buliznak, de ez most nem egy normális időszak (szerinted nem is lesz vakcina és sosem lesz ennek vége és ja lehet), lehet nem is lesz az többé és át kell értékelni az eddigi életmódot. És, ja, lehet, hogy lombik nélkül egy idő után nem fog menni.
És nem feltétlen csak a covid miatt, nemrég két nyalakodó csajt kellett kivágnom a liftből, úgy be voltak tépve, hogy azt sem tudták hol vannak, nemhogy kivel.
Korona nélkül is elég gyatra az ismerkedési ráta, ha nem tűnt fel, de rád hagyom, teljesen igazad van.
Hol írtam, hogy tudom a megoldást, nem is az én dolgom, azé a rahedli semmirekellő virológusé, epidemiológusé, a CHO-é, meg egyéb kutatóé lenne.
A rák ellenszerét nem kéred rajtam számon?
De, akkor mi a te megoldásod, mehet a gruppen, mindegy milyen korcs, csak gyerek legyen?(#34982) Rive
Tök jó, de nemrég linkelte ide valaki, hogy 33% már az első körből ideg károsodással keveredik ki: tele leszünk félnótásokkal, még többel.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Xbox Ultimate előfizetések
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest