Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Kékes525 #39207 üzenetére
Mivel tudod bizonyitani,hogy nektek van igazatok?
A grafikonokkal es a semmitmondo szamokkal, ami mar tobbszor kiderult,hogy nem fedi a valosagot.
Majd ki fog az derulni,melyik oldalnak milyen mertekben van igazaEmberekre raeroltetni pl az oltast az messze nem etikus egy orvostol se.
Majd mindenki dontse el szabadon.
Es ha te felsz a virustol es beoltatod magad akkor a problema megoldva -
Gsx-rr
veterán
válasz
Ezekiell #38857 üzenetére
Határok az éttermek szórakozóhelyek bezárása szerinted az mit eredményez?több 100 000 munkanélkülit
Szekra: bizok benne, honapok mulva majd kiderul ,hogy itt barminek is mennyire volt ertelme.
De remelem akkor is a sok okos otthon vacogva fog ulni es vedeni a sajat igazat! -
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Kékes525 #38741 üzenetére
Szerintem pedig aki éli tovább nyugodtan az életét mintha semmi nem történt volna az nem retteg semmitől max attól,hogy direkt bizonytalanságban tartják az embereket.én ellenkezőleg gondolom ha te így gondolod akkor te rettegsz!
Akkor ezek szerint vannak a vírus hívők meg a vírustagadók.
Szerintem tök egyszerű a megoldás, aki pánikol maradjon otthon ,lehet mindent online rendelni ki se kell mozdulni. Ha szerencsés vagy lehet ho-ban dolgozni!
-
Gsx-rr
veterán
En azt nem ertem ,ha marciusban a 100 regisztralt betegnel mindent bezartak es ilyesztgettek,jon a tomeges megbetegedes, erre ma a virologus azt mondja lehet lesz napi 1000 is de nem kell megijedni nincs nagy baj
-
Gsx-rr
veterán
Maszkhordással kapcsolatban.
Szerintetek akik maszkot hordanak nem fertőznek?
Hány ember hordja úgy a maszkot ahogy kellene, pl. hogy pár óránként cserélgeti csak fertőtlenített kézzel nyúl hozzá stb.Mitől véd az a maszk amit az ember a kocsijában tart már hónapok óta vagy a zsebében?
Az ilyen maszkok van kívül belül már megtalálható a vírus és egy vásárlás során teljesen mindegy hogy valakinek az arcán van biztos vagyok benne hogy közvetve így is tud fertőzni -
Gsx-rr
veterán
Szerinted ki fogja azt ellenőrizni hogy mikor foglalták azt a szállást? Holnap majd foglal hétvégén jön!
Azért az nem szánalmas hogyha én kimegyek a csehekhez holnap és visszajövök nekem két hét karantén vagy két teszt?És akkor akiknek már foglalt nyaralásuk volt és mondjuk holnap érkeznek haza nekik miért van más elbírálás?
-
Gsx-rr
veterán
Eddig tartottak a szigorú intézkedések, a Csehek már jöhetnek egy negatív Cseh PCR teszttel
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Corleone33 #36842 üzenetére
Igazad van! Itt mindenki hitelesebb mint ő!
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz
szabi__memo #36279 üzenetére
Milyen érdekes hogy a kínaiak félév után már röhögtek az egészen. Ez a nyomorult Európa meg évekig szenvedni fog.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
pw12345 #36221 üzenetére
Ja hogy te az ilyen ruhaboltokra gondoltál ahol amúgy se volt árukészlet, mert amúgy a hipermarketek is rendes nyitva tartás ban működtek tehát minden beszerezhető volt semmibe nem voltunk korlátozva kivéve az idősek miatti idősávot.
Szerintem nagyon is nagy szerepe van az immunrendszernek a vírus lefolyásánál.
Rengeteg élsportolót nyilvánítottak pozitívnak egyiknek sem volt problémája emiatt, ezzel szemben nekem van olyan ismerősöm 30 éves erős alkoholista volt, ő nem úszta meg ezt ilyen könnyen. -
Gsx-rr
veterán
-
Gsx-rr
veterán
válasz
bigdady #35841 üzenetére
Persze,de gondolod 2 meterre fognak allni egymastol a sorban mikor bemennek,meg esetleg kajaert,piaert,wc-??
Mas:
TORONTO -- Nearly two dozen more flights have landed at major airports in Canada with passengers infected with COVID-19
According to the federal government, more than 55 flights have landed in Canada between Aug. 1 and Aug. 18 that had passengers who tested positive for COVID-19 after arriving in the country.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
szabi__memo #35807 üzenetére
De hulyek! Nem tudnak maszkban kavet inni!!
-
Gsx-rr
veterán
válasz
szabi__memo #35799 üzenetére
Arra hogy ha nincsen valami globális megoldás akkor hiába fog egy országba szezonálisan csökkenni hogyha másik országban tökéletesen jól érzi magát a vírus és töretlenül terjed. Az országokat nem tudják örokre lezárni.
Másik: tényleg bárki elhiszi azt hogy ez a vírus elfog tűnni nyomtalanul, vagy egy oltással kezelhető lesz, mikor már van rá bizonyíték hogy aki újra fertőződött az a vírus egy másik alfaját kapta el.
Mi értelme van ennek az oltásnak mikor úgy néz ki hogy mire kijön az oltás már réges rég másik fajta vírus lesz az aktuális
-
Gsx-rr
veterán
válasz
szabi__memo #35797 üzenetére
Te nagyon le vagy ragadva Magyarországon!
Influenza a világ minden táján van olyan helyeken is ahol a téli időszakban nem hűl a hőmérséklet 20 fok alá.
És érdekes módon nagyon komoly influenza járványok vannak ott is. -
Gsx-rr
veterán
válasz
nubreed #35792 üzenetére
Ezeket te mind a Sváby riportjára alapozod?
Erősen el van túlozva ugyanúgy mint minden nemzetközi hír.
Hogy én ezt honnan tudom kommunikálok olyanokkal akik ott élnek és teljesen mást mondanak
Ugyanígy New York ban is. Pl. most az utolsó könnyítés ben megnyitnak már a konditermek is ,ennek ellenére a magyar média vészjóslóan a világvégéről tájékoztat folyton. -
Gsx-rr
veterán
válasz
szabi__memo #35517 üzenetére
De mire alapozod ezt hogy lassítja mikor a szomszéd országok bizonyítják hogy nem lassítja!
A magyarországi adatokra? Az édeskevés tudjuk nagyon jól a tesztelési szokásokat
-
Gsx-rr
veterán
válasz
szabi__memo #35514 üzenetére
Már hozzáértők is leírták és elmondták különféle fórumokon hogy az időjárás egyáltalán nem befolyásolja a vírus terjedését.Nagyon jól érzi magát nyáron is.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
szabi__memo #35511 üzenetére
De mik a tények? Ha azonos lakosságú országnál azonos időjárási körülmények között azonos időtartam alatt az egyik helyen 85 000 a másik helyen 5000 megbetegedést regisztráltak. Akkor miért befolyásolja az időjárás a vírus terjedését?
Ja és hozzáteszem hogy szigorúbbak az intézkedések mivel este hét után kijárási tilalom van hétvégén este öt után.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
szabi__memo #35509 üzenetére
Abban a térségben nincs ilyen maximum 2-3 fokot változik a hőmérséklet egész évben.
De ha fordítva lenne hogy ott most jönne a tél akkor is megdőlne a teóriád mivel nyári időszakban 16x több a regisztrált megbetegedések száma
-
Gsx-rr
veterán
válasz
szabi__memo #35507 üzenetére
Az egésszel.
Már mondtam hogy nézd körül olyan országokban ahol állandóan nyár van. Pl. Dominikai Köztársaság 10 millio lakos,85 000 megbetegedés most már le napi 1000 alá a megbetegedések száma.De gondolom hallottál Brazíliáról és Mexikóról is
-
Gsx-rr
veterán
válasz
szabi__memo #35505 üzenetére
Pontosan milyen közel van a nyárhoz?
Kíváncsian várjuk a magyarázatodat -
Gsx-rr
veterán
válasz
szabi__memo #35503 üzenetére
Direkt nem írtam előbb hogy hülyeségeket de akkor most leírom
Semmi köze nincsen a nyárhoz ,a télhez a ,D vitaminhoz
-
Gsx-rr
veterán
válasz
szabi__memo #35491 üzenetére
Nézz már körül karibi tersegben hany beteg van naponta ,mielott ilyeneket irsz!
Elárulom, egy 10 millió lakosu országban ,mint Magyarország napi 1000 fölött van a megbetegedések száma.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
szabi__memo #35486 üzenetére
Mit fog vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest