Hirdetés

  • Nine Sols teszt

    gp A horrorjátékairól elhíresült Red Candle Games műfajt váltott, és ezúttal egy Sekirót idéző akciójátékkal tért vissza.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Rolly #98856 üzenetére

    azért van itt baj ...

    Tényleg van, de nem a bunkerelmélet/mutáció összefüggés miatt, abba kár belemenni, utána tudsz olvasni, mikor alakulnak ki mutációk. Az oltottság az fontos, ez nyilvánvaló, az is, hogy még nem elég ez a szint, de balanszirozni kellett, ez van. Erről írtunk imént, ha nem fogtad fel, akkor már rád hatott a bunkerpszichó.

    Az itt nagy arcoskodó embereknek kívánnék két hét oxigén terápiát egy kórházban kovid miatt... (nem nem lélegeztetőt, csak kis oxigént)...

    Itt van inkább a baj! Beszélgetünk itt, megvitatunk különböző aspektusokat, Te meg egy óriási türhebunkó vagy, mert emiatt másoknak ilyet kívánsz. Szerintem húzzál vissza oda, ahol eddig voltál, mert az ilyen lelkinyomoroncokat normális ember olvasni sem bírja. :((

    Akár be is betonoztathatod magad, úgy sincs életed, kutya nem fog hiányolni! (ezt csak példaként írtam, hogy lásd, milyen az, ha valaki türheparaszt bunkónyomoronc) ;)

    eladó Samsung 980 M.2 PCIe 3.0 NVMe SSD 1TB 0TB írás, samsung store vásárlás

Új hozzászólás Aktív témák