Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HellGreg

őstag

Pár gondolat. Mi most estünk át mindannyian a víruson, nekem ma volt az első negatív tesztem 10 nap betegség után, a feleségem és a két fiam kicsit hamarabb átesett, én zártam a sort. A feleségem gyengeséggel és köhögéssel megúszta (júliusi 2 pfizerrel), én májusi 2 szputnyikkal első két nap elég szarul voltam (égtem belülről, gyenge voltam, de magas láz nem volt, egyszer volt 38.4 amit azonnal levitt a cataflam, illetve légcsőgyulladást kaptam pluszba, hurutos köhögés, amire kaptam azitromicint (immunmoduláló hatású antibiotikum), teljesen elmulasztotta 3 nap alatt. Maradt egy kis fáradtság, de már oké, egy bő hét alatt átment. A kisebbik fiam két hétig elviselhetetlen migrénes rohamokat kapott, 4x vagy 5x. Mind tömtük magunkba a vitaminokat, szelént, cinket stb. Én már szinte ittam az azelasztint (a nátha el is maradt). Az érdekes viszont a nagyobbik fiam, aki autoimmun vesebeteg, amire évek óta ciklosporint szed, ami egy erős immunszuppresszáns (szervkilökődés ellen alkalmazzák elsősorban). Emiatt D-vitaminon kívül mást nem is kap soha, max amit bevisz természetes formában, hogy ne terhelődjön a veséje a koncentrált vitaminbombáktól.
    Féltem is, mi lesz ha elkapja, kikapcsolt immunrendszerrel. Oltást sem mertem kérni neki, mivel a Pfizernél ismert, ritka mellékhatás a nefrózis szindróma, ami neki is van, nehogy átvigye egy súlyosabb fokozatba esetleg a betegségét. És semmi, 3-4x volt enyhe láza meg egy kis takony, de összességében ő úszta meg a legkönnyebben az egészet. Számomra ez nagyon érdekes.

Új hozzászólás Aktív témák