Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
tom_tol #110994 üzenetére
Attól függ, mennyire borítják meg a szomszédos kondért a Pfizernél
:
Bár én nem a kéktabisék kerítésszaggatóját kértem, a moderna elvileg combosabb, nem árt, mert eléggé kinyílt a vírus csipája a δ-val és a μ-vel, főleg, hogy kb 3 hónapig maradok egy dózison, addig annak kell helytállnia.
Eredetileg az volt a koncepció, hogy vidékisztán alsón szépen meghúzódva hagyom míg kipusztul a civilizált világ - erre ez a szutyok utánamjön és összefertőzte a megyénket, úgyhogy fogtam magam és inkább a szintetikus cuccból kértem, mielőtt összetalálkoznék a biotenyésztett változattal.
-
BalanceR
addikt
válasz
tom_tol #110989 üzenetére
Ilyen mellékhatásokat nem tapasztaltam, de írj a VAERS-re, hátha másokat is érint.
Azonban a vakcináció több , egyéb mellékhatása bizonyított:
- Alacsonyabb esély a megfertőződésre
- Fertőződés esetén alacsonyabb vírus szórás
- Fertőződés esetén gyorsabb felépülés
Ezekből kifolyólag kevesebb embernek adja át az oltott a bacit, kisebb mennyiségben. A kevesebb átugrás pedig csökkenti a mutációk esélyét.
- Fertőződés esetén kisebb esély a súlyos lefolyásra
- Súlyos lefolyás esetén kisebb esély a halálraEzek a borzalmas mellékhatások többszörösen bizonyítottak, nem is értem hogy engedélyezhetik ezt a vacakot.
-
BalanceR
addikt
válasz
lacafaca #110990 üzenetére
Érdekes a kép, csak pont fordítva van.
Anno a tudatlan csürhe a butaságukat, ostobaságukat vak hittel, alaptalan meggyőződéssel takarta, néhány önjelölt megmondóember birkaként vezette őket, a tudományt gonosz eretnekségnek állította be, és kínozták, elégették azokat, akik valami olyasmit csináltak, vagy állítottak amit a satu átlagparaszt nem fogott fel. Biztos varázslat, gonoszság, az ördöggel keze van a dologban..Most mi van? Akik nem értik hogy működik, mire jó, miért szükséges a vakcináció, miért kell maszk, miért nem lehet csak úgy elengedni a járványt, nem tudnak statisztikát értelmezni, azok támadják a tudományt az orvosokat, a kutatókat. Néhány önjelölt idióta vezeti őket birkaként. Biztos a háttérhatalom, a big pharma, az árnyákkormány keze van a dologban...
Öngól Laca úr.
A sokadik.
Ja, és köszi hogy a német antivaxxer oldalt linkelted megint, valóban jobb, mint ha a kimondhatatlanigazságok.hu-t linkelted volna.
Ja, nem. -
válasz
Még csak 2hét, de ez a csapágygolyós kivitel totál átírta az agyamban tekergő DNS-eimet és azóta hosszabb, kiadósabb a szex is
.
További előny, hogy nem kell mobilnet-előfizuval vacakolni, egyenesen a starlinkre közvetíti mi jön ki belőled a budin, így spórolnak a modern szennyvízkezelésen.
-
lacafaca
addikt
válasz
na azért...lépjünk ki a sötétségből és integrálódjunk...mert különben dádá
...és ahol nem mismásolnak, ott tudhatod, mi a szitu
-
tom_tol
addikt
válasz
lacafaca #110983 üzenetére
Most először gondoltam arra hogy beadatom az oltást. Azt vettem észre hogy az oltottak sokkal bölcsebbek és tisztánlátóbbak lettek(legalább is a P.H-n). Miután az oltatlanok maradtak teljes sötétségbe ezt a vakcinák egy nemvárt de pozitív mellékhatásának tulajdonítom. Extra bölcsesség és tisztánlátás nekem sem ártana.
-
BalanceR
addikt
Lenyűgöző, ahogy egyesek fényes nappal koromsötétséget, tudnak hozni a topicba pusztán egyetlen kommentel....
-
-
lacafaca
addikt
sőt...persze fogjuk az oltatlanokra a növekményt meg hullunk, mint a legyek🤡...ezek szerint #mindmeghalunk mi oltatlan barmok és végre boldogan élhetnek🤡🤡
most meghatódtam, kicsit el is érzékenyültem, egy könnycseppet is elmorzsoltam, mert kitisztult az oktatás zsenialítása az elmúlt 2x évre visszatekintve...örülnünk kellene annak, hogy az én és az alattam levő generációkat megmentik ezek a zsenilis, sokat tanult fiatalok.. mindenben nekik van és volt igazuk ...futok is egy ojtásért, úgy beszartam. -
BalanceR
addikt
válasz
t72killer #110980 üzenetére
Alternatívákra attól még szükség van. Vannak, akiket nem lehet oltani (egészségügyi állapotuk, betegségük miatt), nekik például feltétlenül szükséges lenne egy hatékony, univerzális terápiás gyógyszer, de más esetben is hasznos. Illetve 100%os védelem vírusra soha nem lesz ( Flura sincs pl) szóval hiú remény ilyet várni, ezen felül a "csomó visszafordíthatatlan nyavaja" sem garantált, (bár valóban nagyobb az esélye, mint bármilyen más virális fertőzés esetén).
-
-
BalanceR
addikt
Új Covid-gyógyszert tesztelnek Magyarországon
Reméljük beválik
"A molnupiravir (MK-4482/EIDD-2801) egy kísérleti szakaszban lévő, szájon át szedhető ribonukleozid analóg, amely gátolja többféle RNS-vírus replikációját, beleértve a SARS-CoV-2-ét. A gyógyszermolekula lényegében beépül a vírus RNS-ébe, ahol mutációs folyamatok során a vírus halálát okozza."
Összeesküvés elméleteseknek pedig a nem kell fáradniuk, hogy részletinformációk, kiragadott szavak alapján egyből mindmeghalunkot kiáltsanak, összeollóztam nekik én az ő receptjük alapján:
A Kísérleti gyógyszer beépül az emberbe, ott mutálódik és halált okoz!! Billgéc! Fény!
-
lacafaca
addikt
[link] na a végére csak elérünk az évenkénti 12 szúrásig 🤡🤦♂️ (az oltás fasza, oltakozz! minél többször, annál jobb
)
valaki hallja az egyre hangosabb megelőzési kampányok kibontakozását, vagy csak idáig nem hallatszik ez el...vagy csak öregszem és egyre szarabb a hallásom...
-
-
BalanceR
addikt
válasz
t72killer #110975 üzenetére
Sajnos a tájékoztatás hiánya legalább annyi oltatlant generál, mint az antiwaxxerek.
Nem tudok olyan országról, ahol erre költenének, odafigyelnánek.
Nálunk is "Az oltás életet ment" meg "Az oltás működik"
Plakátok mennek de ennyi.
Ha mondjuk nem a "Karácsony 99%-ban Gyúrcsány" meg a "Stop Karácsony" kampányok folynának a csapból, hanem szakemberek rövid , érthető válaszai, magyarázatai mennének, fele ennyi kételkedő lenne.
Ott van például a Kemenesi/Telex utcai riport, ahol higgadtan, világosan elmagyarázta az embereknek a helyzetet, simán korrektebb volt, mint az operatív törzs bármelyik nyilatkozata. -
-
BalanceR
addikt
válasz
Csókolom #110971 üzenetére
Korai volt az öröm... A közösségi oldalakról még nem vették le...
"A nanocsippet kimutatja a Brútusz, akiket beoltottak, de nem lett súlyos mellékhatás, azokat igazából placebóval oltották, de abban is higany és alumínium volt..."- és hacsak nem lesz újabb MOK határozat ez az ember november végén ismét praktizálhat Magyarországon orvosként
-
BalanceR
addikt
válasz
Csókolom #110971 üzenetére
Hála a jó égnek törölték...
Volt benne minden... Ufók, chemtrail,grafén, gyilkos orvosok, chip, 5G... Igazi konteó-kánaán multi retardoknak...
Mindezt "Orvosként" nyilatkozva...
A legszomorúbb a komment szekció volt, kb mindenben IS feltételek nélkül egyetértettek vele felnőtt, szavazati joggal rendelkező emberek. -
pjen
félisten
válasz
BalanceR #110958 üzenetére
Nem is a Séf fogja be, hanem akik ebből élnek.Nézzél utána például a gyűjtött éti csigát milyen jó áron veszik át.vagy a strasszer, óriás posta galamb kimegy a határba kapálni, aszt eszik amit talál, mégis felszolgálják.Akkor még a tenger gyümölcseiről nem is beszéltem.
-
BalanceR
addikt
válasz
t72killer #110964 üzenetére
Egy ORVOS elmondja a véleményét , egy RIPORTERNEK:
Csak erős idegzetűeknek.
"A legenda szerint, aki eddig mindenkinek, aki végignézte, kiégett az agya..." -
-
BalanceR
addikt
válasz
lacafaca #110960 üzenetére
Jah, bocsi...
A szemét index.hu, meg a szemét TimesOfIsrael . -
-
-
Ricardo
titán
Erre nem igazán lehet mit mondani.
Belehalt a koronavírusba az izraeli oltásellenes mozgalom egyik élharcosa
Leginkább ez a része megdöbbentő.
"Halála előtt két nappal Saulian a kórházi ágyáról oxigénmaszkban még felszólította oltásellenes követőit, hogy „folytassák a harcot a vakcina ellen”, s szálljanak szembe a „kormányzati kényszerítéssel”."
-
pjen
félisten
válasz
BalanceR #110955 üzenetére
Nem szabad előítéletesnek lenni.Az ürgét a háború előtt nálunk is ették, csak védett lett. Békát minden jobb étteremben lehet enni.Kutyát macskát a mai napig esznek egyes európai régiókban.A varjúval szintén nem tudom mi bajod, a galamb ugyanúgy kimegy a határba és megeszik mindent.Szerintem inkább a feldolgozással, elkészítéssel van a gond.Kellő hőkezelés után a kórokozók megdöglenek.
-
BalanceR
addikt
válasz
moongoose #110952 üzenetére
"Azért furcsa, ha eltöpreng az ember azon, hogy Krisztus előtt, illetve utána 2019-ig sem volt ilyen vírus."
-Már hogyne lett volna, csak éppen nem lett belőle pandémia, mert nem tudodd széles körben elterjedni. Jellemzően mindig is a perifériára szorult szegényebb tanulatlanabb réteg volt kiszorítva a városokból, vidékre, a "vadonba" , rászorulva hogy azt egyen amit ott talál.
Az ilyen kisebb falvak pedig nem igazán érintkeztek másokkal. Te sem mész gettót látogatni.
"Mert az emberek nem fogyasztottak olyan állatokat, amikről a média beszámol.
Szerencsétlen denevér, meg a köztes állatka van porondon.
Ezeket is csak 2019-től zabálják a srégszeműek, hogy pont át tudják adni a vírust az embernek, évszázadokon keresztül nem is létezett náluk ez a gasztró élmény."
Ugyan úgy, ahogy a pl. romániai cigók simán megeszik az ürgét, pockot, varjút békát... Kínában is a fentebb említett réteg megeszi a denevért, tobzoskát, minden szart, amit más nem. Ha pedig esetleg ilyenkor "átpattant" valami az állatról az emberre az csak ott helyben okozott problémát, elvitte a falu / közösség nagy részét, aki meg maradt, az olyan védelmet nyert, hogy azután már a terjesztésre elegendő virnyák sem maradt meg benne .
Ami változott, az az, hogy a túlnépesedés, ipari terjeszkedés miatt az ilyen szegregátumok mára belelógnak a városokba, ahová be tudják vinni a fertőzést, illetve a hatalmas jólét miatt boldog-boldogtalan utazgat a világba a 9999Ft-os wizzair jeggyel. Szállítási útvonalak, szabdalják fel a "vadont" , így könnyen pandémiává válik minden, ami korábban lokálisan elhal.
A Covid esetében a mesterséges vonal sanszos, (wuhanban összegyűjtöttek jópár denevér vírust, tesztelnék, vizsgálták, hogy jó-e fegyvernek, illetve hogy ha a természetben kialakul valami durvább cucc, tudnak-e rá megoldást készíteni), addig vagdosták génollóval amég végül össze nem jött a covid, de a kiszabadulása 99% hogy nem szándékos, inkább felelőtlenségből, hanyagságból, hozzá nem értésből fakadhat.
Már csak azért sem valószínű a szándékosság, mert egy ilyen "fegyvert" nem "otthon" enged el az ember, ráadásul szekvenálással egyszerűen kideríthető, hogy honnan jött, + a hatékonysága (mortalitása) is kevés ahhoz, hogy biofegyver legyen.
Szerintem a legvalószínűbb a következő scenario:
A Sars megjelenése után felmerül a koronavírusok alkalmazása, mint potenciális biofegyver.
Ehhez azonban szükséges a "belenyúlás", fejlesztés.
A téma érdekli az Államokat is, de nem igazán szeretne ilyen kutatásokat otthon végezni.
A wuhani kutatólabor kapóra jön, mert "denevérközelben van".
Kína kutat, az USA pénzzel támogatja, cserébe megkapja a kutatási eredmények egy részét,
mindenki jól jár: Kínának kb "ingyen" van, és a How-Know az ő kezében van, az USA-nak van egy elég jó rálátása, és nem a saját földjén játszódik a kockázatos játék.
Azonban a kínai bio-biztonság nem éppen ideális, valaki valahol hibázik, is kiszabadul a covid.
Elkezd wuhanban keringeni. Mikor Kína észreveszi, megpróbálja eltussolni, az orvosokat, akik jelentik, hogy sars-hoz hasonló vírus terjed bebörtönzik... Viszont ezalatt a járvány nő, Kína már nem tudja rejtegetni, és az amcsik is tudomást szereznek a bajról. Lezárják wuhant, full lockdown. Viszont a baj akkor már nagyobb, már elhagyta régiót a vírus. Lokálisan sikeres az elfojtás, azonban globálisan ez nem megoldható. Megjelenik az Olaszoknál, Angoloknál, terjed európában, onnan meg megy át az USÁ-ba.
Az amcsik pontosan tudják, hogy mi is ez, de nem igazán lenne szerencsés, ha a világ megtudná, hogy az ő pénzük is benne van, egy veszélyes vírus fejlesztésébe, ezért ők is bagatellizáljak: Nem is veszélyes, ez csak Flu, nincs itt semmi látnivaló, és amúgysem jut ki Kínából...
-
válasz
Csókolom #110911 üzenetére
Azért furcsa, ha eltöpreng az ember azon, hogy Krisztus előtt, illetve utána 2019-ig sem volt ilyen vírus.
Mert az emberek nem fogyasztottak olyan állatokat, amikről a média beszámol.
Szerencsétlen denevér, meg a köztes állatka van porondon.
Ezeket is csak 2019-től zabálják a srégszeműek, hogy pont át tudják adni a vírust az embernek, évszázadokon keresztül nem is létezett náluk ez a gasztró élmény.
Röhej.
Nálam a mesterségesen létrehozott, és szélnek eresztett teória ami megállja a helyét. -
-
Gsx-rr
veterán
Hat ez nagyon ciki!
Oltatlanok megusztak?!
A Kurier bécsi városházi forrásokra hivatkozva azt írta, hogy szeptember 7-én 138 koronavírusos beteget kezeltek normál kórházi osztályon, 80 százalékuk nem volt teljesen beoltva. Az osztrák fővárosban 64 koronavírusos beteget az intenzívosztályon láttak el, 95 százalékuk nem volt teljesen beoltva.
-
-
-
BalanceR
addikt
válasz
gergo5991 #110944 üzenetére
A trollok szabin vannak, vagy éppen tudományos bizonyítékot gyűjtenek valami újabb háttérhatalom/bigpharma/nemjóazoltás/és joguk sincs hozzá... -konteóhoz (facebook, twitter, telegram, mindmeghalunk.hu)....
Az ivermectin promóter srác meg átült a "vírus kína vegyifegyvere amit rászabadított a világra" - vonatra, szóval ő is kutat, hogy belinkelhessen pár többszáz oldalas pre-checkless reviewt, elemzést. Lehet, hogy most végig is olvassa...
A többiek meg nem szemetelik tele a topicot. Ennyi. -
-
-
válasz
HellGreg #110938 üzenetére
Igen, így van. A szervezetben 3-4 napig képesek túlélni és ha jól tudom, 2-300 variánsuk van. Szóval egy jó készlettel akár 3 évig is ki lehetne húzni, hacsak nem lövi fejbe magát az ember a folyamatos brutál takonykórtól/nem talál ki a szervezete kínjában vmi szélesspektrumú antitestet, ami minden rhino változatot kinyír
. Mindenesetre rhino súlytotta területre simán elképzelhető, h egy-egy covid hullám épp nem tud betörni
.
-
BalanceR
addikt
válasz
nubreed #110939 üzenetére
Nyilván lesznek sajnos, akik oltottan is belehalnak, mert nem 100%os egyik vakcina sem, de ezekből az esetekből lesz a kevesebb, és valóban van egy ~4 millió aki, mivel vagy nem oltott, vagy nem alakult ki nála megfelelő antitestsztszám az oltás után (pl csak egy oltást vett fel, vagy a sino semmit nem ért, vagy valamelyik vektoros egy korábbi adeno fertőzés miatt alig volt hatásos, esetleg az elsők között oltották, és mára közel lenullázódott a védelme). De a lakosság közel fele jobb esélyekkel vág neki, mint tavaly. Elég sokan már átestek, és így lett valamekkora védelmük, illetve nagyon sokat a leginkább veszélyeztetettek közül már elvitt a 3. hullám.
Szerintem ferőzésszámban, talán kórházi ápoltakban is meghaladjuk a tavalyi számokat, de a halálozás, lélegeztető-terhelés lényegesen kevesebb lesz.
A maszk használat (minimum jól felhelyezett FFP2) boltban, tömegközlekedési eszközökön indokolt lenne már most is, + a home office ismét lehetne divat, nem hat negatívan a termelésre, hatékonyságra pár hónap belőle... Kellene, hogy lapítsuk a görbét, de a kurmány vesztene a népszerűségéből, nameg még "Semmi gond, urai vagyunk a helyzetnek" képet kell vetíteni a vadászati szaron.
Sajnos nálunk továbbra sincs hivatalos adat, hogy az új fertőzöttek, milyen arányban oltottak, és mivel, illetve, hogy a kórházra szorulók között hogy néz ki ez a stat, pedig fontos lenne, ezzel is nőne az oltási hajlandóság, bár aki eddig nem oltott annak már kb mindegy, mert előbb szopja be a deltát, minthogy lemenne mindkét dózis teljes hatóideje a maximális védettséghez. Tavaly is sokan oltóponton kapták el, most is lesz ilyen, bár mostmár ez is az egyén felelőssége, hibája. Volt idő , lehetőség bőven korábban, a "csendes" időszakban, felvenni, aki halogatta, számoljon vele, hogy esetleg oltásra várva kapja el. -
nubreed
veterán
válasz
BalanceR #110937 üzenetére
"Szerencsére, azért az oltásoknak hála, a halálozási számok nem szállnak majd el,"
Erre azért majd térjünk vissza 2-3 hónap múlva is, mert én nem fogadnék erre nagy tétekben.
Az a 4-4.5 millió ember aki nem kapott szurit, köztük tarolni fog a delta, az oltottak között is lesznek szerintem még meglepik, Izrael és egy csomó más ország példája ezt mutatja. De itt a kormányzat fullba nyomja a kretént, nem azt mondom, hogy lezárások kellenének megint, de legalább a maszkhasználatot (FFP2-est mint Ausztriában) vissza kellene hozni, ahol pedig csak van rá mód és lehetőség újra visszatérni full home office -ra. -
BalanceR
addikt
válasz
Qtya123 #110935 üzenetére
Na igen, a Csuhás-Woodstock, meg a SportbólÖlünk-kiállítás mindennél fontosabb,
az emberélet másodlagos....
Szerencsére, azért az oltásoknak hála, a halálozási számok nem szállnak majd el, pedig talán még magasabb esetszámmal terőzünk, mint a harmadik hullámban volt.
Viszont a rendgeteg betegszabi, önkéntes karantén oda fog csapni minden szektorban. -
-
Qtya123
őstag
válasz
nubreed #110933 üzenetére
Jééé, csak nem szeptember van?
Az eukaresz megvolt, még valahogy össze kell hozni a vadászati kiállítást, ami még azért odébb van. Addig zárást ne várj. Majd utána lesz esetleg minden lockolva, Merkely a plakátokon és a TV-ben papolva, oltatlanok kiátkozva, 3. oltás 0-24-ben reklámozva ésatöbbi.Amúgy a feleségem mondta, hogy elég sokan hiányoznak az iskolából is.
-
BalanceR
addikt
válasz
#20749568 #110931 üzenetére
Endorfin?
Max leszarominin.... Anitestem van, november végén méretek ismét, ha nagyon alacsony, megy egy moderna, vagy pfizer a sputnikra.
Viszont a számokból látszik, hogy a negyedik hullám megállíthatatlanul itt van, előbb utóbb ismét szükség lesz zárt helyen maszkra. -
-
BalanceR
addikt
Indul az exponenciális görbe, ffp2 maszkokat beszerezni, hamarosan showtime...
-
lacafaca
addikt
válasz
syberia #110928 üzenetére
na már a mainstream fosgyárai is elkezdik teregetni...ugye erre is megvan a mondásunk: nem zörög a haraszt
jába zörgetjük már egy éve
-
syberia
veterán
-
Csókolom
tag
válasz
syberia #110925 üzenetére
No need for you to sign the "Statement" Ralph!
egy 2020.06.02.-ben irt emal? Melyik "Statement" ?
Meg szerencse, hogy Dr. Li-Meng YAN az esemenyeket átlátta -
syberia
veterán
válasz
Csókolom #110911 üzenetére
A történet főszereplői pontosan tudták hogy rájuk fog terelődni a gyanú, ezért megpróbálták időben elterelni magukról a figyelmet:
De az eseményeket Dr. Li-Meng YAN átlátta és végig dokumentálta. Tavaly elmenekülni kényszerült Kínából, mert félő volt hogy likvidálják a tényfeltáró tevékenységéért.
Anthony Fauci júniusi levelében már az evolúciós és labor eredet elméletek között egyensúlyoz.
-
Csókolom
tag
válasz
Reggie0 #110920 üzenetére
jo persze, csak furcsa, hogy itt be van linkelve egy több 100 oldalas jelentes egy a temaban neves kutatotol, ahol az egesz terjedelmeben egyebkent arrol szol es aköre epül az egesz jelentessorozat, hogy termeszetes uton kerülnek at mutaciok emberekbe (zoonozissal) ...
-
Cs1csó
titán
válasz
t72killer #110919 üzenetére
A debreceni tejipart a 2000-es évek közepén akarták átköltöztetni Romániába (friesland-campina vagy valami hasonló a cég ami megvette és mint korábban is nem egy gyárat vettek csak a piacra volt szükségük tehát a gyárat bezárják és külföldről szállítják majd a termékeket ugyanez van a "győri keksz" termékekkel is azokat is Lengyelországban gyártják már) de a románoknak nem ment a higiénia.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
t72killer #110915 üzenetére
Nekem akkor lett gyanús amikor egész Wuhant lezárták. Miért? Mi indokolta? Tudták már ők akkor is, hogy marha nagy a baj. Aztán csak röhögtek a világ másik részén nem pedig egyeztettek volna a külföldi drágalátos hatóságokkal.
Az egész összeesküvés-elmélet annak köszönhető, hogy hírzárlat volt Kínában. -
-
-
Cs1csó
titán
válasz
t72killer #110917 üzenetére
Elvileg itt szabványról beszélünk. DE tény, hogy egy extrém világvége helyre megy az ember érdemes pl. minél több csillagos szállodába menni mert egy svájci 3 csillagos és egy valahol Indiában lévő 3 csillagos vagy Afrikában lévő 3 csillagos között tuti sok különbség van és nem az utóbbiak javára.
-
-
Csókolom
tag
válasz
t72killer #110915 üzenetére
csak erezd azt a kettös valosagot, hogy a laborban BSL3 komplett vedöfelszereles kell es protokollok mindenhez, ezek (Pl. Doszek P es csapata is, de fejem ra, hogy több intezet is ugyanezt csinalta evekig) pedig matematikai modellekkel szepen kiszamoltak a lehetseges hotspotokat es siman kimentek oda mintakat venni es interview-ztatni BSL3-szkafander es legszürök nelkül.
-
-
Csókolom
tag
válasz
t72killer #110912 üzenetére
es akkor meg kihagytam ami az irasban is benne van, hogy folyamtosan interview-ztattak helyi lakosokat lehetseges hotspotokban -tehat szemelyesen talalkoztak velük es beszelgettek velük Doszek Peter csapata, azokkal beszelgettek, akik a SARS-Covid -d fertözessel kapcsolatban erdekesek lehettek. Erre, hogy megtalaljak a lehetseges hotspot-okat matematikai modelleket alkalmaztak, es kimentek oda es mintakat vettek. Kb 30%-a az 528 oldalas beszamolonak erröl szol.
Ott is törtenhetett fertözes termeszetes uton egy interview alatt egy uj virusvarianssal -mert benne van, hogy mutalodik össze-vissza termeszetes körülmenyek között pl. egy denever gazdaszervezetben is lehet több valtozat jelen, ami aztan megint egy mutaciot okozhat benne, ezt termeszetes uton is megfigyeltek, nehany varians igy jött letre, amit erre vezettek vissza. -
Csókolom
tag
válasz
t72killer #110912 üzenetére
voltak szabadban modellkiserletek is Kinaban az iras szerint, nemcsak laborban ment a dolog, voltak mitavetelek is szabadban ahol megfertözödhetettek a gyakornokok akik a mintakat levettek es bevihettek Wuhanba -meg baleset is lehetett akarhol is a laboron kivül is. Vannak helyi lakosok is, akik folyamatosan kapcsolatban vannak termeszetesen elö deneverekkel es ingaznak Wuhan es a falu között, ahol elnek. Talan nehany közülük ott is dolgozott a Wuhani allatpiacon..
De ez mindegy is mostmar itt marad egy ideig közöttünk
-
-
Csókolom
tag
válasz
syberia #110907 üzenetére
ezzel csak az problema, hogy virus -ha mar azt a verziot követjük, hogy laborbol jutott ki-, perdig a termeszetes ut nagyonis lehetseges az 528 oldalas Doszek jelelentesek szerint- miert feltetlenül abbol a laborbol kellett (UNC labor eszak Kalifornia, Ralph S. Baric 2013), hogy megszökjön, ahol elöször es a legkorabban vegeztek kiserleteket mestersegesen megvaltoztatott -S-Proteines (Spike-Proteines) virusokkal egereken?
Doszek Peter csapata is vegzett ilyen kiserleteket Kinaban evekkel kesöbb 2017-ben es a wuhani labor is
-es ki tudja mennyi mas intezet es melyik orszagbol vegzett kesöbb ilyen kiserleteket 2015 utan, mert -es ez benne van a Doszek irasokban- az uj genszekvenciakat is megosztottak a kutato community-val.
Több orszag es több viruskutato Intezet jöhet szamitasba, ha mar ezt a verziot követtük.
Ugyhogy nem veletlenül terjedt szet a vilagban a Covid -
-
syberia
veterán
-
Itt egy egyéni beszámoló arról, ami az oltási utáni tapasztalatokról szól.
Oltási utáni beszámoló -
Vesa
veterán
válasz
syberia #110864 üzenetére
"Bár esélyes hogy megússzák szárazon, az USA nem fogja egyedül elvinni a balhét a Kínával közösen kifejlesztett biológiai fegyver miatt."
Ó hogyne...A hadsereg általában olyan vírust/bacit választ biológiai fegyvernek, aminek a mortalitása 2-5%. Ja, nem...!
Kicsit gondolkodjatok már néha. A biofegyver ott kezdődik, hogy 70% mortalitás, különben sz*rt sem ér! Na de ennyi elég is volt a hülyetopikból! Viszlát! -
Csókolom
tag
az derül ki a dokumentumbol illetve a projektböl, hogy termeszetes körülmenyek között is nagyon gyakran mutalodnak a denever- koronavirusok is es nehany közülük elöször 2 darab aztan egyre többet talaltak alkalmas volt mar 2012-ben az emberi ACE2-receptorhoz kapcsolodni, amit emberi ACE2 receptoros laboratoriumi egerekkel igazoltak in-vivo egy kivülallo projektben 2013-ban (Ralph S. Barik Prof.)
De hogy Wuhanbol jött volna az nincs benne, hogy ott raktak össze valamit es onnan kijött valami az sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Iqos cigaretta
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Home server / házi szerver építése
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest