Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz laszlohu #107578 üzenetére

    Szépen tájékoztatnak titeket...
    Szomorú, hogy hivatalos forrás helyett a netről kell levadásznotok az infót, gondolom minden hasonlóan jól szervezett hála a vezetésnek. :((( :W ( ezért lehet jópár EÜs bizalmatlan az oltással kapcsolatban, mert semmilyen konkrét , hiteles tájékoztatást nem kapnak)

    A lényeg : két különböző infót kaptál, és azt keverhetted egybe hivatalos kommunikáció hiányában:

    Info 1: Kötelező minden EÜ dolgozónak oltottnak lennie, (eddig nem volt az, csak erősen ajánlott, voltak páran akik eddig nem éltek vele, inkább jártak tesztre) de csak "normál" két adagos oltásuk ( jansen esetén 1 adag) kötelező = alapimmunizálás.
    Info 2: Elérhető lesz a 3. oltás annak aki kéri. Senkinek sem kötelező!
    A javaslat szerint ez a korábbi oltást követő negyedik eltelt hónaptól kérhető, (orvosi egyeztetés, konzultáció szükséges) és az javasolják, hogy legyen heterogén vakcináció. (Legyen eltérő a korábbi típusú oltástól pl. Korábbi vektorra mRNS, korábbi mRNSre vektor)
    Főleg azoknak lehet jó, akiknek pl sinotól nem alakult ki a védelem. Vagy akiket nagyon korán , az elsők között oltottak és mostanra a minimum szint alá csökkent az antitest szintjük. (Ilyen kb 1 az 20.000-böl lehet jelenleg az országban)

    Pontosan milyen Eü területen dolgozol, mit csinálsz?

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák