- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Solar Eclips #41 üzenetére
Jobb kéz helyett bal. Ennyi.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Solar Eclips #30 üzenetére
Nekem 30 év backspace volt a jobb középső ujjamban, átraktam a jobb oldali spacebarra, 1,5-2 nap után már no problem. Most, ~1,5 hét után kezembe vettem egy szimpla, egyenes gomberdőt, és az első percekben folyamatosan a jobb hüvelykujjammal tuszkoltam volna a magányos spacebart. És tényleg jobb hüvelykujj alatt.
/veryérdekes történet off, de szerintem érted, hogy mit akarok mondani.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Busterftw #12 üzenetére
Lentebb már írtak példát, de valószínűleg irgalmatlan mennyiségű táblázatozásnál sem feltétlen rossz.
Viszont a lényeg továbbra is az, ami a cikkben szerepel:
---------------------------------------------------------------------------
(#19) Héraklész: "És önt otthon PBT kupakszetet. :-)"
Vesz blankokat.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
30 év alatt kb. 0,5 százalékban használtam ANSI-t, de az í/Í-t AltGr + j/k-val írom, pedig abból élek, hogy gépelek. Az egysoros, de hosszabb enter meg még tán szerencsésebb is, mert nem kell annyira nyújtóztatni a kisujjat hozzá, hiszen 1u-val közelebb van.
A bal 2,25u shift kicsit talán pazarlás, meg ugye így stabilizátoros lesz, de ez van. Viszont ANSI-hoz egyszerűbb 3rd party kupakszetteket venni, és nem ritkán olcsóbb is valamivel. ISO-nál meg, ha kell a 2,25u-2,75u split spacebar, és a profil engedni, a potenciálisan hiányzó spacebarokat lehet pótolni az szett ANSI shiftjeivel.
Mindennek van némi előnye és hátránya, nincs tökéletes összeállítás. Túl van ez spilázva szerintem. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szerintem nem egy nagy was ist das megszokni új kiosztásokat, ha nem überidegenek (akkor nyilván melósabb), és ez nem az. Főleg, ha hosszú távon jobbak is.
-------------------------------------------------------------------------
(#3) dqdb: "Akinek pedig egyik oldalon sem kell numpad, annak meg a Q10."
Akiknek meg herótjuk van a bal oldali makró oszloptól, a jobb oldali klaszter jobb alsó szélére száműzött Fn2-től, és még funkcióbillentyűket sem püfölnek egész nap, a Q8.
(#4) Héraklész: "Ennyi erővel a QWERTY helyett lehetne saját kiosztása minden gyártónak."
Ez azért egy pár hatványt rárak arra az erőre, amit Ereshkigal írt. Egyébként vannak a QWERTZ/Y-nél jóval hatékonyabb módszerek, bár magyarul nehézkesebb a történet.
"sokakat zavar az a vibráló fény."
Ez a szép az a LED-ekben. Ki lehet őket kapcsolni.
Meg is őrjít, ha valami alulról belepislákol a perifériás látómezőmbe, és elvonja a figyelmet a képernyőről.
Nem egy lehetetlen történet megtanulni úgy gépelni, hogy közben nem nézed a gombokat.
(#5) Busterftw:
Igen, ezért nem árt, ha nem a jobb oldali num pad miatt terpeszt az egérrel + masszív számírás közben is kényelmesen tudja toligálni azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest