- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Helló!
Melóhelyi gépen (win Xp sp3) és egy verbatim 2tb-os winyónál fordult elő a hibajelenség. Végigjártam a témában mindent. De a hibaüzenet mindig kiújult:
"nem sikerült a késleltetett írás, az adatok elvesztek"Végül nem tudom melyik megoldás, de egyszer csak megoldotta a problémát, sokadik újraindítást követően.
system.ini átírása:
A beállításhoz nagyon oda kell figyelni! Írjuk be a futtatásba : SYSEDIT. okézzuk le, a felbukkanó ablakok közül válasszuk a system.ini lapot.Középen látjuk: [386enh]. Ez alá kattintva bal egérrel hozzunk létre egy új sort, ide írjuk be pontosan így Irq14=4096 fontos hogy ugyanígy írjuk!!!
Balra fent a fájl gombot nyissuk le és kattintsunk a mentésre majd indítsuk újra gépet.gyorsítótár kikapcsolása:
sajátgép> hibás meghajtó>hardver tulajdonságok ablakában az írási gyorsítótár> pipát vedd ki!Ha még mindig nincs siker, van egy társoldal itt ph-n [link]
Ezek után csak a vezeték vagy hardver csere maradt.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Egyedi ékszerdobozka
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest