Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengri
senior tag
Kérek egy pirosat fortune kollégának, egy a remek USB 3.0 Flash Drive 32 Gb SILICON POWER Marvel M01 Ice Blue pendrive-ért
Gyors, megbízható! És elnézést a késésért FORTUNE
-
nexusking
aktív tag
ElectroMarket-tel van valakinek pozitív vagy negatív tapasztalata?
-
stefyY
őstag
A XIV. kerületben vásároltam tavaly pár alkatrészt, kb. a gépem felét...és sehol nem találom őket, bár a nevükre se teljesen emlékszem..azóta bezárhattak?
-
JarrekStar
tag
Hatalmas PIROS-at érdemel reewer. A Kindle Touch tökéletes és minden rendben ment!
-
sixx:am
csendes tag
Kérek egy pirosat pazsolt01 kollégának, ezért a remek gamepad-ért
Gyors, megbízható!

-
hitman,
őstag
Pc Diszkontról van véleményetek?
-
BigBlackDog
veterán
Mi a véleményetek a "Users rendszerház" nevű boltról? Nem túl sok véleményt láttam róluk, amik most készültek volna. Régebbiek közül sok jó volt (2009 környékiek) a rossz boltok topikjában, még régebbiek közül (2008 előtti) pedig sok rossz főleg itt, a jó boltok topikjában.

Szóval nem tudok róluk dönteni, hogy vásárlás, gariztatás terén milyenek. -
bicsigabi
tag
hello
kérek egy piros pontot 'hallari' fórumtársnak a korrekt gépeladásért! -
Prelude01
csendes tag
Egy hatalmas FEKETE PONTot kérek FlashR kollégának ezért az átverős bizniszért:320 Gb HDD
Tudta,hogy S.O.S-be kell a vinyó-megis beszéltük hogy elküldi utánvéttel a mai napig nem ért ide.Megértettem volna ha ír ,hogy bocsi megvették személyesen-de b....ik írni.
-
Dany007
veterán
Hi!
Tudna valaki segíteni a tapasztalatokkal melyik boltból vásároljak?
A lehetséges jelöltek a következők:
Nehagyjaki.hu
iPon.hu
Jóféle.hu
Elsődleges szempontok a garanciális ügyintézés gördülékenysége, illetve a szállítás.
Nehagyjaki.hu-ról már rendeltem 2 éve egy hűtőt. Elsőre úgy hozták ki, hogy be volt szakadva az oldala. Nem a csomagolásé, a hűtőé. Persze szó nélkül cserélték, de újabb 2 hetet kellett várni míg kihozták.Szal ha van konkrét tapasztalat akkor szívesen várom.
-
darvak
senior tag
-
Rob007
újonc
Sziasztok. A "mindenolcso.hu" nevű bolttal kapcsolatban van valami
véleményetek? Egy használt gépet szeretnék tőlük venni. -
szyLord
csendes tag
Valakinek valami véleménye a http://www.pcoutlet.hu/ .
Eleg jó konfigok vannak, megéri innen rendelni? -
Sátán44
addikt
Tudtok nekem olyan számtech boltot mondani, ahol Nettós számlát állítanak ki? Szlovákiában élő és bejegyzett magánvállalkozó barátom szeretne gépet vásárolni. Ha jól tudom ilyenkor leellenőrzik az adott céget és ha valóban szerepel a nyilvántartásban, akkor ÁFA mentesen vásárolhat itt Mo-n, mivel nem ide adózik.
-
Nemesys
tag
Üdv!
Lehúzni is itt lehet? Ez a [szarházi] megbeszélt egy találkát és b*szott eljönni, álllítólag nem ez neki az első és még írni sem tud...

-
Huron
tag
Piros pont jár lastfight fórumtársnak a kitűnő tápegységért!
-
XaraX
addikt
válasz
DiceBlade
üzenetére
PCX.-el kapcsolatban...
Rendeltem 2x4 giga ramot 02.14.-én, mivel sürgős lett volna, bolti személyes átvétellel.
Vártam az e-mailt-t, mikor mehetek érte.
16.-án kaptam, hogy 20.-tól átvehetem a pick-pack ponton.
Telefont ragadtam rögvest, hogy ugyan mely pick-pack ponton is kellene átvennem, mire némi értetlenkedés után( "hát, ott, ahova rendelte"), közölték, hogy a budaörsi Auchan áruházban az Inmedio üzletben.
Ok, benyeltem, igaz, az optimális esethez képest bőven csúszásban volt a dolog, de legyen.
Jött szombaton az újabb e-mail, már a pick-pack központtól, hogy megérkezett a cucc, átvehetem.
Ok, elmentem érte, hazaviszem,és kiderül, hogy a gyári értékekkel el sem indul a win, xmp-vel hibázik az első percben.
Hétfőn délelőtt telefon, elmondom, mi a helyzet, mondják, hibás, juttassam be.
Kedden visszaküldtem a ramokat, feleségem 2 utcányira dolgozik onnan, így vele.
Tehát az átvételtől számított 3 munkanapon belül.
Hazajött, közölte, átvették a szervizben, és közölték, továbbküldik valami szervizbe.
Nézem az átvételi lapot, "Vásárlás" 2011.11.10, ez van ráírva.
Másnap írtam nekik, jelezvén, hogy nem stimmel valami, egyben felhívva a figyelmüket, hogy 3 munkanapon belül a feltételezett hiba azonnali kivizsgálása illet meg, és bizonyítottság esetén a csere.
Amennyiben ez nem lehetséges náluk, élni kívánok az elállási jogommal.
Erre válasz annyi érkezett, hogy adminisztrációs hiba történt a vásárlás idópontjával kapcsolatban, a vásárlás dátuma 2012.02.16.
Írtam választ, miszerint ok, megértem, viszont véleményem szerint nem a számla dátuma, hanem az átvételé, és udvariasan felhívtam a figyelmüket a tényre, hogy feltehetően elkerülte a figyelmüket a levelem második fele, ami a 3 napos dologról szólt.
Erre már csak másnap kaptam választ, miszerint "A számlára csak azt a dátumot tudjuk írni amikor tőlünk elszállításra kerül a termék az átvétel napját mi nem tudjuk mikor lesz.
A hibás termékét szervizbe továbbítottuk a cserét várjuk."
Most itt tartunk, kedden lesz 2 hete, hogy megrendeltem, elvileg másnap nálam kellett volna lennie.
Ehhez képest használni még nem tudtam.
Hirdetik, hogy 14 napon belül elállási jogod van náluk, kíváncsi leszek, hétfőn személyesen fogok bemenni.
Első vásárlásom volt náluk, és egyben az utolsó is, sok jót olvastam a boltról, kár, hogy Én ebből semmit nem tapasztaltam.
Halkan jegyzem meg, bárhova vittem ramot garanciaidőn belül bármikor, azonnal bevizsgálták, és cserélték.
Nem találtam rossz boltok topicját... -
Chiller
őstag
Sziasztok, electrobolt.eu-ról van valakinek valamilyen véleménye?
-
Endless
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék ajánlani egy nagyon jó számítástechnikai boltot és szervízt Budapesten a VI. kerületben az Oktogonnál (Teréz Krt.33):
Bővebben: Nedal -
rizso
veterán
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan mobil boltot, ami megbízható, és kapni náluk SE Xperia Pro-t "pirosban"?

-
DiceBlade
aktív tag
Tegnap érkezett meg a csomag amit a PCX-től rendeltem, abban az időben amikor mondták.
Ma kibontottam, és nem az a tápegység volt a csomagban mint amit rendfeltem, és a számlán is az a táp volt amit rendeltem. Írtam nekik e-mailt, elnézést kértek, és kedden küldik a futárt a táppal, ezt meg vissza kell nekik adni
Hibáztak, de korrekten javítják, így szerintem belefér a jó boltok listájába
-
sniper777
csendes tag
Piros Pont Arany1 felhasználónak

-
waithEard
őstag
Urak! Ez a megbízható boltok alias üzletek topikja!
Az egymásnak küldött jóságokat nem ide kell betenni! -
HunD18
csendes tag
válasz
northbr!ght
üzenetére
Kérnék egy pirosat northbr!ght kollégának hogy az alábbi terméket jó magyar valutára cserélhettem vele.

-
waithEard
őstag
válasz
Rhqminfo
üzenetére
Lehet, hogy késő, de csak jót tudok róluk mondani. Lambda Computer Legalább egy millát otthagytam már az évek során. (Sok gépet építek
)
Garit is intéztem náluk többször is, kiváló volt a hozzáállásuk. Mindenkinek ajánlom őket. -
Domxc
senior tag
ConsoleCorner.

-
urgelacko
csendes tag
Küldenék egy pirosat ken26-nak a gyors és gördülékeny üzletért.
-
Dr. Romano
veterán
Komoly, hogy ennyien összekeverik ezt a topicot a pirospontossal

-
takkert
tag
Hello!
Ezt a boltot ismeri valaki http://www.digitaltrend.hu? -
b4zsi-
őstag
Baszki kurva jó! Egy ember elkezd itt piros pontokat adni a többi meg követi

Amúgy van valakinek tapasztalata a GSMline-al?
[link] -
lamasz
tag
Jár a piros pont Füge007 kollégának, korrekt vásárló volt!

-
Kerio
őstag
Nagy piros pont Zzzalan fórumtársnak.
-
dferee
tag
válasz
Hollydream
üzenetére
Igen. n is kikészültem tőle dehát nem lehet elég korán kezdeni

És ráadásul az Alleenak a marketingje is elég jó mert tele van a város plakátjaikkal.Laptopra nincsen az azért elég durva lenne

Csak ezek az üzletek szerepelnek az akcióban:
Üzletek -
dferee
tag
Sziasztok!
Én a Notebook.hu val kapcsolatban szeretnék véleményt írni, azon belül is az Allee-ban lévő üzletről és azon belül is Csilláról
Csupa jót tudok mondani, a hozzáértésüktől engem percek alatt meggyőztek, valóban mindent megtesznek a vevőért nekem belopták maguk a a szívembe.Most voltunk ott az Allee iskolakezdési akciót megnézni és akkor tértünk be hozzájuk, mert tesóm gyerekének laptopot akar venni. Hozzáteszem h 8 éves a kölök
DDJó fejek voltak a gyerekkel is eljátszadoztak én ilyen nagyon ritkán látok Magyarországon sajnos.
-
Doris Lune
tag
Hatalmas piros pont zenész88 felhasználónak a sikeres üzletért. Pontos, megbízható emberke.Köszönöm!

-
Gabró
tag
iWayban már többször vásároltam, de még nem csalódtam. Mindig időben szállítottak minden alkatrészt. Az árak általában nem a legjobbak, de a közelében szoktak lenni.
-
Rhqminfo
csendes tag
Üdv!
Szeretnék érdeklődni a Lambda Computer felől.
Elég jó áraik vannak és, vennék tőlük pár alkatrészt de szeretnék előtte vmi véleményt hallani róluk. -
Csádám
tag
Hatalmas piros pontot szeretnék kérni VidaZolinak. Minden cucc tökéletes, gyorsan postázott.
Megbízható eladó! -
csibe1
veterán
válasz
vsgaborr11
üzenetére
Ezt ebbe a topikbakellett volna.
Nem igaz,hogy ennyire nem bírnak körülnézni az emberek,minden aprónál ott a link.
-
vsgaborr11
tag
Hatalmas pirospontot érdemel Syracusa17 a hangszórós bizniszünk miatt, teljesen korrekt eladó, egyből írt vissza, ajánlani tudom

-
XenHai
senior tag
félre ment kérem törölni.
-
zolikaDB
veterán
Tudna valaki ajánlani német online számítástechnikai boltot? (nem az ebay-t) Köszönöm!
-
Tamás24
tag
Jetty kollegának jár a piros mert jól kezeltea felmerülő problémákat is ezért
-
vdany09
csendes tag
Norb3rto-nak egy hatalmas PIROS pont jár, gyors rugalmas, nem egy szarakodó vevő!!!!

-
Senkyke
csendes tag
Sziasztok!
VIP-Phone-ról ki mit hallott? Elég jó csomagot adnak és jó lenne tudni mennyire "híg a leve".
Köszi!(tudom, hogy a rossz boltos topichoz is írta, de nem tudom melyiket olvassák gyakrabban, bocs)
-
energy_
senior tag
Sziasztok olcso-alkatresz.hu ról vmi infó? ott szeretnék venni vmit de gyanusan olcsó

-
charg
tag
Sziasztok!
Piros pont jár fzs13-nak.
Egy HDD adaptert vettem tőle a Lenovo T500-amba.
Tökéletesen működik.
-
dangerzone
addikt
-
amok
csendes tag
3 testőrtöl már többször vásároltam, szolíd kiszolgálás, telefonon szoktam kérdezni/rendelni és visszahívtak (általában másnap) ha megvolt az áru. Granicális ügy csak egy volt (Inno3D Ti4200 VGA ventillátor
) nem szórakoztak vele, visszavitették a nagykerbe, majd javítva visszaadták és kaptam +2 hét garanciát, annyit ameddig javításon volt. A többi alkatrész nem romlott még el (garancián belül) 
Nemrég akadt a kezem egy 3,2GB-os Quantum Fireball

-
amok
csendes tag
válasz
balagedebr
üzenetére
Kedden rendeltem (05. 10.) és most péntek (05.13.) este még semmi hír. Még türelmes vagyok

-
herrrold
csendes tag
ismer valaki egy jo lenovo szaküzletet debrecenben?
-
kisfer
aktív tag
Üdv.
Valakinek van tapasztalata a 3testőr és az electrobox webshopokkal?
-
DeFranco
nagyúr
Acomp copmuterrel valakinek tapasztalat?
-
boogie84
veterán
Lambda Computer-ről tapasztalat??
-
A.P.I.
aktív tag
hi,
compker.hu-ról hallott valaki valamit? -
ambrus999
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megköszöni vargapter31-nek a korrekt árut! Az ár és a minőség is tökéletes volt, ahogy írta! Egy Nagy Piros pont a részére!

Üdv.....
-
Api04
csendes tag
Üdv
[www.pcdiszkont.hu]-val van valakinek tapasztalata?
Jónak tűnik, de semmit nem hallottam róluk - ami akár pozitív is lehet.
-
PredatorNo1
aktív tag
Valakinek van tapasztalata a Heaven GSM bolttal.
Lehetséges, hogy egy telefont, 2 éves garanciával pannonosan újan áruljanak? És az valóban új, és 2 év gyártói garancia van rá?
Üdv
-
katona.t
tag
Üdv,
én a Fókusz Fotó Kft-től szeretnék rendelni. Sajnos csak náluk találtam VHS-C kazettát. Van valakinek tapasztalata? Merjek tőlük rendelni?
Weboldaluk: [link] -
Vada
tag

-
zone
őstag
Múlt héten rendeltem a pchelpline.hu oldalról. Rendelés előtt nem nagyon bíztam benne, hogy az élő chaten tudnak majd segíteni, de azért megpróbáltam. Azt akartam megtudni, hogy egy bizonyos WD winchesternek milyen kódsor szerepel a típusszám után, mert innen lehet tudni, hogy hány lemezes

Rögtön mondta, hogy semmi akadálya, leszól a raktárba és kicsivel később közölte is, amire kíváncsi voltam! A rendelés kitöltésénél kértem, hogy figyeljenek erre a kódra, és azt is kaptam, amit kértem.A rendelésemben többek között még volt egy Gigabyte ház is. Miután leadtam a rendelést, nem sokkal később felhívtak és szóltak, hogy a kinézett ház sérült és mivel nincs több darabjuk belőle, ugyanabból a szériából megfelel-e egy drágább típus, ami szinte ugyanolyan, csak egy plusz e-sata csatlakozó van rajta. Természetesen az eredeti ház árán. Persze hogy megfelelt! Utólag megnézve ez még jobban is néz ki.

100e Forint felett a házhoz szállítás ingyenes volt, a kisebb dobozban lévő cuccokat mind beletették egy nagyba és nagyon durván kibélelték, a vinyót még külön buborékos borítékba is beletették.
Garanciás ügyekről szerencsére nem tudok nyilatkozni, minden működik. Szimpatikus bolt, korrekt árakkal és segítőkész dolgozókkal.
-
Csapi007
veterán
Hy
Ma voltam a HardverKer-ben. Minden rendben volt vele. Kis bolt, de rengetegen voltak. Nagyszerű, friss raktárkészletes weboldala van. Mindenkinek ajánlom. -
Hali!
MobilX-ről mit tudtok mondani? Érdemes ott vásárolni?
-
Chiller
őstag
Kriskeh számára szeretnék egy pirospontot.
Már azt hittem senkit se érdekelt az én kis szerény apróhirdetésem és sose lesz működő microSD kártya a Blade-embe.
-
BRG110
csendes tag
-
Wyll
őstag
Én is szeretnék kérdezni, a BestDigital-ról tudtok-e nyilatkozni valamit? Van már valakinek tapasztalata velük?
-
Wyll
őstag
Az Oázis nekem - meg nem mondom miért, de - megbízható, frankó boltként van bejegyezve a tudatomba. Specialitásuk a grafikai terület, tehát monitorok, rajztáblák, ...
Az említett árkülönbségek szinte tetszőleges termék esetében fellelhetők szerintem. Azért a gyanúsan olcsó és noném boltokat érdemes elkerülni. De pl az iWay, A4Team, hardverker, Lord teljesen rendben vannak.
-
BRG110
csendes tag
Estleg a következő is érdekelne:
-
BRG110
csendes tag
Sziasztok.
A következő boltokról tudtok valamit mondani?
Egyébként annak lehet valami különösebb oka, hogy egyes vebáruházakban az
azonos termékek árai között 4-5 ezer forint különbség is van? Pl. Samsung
640 GB-os vinyó egyik helyen 11700 Ft, a másikon több mint 16000 Ft. -
Sziasztok!
MobilX-ről valakinek tapasztalat? Megbízhatóak, azt küldik, amit kértem?
Egy házat szeretnék venni, aminek van egy sima, és egy Pro változata, a Pro-ban benne minden venti, a simában csak 2. Árgép szerint csak náluk van Pro, az ár is tűrhető, de nem szeretnék befürödni..Vélemények?

-
Surda
tag
Helló!
Tud valaki mondani egy boltot a Bp. Mester utca - Ferenc krt. sarokhoz közel, azaz max. 10 perc sétányira?
6-tűs VGA tápcsati kellene, fél órán belül
Szerk: számtechboltról van szó!

-
Tomi_Sci
őstag
Hali!
VIP Phone-ról vélemény?
Köszi -
petymeg
addikt
sziasztok!
gsmhome milyen bolt? normálisak? elég drága telefont akarok rendelni vidékre és nem lenne jó ha megszívnám!
-
HpTomi
csendes tag
Jobb topicot nem találtam, ezért itt teszem közzé: piros pont dzsozefo-nak, egy HP DJ 5740 printert vettem tőle.
-
koliz1
tag
Sziasztok
Csak ajánlani tudom a Cinema Paradiso Webshopot, két srác csinálja nagyon kedvesek és tudják mit adnak el és értenek is hozzá ami manapság nagy dolog , a profiljuk Tv, és Házi mozi cuccok.
www.win-win-shop.com ez a webshop linkjeüdv:koliz
-
Gabee_hun
csendes tag
Helló!
Tudtok valamit erről a boltról? digistreet.hu
Elég jó árak vannak néhány vga esetében, a többi bolt alá mennek 2-3 ezerrel. Csak ilyenkor felmerül az emberben a kétely. -
Hoffer
őstag
-
Franklin
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
A weblapjukra értettem, nem működik.
Mégis működik, csak www-vel kell írni.
Viszont a sima pcx.hu (amit a gugli is kidob) nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós piros pontot NE ide írjátok!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DD

És az áraik is jók szoktak lenni (általában).

Nekem bejön.