Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbli
tag
válasz bollokcs80 #3 üzenetére
"A töltésnél vajon módosítanak valamit az új EU-s szabványoknak megfelelően, hogy ne csak a 20 ezer forintos saját töltővel menjen a gyorstöltés?!"
Mire gondolsz? Az EU csak annyit írt elő, hogy USB-C, és hogy 15 watt felett USB PD. Ezt a Huawei P20 Pro-m és a Mate 50 Pro-m is tudja.
-
Predatorr
őstag
válasz bollokcs80 #3 üzenetére
Én gyorsan megvettem a 6 Prot, mielőtt még
kém... szerver oldali AI-t tennének bele. Javaslom azt. Más típusú az akku, saját chippel, kell a saját töltő. Ha szerencséd van, nem lopják ki a dobozból, mint az enyémet (hűlt helye megvolt a tok és a fólia mellett), nem útszéli boltból , mert egyébként semennyiért nem kapni. 3 napot lazán kibír, éjjel 5 óra alatt feltölt szabályozott töltéssel (ha akarom, hangulatvilágítással, képlejátszással. Animált hátteteket is tud.
326e volt akcióban, közel ilyen jó telefont sem kapsz ennyiért. BF árak 350e...
Hangzásban már sokkal jobb, mint bármelyik szarszungom volt, azokkal ellentétben semmi bug, csak pár apró, megszokható hülyeség, és főleg semmi laggolás, és főleg nincs bukszbi. A biztonségi chip is valamivel biztonságosabb, mint a szarszung passz. Játszottam már, nem melegedett, vagy lassult. Szintén a szarszinggal ellentétpen szuper kezelhető a hajlítható képernyő is.
Azért az náluk.is gáz h azért vegyél drága chipsetet, hogy fél gőzzel működjön, ez kerek dupla túlárazás.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest