- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0R
csendes tag
Szallas.hu-n online előlegfizetés milyen MCC kóddal fut? Valamiért meg voltam győződve róla, hogy erre adnia kéne az exBB Arany hk.-nak a plusz 3%-ot, de nem kaptam meg.
-
N0R
csendes tag
válasz
pictigjis #61 üzenetére
A kártya a vásárlási szokásaimmal ingyen van, sőt ad is pluszban. Reptéri fizetős váró ingyen van és plusz egy személynek is. 10 alkalom évente a külföldi fizetős várókban is ingyenes. A PressReader önmagában éves szinten több ezer forint lenne, így ingyen olvashatok mindenféle magazint. A kiemelt utasbiztosítás sem pár száz forint éves szinten, ha ilyet szeretnék. Van több szolgáltatás is, de nekem ezek a fontosak. Miért jobb presztízs kártyát odaadni a hotel recepción, mint egy alap bankkártyát? Mert vannak a világon olyan helyek, ahol bizony számít, akárki akármit mond, ez így működik sajnos. Azzal nem értek egyet, hogy a Platinum hitelkártya csak az Erstenek jó deal, mert nekem is az. Az Erste pl. pont kivétel, de a néhai Budapest Banknál azért igényeltem Arany hitelkártyát, mert az adott olyan hitelkeretet, amire szükségem volt. Szeretem, ha legalább kéthavi költési összeg elérhető, hogy az új ciklust el tudjam kezdeni úgy, hogy az előzőt még nem törlesztettem, plusz még férjen bele egy szálloda vagy autókölcsönző zárolása is, mert kb. ez is a hitelkártya lényege egy betétivel szemben, hogy a bank pénzét nyugodtan foghatja a kereskedő. Én pl. millión felül biztos nem tartok saját pénzt olyan számlán, amihez betéti kártya kapcsolódik.
-
N0R
csendes tag
Nem a visszatérítés, hanem a kapcsolódó szolgáltatások miatt választottam, mert összességében ingyen van a kártya, sőt a visszatérítés több, mint az éves kártyadíj és semmi más díj nincs, így áttekinteni is könnyű. Mínuszos nálam soha nem lesz. Valamint külföldön szállodában vagy autóbérlésnél jobban szeretek magasabb presztízsű kártyával fizetni és a külföldi költésekre dupla visszatérítés jár. Van mellette még egy Budapest Arany hitelkártya, ami ad 5e (+5e utazás 3%) visszatérítést, szóval az OTP BonusGold teljesen feleslegessé vált a - számomra - rossz kondíciói miatt.
-
N0R
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Automobilista 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Lexus, Toyota topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!