- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hapakj
őstag
válasz
Dragon3000 #43 üzenetére
Teljesen felesleges folyamatosan megerősíteni, hogy vacak. Elsőre is ezt írtam le
-
hapakj
őstag
válasz
Predatorr #25 üzenetére
2 éve használok RTX4080-at, kezdetben átalakítóval, 1 éve ATX3.0 táppal, és mindegyikkel gond nélkül működik.
- ez igazából egyáltalán nem cáfolja, hogy alul van méretezve, s igazából teljesen ok nélkül. Mondjuk az hogy következő mondatban egyből meg is erősíted, hogy problémás az viccesS semmi köze ahhoz, hogy hány fokos a VGA, az egy teljesen más témakör.
-
hapakj
őstag
hát pedig simán. Erősítőkben 200W-ot nem engednek át ilyen fingnyi kábeleken, meg csatlakozókon, nem hogy 600-at.
Meg nyilván annyira jól sikerült a PCI SIG munkája, hogy amint már linkeltem már újra van tervezve és át van nevezve a csatlakozó
Meg sose volt még olyan, hogy nyomás van a mérnökön, hogy legyen sokkal olcsóbb, meg legyen sokkal gyorsabban meg
-
hapakj
őstag
Uh, már jól látom van 12VHPWR és 12V-2x6
Hát ez egyre jobb
[link]
To be clear, this is not a new cable, it is an updated change to the pins in the socket, which is referred to as 12V-2x6. So what’s new with the 12V-2x6 connection? To put it simply: more reliability.
Hát ez sírós
haldoklik a DIY pc piac
Közben meg az Apple egy gyúfásdobozba (Mac Mini) pakol brutál teljesítményt
-
hapakj
őstag
hát én még élőben nem találkoztam ezzel a csatlakozóval, de őszintén szólva képekről videókról ránézésre is fos. Ennyi áramot átengedni egy ilyen kis vackon...
1080 Ti-om közel se fogyaszt annyit, mint ez elvileg tud, de sokkal stabilabbnak néz ki a dupla 8 pin csatlakozóval. Soha nem is volt vele semmi problémám.
Az meg külön ironikus, hogy elvileg az Intel keze is mélyen benne van elvileg a szabványba, most meg húzza rá a száját
Pár utóbbi időbe úgy tűnik az intel inkább befektetők meg közgazdászok gittegylete mintsem mérnököké
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest