- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
Fejtsd már ki légyszi, hogy ebből hogy jutottál el ide, nagyon érdekelne, mert ez a poszt nem erről szólt. Egyébként a kérdésedre a válasz nem, nem oda tartozom.
Azért 1 akkucsere mondjuk kb. 2-3 évenként nem egetrengető összeg, pont ezért írtam bele, hogy max. akkucsere.
-
Badboys
őstag
válasz
janes1976 #24 üzenetére
Ebben a csodálatos gazdasági helyzetben napi szinten dobálják az emberek a 300-400 K át egy szaros divatcikkért. Amikor sok esetben már ennivalóra is nehezen van pénz. Teljesen igazad van. Gondolom a felső kaszthoz tartozol ezzel a gondolkodással. Netán az 5-6 nyaralásos tipikus magyar vállalkozói réteghez. A dolgozó meg le van sz...va.
-
janes1976
őstag
Hát nem tudom, ki, hogy van vele, de van ugye a 67w-os meg a 120w-os töltés. kb. 30 perc és 15 perc a teljes feltöltés. Okés, aláírom, tuti, hogy veszít az akksi idővel, mint minden akksi, de amúgy kit érdekel? Atom gyorsan tölt és tök kényelmes a mindennapokban. Ismerősöm most vett egy telót, 120w-al tölt, álom. Egyébként mondjuk az akku élettartama mondjuk 2 év alatt drasztikusan lecsökken, akkor 1. sok ember úgyis telót cserél, 2. vesz egy új akksit bele, na bumm, viszont addig meg kényelmesen használtad a gyorstöltést minden nap. Azt akarom kihozni belőle, hogy lehet itt foggal-körömmel ragaszkodni a 18-20w-os meg 30w-os töltésekhez bizonyos gyártóknak, de rohadtul nem ez a jövő akár tetszik nekik, akár nem. Sokkal több sztem a pozitív hozadéka sztem.
-
janes1976
őstag
válasz
Dilikutya #21 üzenetére
Komolyan mondom nem értem a gyártókat. A Samsung legtöbb telefonja egy kaptafára készül, majd ugyanúgy néz ki, anyaghasználat terén meg ettől a bazári műanyagtól tudok a falra mászni. Ezekre értettem, hogy innováció 0. Kinézet 0, pedig ez nem pénzkérdés lenne. Érdektelen emberek ülnek ott, jól van ez így. Más anyag nincs? Formailag+anyagminőség, mint vmi játéktelefon. Kijelző az fasza, azt aláírom, de hol van a többi?Ja még mielőtt megvádolnának, Xiaomi dettó.
-
Misi 007
őstag
Amennyiben igazak ezek a pletykák, ennek a telefonnak se sok értelme lesz számomra.
Azt hittem, letesznek valami 6.7"-est, a kukázott A74 helyett. Erre kiadnak megint egy A54-et. Ennek mégis mi értelme? Nem nagyon tudom az A72-t lecserélni semmire, de sebaj, majd veszek OnePlus-t szépen Samsung helyett. -
Dilikutya
félisten
válasz
janes1976 #10 üzenetére
Ezt a külső dizájnos innovációt már 10 éve se értettem, pedig akkor még a legtöbb telefonon fizikai home gomb is volt, és a menügombok se a kijelző részét képezték. A telefonod szemből egy kijelző, max a hátlapon lehet valamit dizájnolni, amit meg úgyis tokba rejtesz. Nekem egy S20FE van, biztos nagyon szép telefon, emlékeim szerint legalábbis, de 2 éve nem is láttam, tokban van. Kamera, szoftver lényegesebb, az akksi mérete is csak egy szám, amíg nem ismert, hogy milyen chip van benne.
Én egy 2000Ft-os ikeás vezetélnélküli töltőre rakom minden este a telefont, olyan 3 óra alatt tölt fel kb. 30%-ról. Saccolok, nem tudom, sose figyelem. Ehhez még járt gyári töltőfej, talán 15W-os gyorstöltést tud, ritkán szoktam kábelen tölteni, tényleg csak ha gyorsan kell.
Ezek pont nem zavarnának az S23FE-nél se, ha mellé kapok egy S23 hardvert, annak kamerájával mondjuk.
-
mjani1172
addikt
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Az ára lesz az.
-
Alex18
tag
válasz
Jack Oneill #16 üzenetére
Aki tudja hogy egy akksi hogy működik és a cellaknak az állapota nagyban függ a villamos terhelésen kívül még az adott pillanatban mekkora hoterhelesnek van kitéve és miért is ne amikor ez a folyamat igen gyors melegednek ott a cellák rendesen de ezt a telefonon keresztül annyira nem érzékeli a tulaj. Na mind1 ez egy fogyasztói társadalom mindenki úgy használja ahogy akarja.
-
Jack Oneill
veterán
Nekem tokeletes a 2 oras toltes is. A54 van most, oda sem hasznalok gyorstoltest. Amiota kaptam infot szervizbol ezekrol, koszi, nincs szuksegem a gyorstoltesre. Sokan leszolnak emiatt, de jobban hiszek ismerősömnek a szervizben. Jo latni, hogy vannak meg, akik ezt megertik.
-
Alex18
tag
válasz
Jack Oneill #12 üzenetére
Persze a gyártónak nem érdeke hogy egy akksi több évig is üzemeljen a névleges kapacitásához közeli állapotban csak hogy az átlag usereknek nincs ideje töltögetni a telefont 1 óráig hanem 20-30 perc és lökkje teli. Nem tudom fürdés előtt felrakja az ember tölteni a telefont és kész vagy már manapság már oda is telóval kell menni
...
-
Postas99
senior tag
Nem inspirálta, hanem költségcsökkentés révén kúgágták a designer csapatot, a maradékot pedig rábízták az MI-re ami közölte, hogy jó lesz a régi design is.
-
janes1976
őstag
Évek óta tucattelefon a Samsung is, semmi innováció kinézet terén, a töltés sebessége meg lassan vicc.
Alex18: ez a meglátás sztem teljesen téves.
Nem tudnak évek óta 1 értelmes gyorstöltést csinálni? Kétlem. Sztem inkább vmiért direkt nem is akarnak. -
Alex18
tag
Azért mert nem tölt a samsung olyan gyorsan mint a konkurens szerintem nem hátrány sőt akksi élettartamban ez majd jelentkezni fog. Hiába más gyártónal nagyobb akksik vannak a gyorstöltések miatt gyorsabban veszítenek a kapacitásukból.
Amúgy inkább az optimalizálásba raknának ennyi energiát hogy minden app és maga a rendszer is kevesebb energiát használjon fel. -
Bass
addikt
Nem csak szerinted S10+-ról váltottam Oneplus Nord 2-re szeretem a samsungokat de nem tudnék visszatérni a töltés és fogyasztás miatt,fantasztikushogy 30 perc alatt 0-100% meg van és a 6-7 óra Sot is kiváló. Érthetetlen hogy a nagy gyártok miért topognak egy helyben akku fronton.
-
bollokcs80
Korrektor
Exynos-t se kellene erőltetni, az előzőknél is a Snapis verziók lettek jók.
Valami kell a palettába, mert most az A54 és az S23 között nagy a rés. -
Ha ennyi mindenben hasonlít az A54-re és még kisebb is lesz az akkumulátor , akkor más specifikációban kell nagyot mutatnia .
-
Peathee
senior tag
Bárcsak ilyen homokfúvott/matt alumínium lenne az S23-ak széle is. Nekem sokkal jobban tetszik mint a fényes keret...
-
ddaydome
senior tag
Biztosan egy jó telefon lesz,de ez a 25w-os töltés már kezd kicsit ciki lenni szerintem....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kávái alapján az idei Fan Edition inkább egy középkategóriás Samsungra hasonlíthat, mint az S23-ra.
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest