- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Napfénysüti #42892 üzenetére
Jó a meccs.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Ps Vita #42678 üzenetére
Tényleg jobb volt a 4 évvel ezelőtti. Az idei túl hosszú és kevés minden történik benne. De azért jó lett. Nem rég linkeltetek itt a fórumon egy másik reklámot, na az gyenge volt.
bandus: Persze hogy jobb Suarez, de Benzemát hülyeség lenne eladni. Abban meg igazad van hogy Suareznek lesz még mondjuk 3-4 éve, azért meg nem ér meg 70-et. 50 körül lenne reális, de én még mindig nem szeretném.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #42600 üzenetére
Nyugi, jövőre BL miatt átkerültök szombatra. Nekem meg marad a vasárnap
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
forceberg #42575 üzenetére
Nem fogom belátni, mert nem így érzem. A Real nyerni akart, nem céltalanul húzni az időt a 0-0 érdekében. Én élveztem a meccset és tetszett amit láttam.
Sokkal jobb meccs volt mint a bajnoki clasico amit mindenki ajnároz. Izgalmasabb volt és a helyzetek ki voltak játszva nem arról szólt hogy a védők mit balfaszkodnak.
-
NyxNyxNyx
addikt
1.67 a visszavágón a Bayern szorzója
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Ps Vita #42555 üzenetére
Szerintem ez így teljesen vállalható volt. Nem a tegnapi Chelsea féle busz. Nem lehet jobban kinyílni egy ilyen focit játszó csapat ellen, nem is kell. Kinek mi a szép, de a Real ma inkább játszott focit mint a Bayern. Modric nagyon szépen varázsolt. Xabi is helyt állt,
nem értem ezeket a kommenteket hogy szar volt a Real. Én elégedett vagyok. Végre láttam szervezettséget.szerk.: Ja és azt kihagyta, hogy mindezt egy sérült hígfos Ronaldo-val és beteg Bale-lel. (Azt talán felesleges írni hogy eszét otthonhagyó Marissal, mert ez már normális)
-
NyxNyxNyx
addikt
Fúú
nem jó ez a felállás
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát nem tudom. Rossz előérzetem van
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Enzolord #42371 üzenetére
Itt is úgy van és a Spurs fórumon is tényként kezelik. Le lett írva, de elfelejtettem (mint mostanában sok mindent
)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Tibiajax #42362 üzenetére
Hát inkább Moyes jöjjön a Spursbe, mint az az ellenszenves holland paraszt.
Most azt szeretném, hogy maradjon Sherwood. Nem csinált semmi rosszat, szépen játszik a csapat ha nem is a legeredményesebben. Nyarat odaadják neki talán még valamit el is érhet a csapat.
Az EL meg a 6. helyre jár már. Valaki rosszul írta. Kérdés, hogy ez áldás vagy átok.
-
NyxNyxNyx
addikt
Pozitív gólkülönbség, fukk yea
Tibi Polgárjenő
-
NyxNyxNyx
addikt
Lol
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #41959 üzenetére
Basszus az Everton is képes volt kikapni
meccshez: Most meg nem passzolnak Bale-hez, mert elcseszett pár helyzetet aminek a nagy részér ő alakította ki? Nem érdekel mit csinál Di Maria sose fogom megszeretni
BALEEE
-
NyxNyxNyx
addikt
Ezért Lopezt szidná mindenki
-
NyxNyxNyx
addikt
hamarabb jön a hang, mint a kép
keresem is a stream-et
-
NyxNyxNyx
addikt
Esélyek bet365 szerint:
Barca - X - Real
2.40 - 3.80 - 2.88Ennek ellenére most Real sikert várok a múltkorival ellentétben.
Egyébként a Spurs is akarja Kloppot, de ezt nagyon zárójelben mert komolytalan.
hunfatal
Nálam:
3.8 - 3.6 - 1.9 -
NyxNyxNyx
addikt
Uhh bazdmegg
-
NyxNyxNyx
addikt
na ez klasszis mozdulat volt
2-2 nél már az X-nek szurkoltam, sajnáltam volna a Pool-t egy vereség esetén. Megnéznék egy Pool Atleticskót.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
7600 GS #41683 üzenetére
Remélem most már a Real fórumokon befejezik a világvége hangulatot és rájönnek, hogy nem gáz kikapni a Dortmundtól...
7600 GS: Az egyetlen ami bosszantó lehet a lelki összeomlás a kihagyott tizi után. Mi lesz ha gólt kapunk a Bayern-től? cyka élet meggy őz tél, most már nekem is elment minden hitem
-
NyxNyxNyx
addikt
Miért 16 07-kor kezdődnek a PL meccsek? Gondolom nem random
szab.tam: Motivációs hátszél pont az Atletico fegyvere és mégis őket várod a döntőbe.
A második bekezdésedet negyedik nekifutásra sikerült megértenem valamennyire.
-
NyxNyxNyx
addikt
Én is tippelek akkor:
-Chelsea simán továbbmegy kiütéssel.
-Real megveri magát idióta hibákkalA Chelsea-ben viszonylag biztos vagyok. Döntőben a Bayern-t vernék, a Real-t nem.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem volt túl közel az a sorfal?
szerk.: Baszki megint nem láttam egyik gólt sem
-
NyxNyxNyx
addikt
Nekem ez a meccsnap eddig szenvedés.. 15 perc után kapcsoltam be, kapcsolgatok a meccsek között és még nem láttam helyzetet Iniesta langyos lövésén kívül
-
NyxNyxNyx
addikt
Hajrá Manchester a másikon most éppen fogalmam sincsen...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
salival #41391 üzenetére
Ez hülyeség. Tavaly minden top PL csapatnak betalált a Chelsea kivételével (egyik meccsen nem is játszott). Egyszerűen Madridban nem találja a helyét. Statisztikailag hozza a szintet, de ő sokkal többre képes. Reus se hiszem, hogy többre lenne képes a Real-ban. Bale meg majd belelendül, én sokkal inkább ráépíteném a csapatot és központibb helyre raknám.
A Dortmund még mindig mentálisan erős. Ha beindulnak akkor nagyon együtt vannak.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Na ezt Bale máskor belövi. Találni kéne egy gólt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #41266 üzenetére
De ez az, hogy te nem a személyiségük miatt utálod őket, hanem mert a City-ben játszanak...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #41259 üzenetére
Kompany-t imádom, mellette még Hart, Jesus Navas, Aguero, Yaya, David Silva. Még vannak, de te is érzed hogy ennyi is elég. Aki árnyalja a képet: Nasri
Poolnál viszont már gondolkodni kell. Többek között a kettő húzóemberük irritáló. mellettük még Sterling, Skrtel akiket nem szívesen látok.Chelsea még rosszabb, mert ott a klubot is finoman szólva nem szeretem.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #41255 üzenetére
Játékoskeret alapján a City mérföldekkel szimpatikusabb mint a Pool. Ha a hátteret is nézzük akkor már nehezebb megítélni.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
bazeeeee, ez gyönyörű volt
-
NyxNyxNyx
addikt
Minden csapat elkezd balfaszkodni, ha szorítok nekik.
-
NyxNyxNyx
addikt
Itt lehet szavazni, hogy melyik meccset adja a Sport 1.
A Chelsea - PSG -nek nagyobb a jelentősége, pont ezért legyen inkább a digin
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Napfénysüti #40960 üzenetére
Nincs minek örülni, inkább szomorú és szívás mindenkinek.
Tonus: Wut?
Azért ennyire nem gázos a helyzet.
Meg miért több évig? -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #40920 üzenetére
Ennek a Hegyi Ivánnak a labdabirtoklás a fétise. Ahogy meglátom/meghallom ökölbe szorul a kezem.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez nagyon szép fejes volt
Valamiért a Barcának szurkolok a másik meccsen. Bár nem hullajtanék értük könnyeket.
-
NyxNyxNyx
addikt
lol
pohár: De ezt nem a Pool lőtte és nem is tekerték.
-
NyxNyxNyx
addikt
Bale cipőcsere
Kapni fog ezért a gyártótól.
Pff ez gáz. 2-1
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
IreN!CuS #40415 üzenetére
Eddig mikor nyert a Real akkor sem hengereltek. Persze nem ment rosszul, de Mou második szezonja a csillagos ég ehhez képest. Igaz, én most a Bayern-től sem vagyok elájulva és inkább örülnél egy Barca BL győzelemnek mint egy Bayern-nek a mostani unalmas(és hatékony
) játékuk miatt. Na mindegy, igazából a Barca megérdemelten nyert, a védelmük szar volt, de minden másban jobbak voltak. Hátha az Atleticskó X-el az utolsó fordulóban.
-
NyxNyxNyx
addikt
És azt tuttátok hogy Neymar lisztet evett?
-
NyxNyxNyx
addikt
na végre egy jogos tizi, ez megkönnyebbülés
szépen bevarrta
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- LEGO 10219 Maersk Dízel-elektromos tehervonat (Bontatlan) train
- DJI mini 3 pro + fly more kit + egyeb
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest