- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ez az átigazolási időszak elég unalmasra sikerült.
Lennon-t mondjuk sajnálom.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Pfú Bale elég fos volt, el kéne igazolnia. Teljesen kívülálló lett a csapattól, csak szenved. Mikor a saját facebook oldalán annyit olvas, hogy just pass to Ronaldo, teljesen meg tudom érteni hogy frusztrált. Sose tisztelték őt, a hajával vannak elfoglalva, mikor meg megnyeri a meccset le van szarva. Sokkal jobb ő ennél, ezt bebizonyította korábban.
Az meg hogy kilőtte Isco-t, az inkább a spanyol "hibája", nem tudom minek is felhozni.másikhoz: Harry Kane, he's one of our own. Nem megy sehova. Eriksen-t viszont sajnos elvihetik.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
tigomigocika #62718 üzenetére
Valami ilyesmi van hogy csak akkor tilthatnak el valakit utólag, ha a bíró nem látta az esetet élőben.
-
NyxNyxNyx
addikt
eddig lófaszt nem csinált a Sheffield
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Basszus Eriksen mekkora szabadrúgás gólt lőtt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
tigomigocika #62639 üzenetére
Én Costát csak azért utálom mert a Chelsea-ben játszik. Az Atletico-ban nagyon szimpatikus volt, majdnem meg is vettem a mezét.
-
NyxNyxNyx
addikt
Azért valljuk be, megint teljesen jogos volt a sárga+ tizi.
ajjaj bale ebben nem olyan jó
na jólvan ügyes gyerek vagy te -
NyxNyxNyx
addikt
Ronaldo mikor lőtt utoljára szabi gólt?
-
NyxNyxNyx
addikt
hát nem vagyok nyugodt, ez a Sheffield mintha az életéért küzdene. Reméljük elfáradnak.
-
NyxNyxNyx
addikt
Emre csán-t így kell ejteni ahogy a kommentátor?
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem tudom kit akarjak a döntőbe. Talán a poolnak szurkolok most, de azért félek tőlük.
Ez a Cahill - Terry védőpáros nem olyan félelmetes.
-
NyxNyxNyx
addikt
There Will Be Haters
fasza kis adidas reklámElső komment: "No we actually hate you because your racist, you dive, you cheat and bite people, but nice boots anyway #suarez "
-
NyxNyxNyx
addikt
Amikor egy kamutizi lendületet ad egy csapatnak
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Napfénysüti #61940 üzenetére
Ebből egy váratlan vereség, az Atletico ellen nem szégyen kikapni főleg egy Ramos hülyeség miatt, a barátságos meg kit érdekel? Modric nagyon hiányzik.
-
NyxNyxNyx
addikt
Spurs meccsen nem volt egy lövés se egy félidő alatt
-
NyxNyxNyx
addikt
Nincs többé wiziwig.tv
Rojadirectán kívül mi van még jó streames oldal?
Egyébként a Spurs meccset konkrétan nem adja semmi sehol.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
szami777 #61846 üzenetére
Ma gondoltam megnézem a Real meccset, de elaludtam még 0-1-nél. Annyival nagyobb lendület van egy Swansea - Everton meccsen is mint itt. Arról ne is beszéljünk, hogy vagy 5 szabadrúgást befújtak az első félidőben, egy részét sárgával(!), amit a PL-ben le se fújtak volna.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök #61772 üzenetére
"Ja, amúgy. Szerintetek miért ennyire retekfosszarok a PL csapatok? Nemzetközileg nullák. Egyedül a Chelsea, úgy ahogy. Ahhoz képest, hogy 5-6-7 éve mi volt..."
Szeretném hinni, hogy a konstans terhelés mellett sok nekik a BL.
7600GS: "A Tottenham szvsz semmiképen sem tartozik a világ topcsapatai közé, hiányzik belőle egy bizonyos plusz ami igazán naggyá tenné őket."
A klasszis játékosok. Ennyi. Mondjuk egy Bale meg egy Modric.
Majd mindjárt csinálok egy grafikont
szerk.: na jó nem csinálok grafikont -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
7600 GS #61759 üzenetére
hagyd már rá... basszus ti nem tudtok érvelni... annyit kéne mondani hogy a Real a hírnevéből él és megteheti azt, hogy ennyiért igazoljon mert felküzdötte magát és meg is éri neki. Nem csak a semmiből akart sztárcsapatot csinálni pénzzel. blablabla
E helyett olyan dolgokba kötsz bele ami teljesen mindegy a vita szempontjából. Egyrészt tényleg teljesen irreleváns hogy akkor mennyit költött Calderón, mert ha nem vett volna semmit és eladta volna a legjobb játékosait 100 millióért akkor is összességében a Real fossa a pénzt. Ezen a tényen mit nem lehet elfogadni?
Na és most elmondom nagyon röviden miért nem jó érv cyberkind-é. TAVALY nyerte meg a Real a BL-t, előtte ugyanúgy "nem nyert semmit" mint a City. Komolyan ne b*sszatok már fel légy szíves.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök #61752 üzenetére
De várjál tényleg. A Chelsea nemrég nyerte meg a BL-t.Ja hülye vagyok, City-ről van szószerk.szerk: Én még nem felejtem el mikor Hazard egy interjú után a Tottenham-et hozta fel lehetséges csapatként. De jó is lett volna. Bár akkor már a Real-ban lenne.
Willian is ugye majdnem jött, de nem sajnálom, mert akkor Eriksen nem játszana itt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Gyerekek. Utószilvesztert lehet elkezdem egy üveggel.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Basszus Kane milyen szépen csinálta. Remegek, remélem meglesz.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
homeless09 #61662 üzenetére
Az a durva, hogy a második félidőben a Spurs simán nyerhetett volna, a MU-ban semmi erő nem volt. A tizit megúsztátok de nem panaszkodok a bíróra, Vertonghen sok dolgot megúszott.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök #61540 üzenetére
Ja, hogy nem az első eset. Így már érthető. De így nem tologatja maga előtt? Nincs ilyen szabály, hogy ha jogsi nélkül szabálytalankodsz, akkor nem kaphatsz jogsit X évig?
Lehet egyszer régen kis utcában kiakarta próbálni faterja kocsiját, jött a rendőr és azóta nem lehet jogsija, de vezetnie meg kell.
Ő a rendszer áldozata. -
NyxNyxNyx
addikt
Nagy valószínűséggel Liga kupa döntős a Spurs
Csak nehogy alábecsüljék a Sheffield-et az elődöntőben.
másik ágon Pool - Dinamo
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
L_YKing #61466 üzenetére
Én nem örülök neki. Izgalmas meccseket szerettem volna, mondjuk a PSG pont tökéletes lett volna.
A Barca - City , Chelsea - PSG nagyon várós viszont.
Pepéhez meg: Sose az volt a baj, hogy sokat szabálytalankodott. Hanem, hogy évente egyszer-kétszer elpattant az agya és csinált valami aljas dolgot. Nyilván most sikeres a csapat--> nem kattan meg annyiszor
-
NyxNyxNyx
addikt
dat lesgól
-
NyxNyxNyx
addikt
Besiktasnak nem telik áramra.
-
NyxNyxNyx
addikt
Alapvetően pesszimistán szoktam hozzáállni a dolgokhoz, de most úgy érzem egy X-re mindenképpen jó lehet a Spurs ma. Bár a papírforma kb 4-0.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ahhoz képest, hogy mennyire nincs értéke az aranylabdának és mennyire nem érdekel senkit...
-
NyxNyxNyx
addikt
xsanyi77: Nyilván elírták, ez fizikai képtelenség lenne. Főleg hogy 0-0
-
NyxNyxNyx
addikt
Modric izomszakadás, akár 3 hónap off is lehet.
-
NyxNyxNyx
addikt
COYS!
még szerencse, hogy shoppingolni voltam meccsnézés helyett
-
NyxNyxNyx
addikt
bundaa
-
NyxNyxNyx
addikt
mindig van egy töketlenebb csapat
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Napfénysüti #59920 üzenetére
Csak az összefoglalót néztem. Tényleg elég peches volt a Barca, nagyon szép kidolgozott helyzetek, aztán védés/kapufa. Azért a Celta gólja nagyon szép volt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Liverpoolnál nagyon rendesek. Érzékelik, hogy a Spursnél is úszkálnak a kakiban, ezért kikapnak hogy szorosabb legyen.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
br.rak #59613 üzenetére
BL hely simán meglesz, a Pool se az igazi a United-nek meg előbb utóbb beindul a szekér.
Tottenham-mel meg ugye nem is kell foglalkozni annyira szarok. Bár most elnézve így is csak 3pont az elmaradásuk a "4. helytől" (feltételezem nem a Soton meg a West Ham lesz a kihívó a 4.helyre).
-
NyxNyxNyx
addikt
Istenem...
-
NyxNyxNyx
addikt
Benzema, Modric, James nagyon jók voltak. A Barca védelme rosszabb, mint gondoltam.
Ennek az eredménynek még örülhet a Barcelona.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest