- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Holnapi Belgium - Wales meccsen el tudnék képzelni egy megleptést. Belgium amúgy is szűkös hátsó alakulatából kidőlt Vertonghen (4 hónapra
remélem igazolnak valakit a "helyére" a Spursben, mert már csak Alderweireld és Wimmer van aki biztosan bevethető, meg esetleg Dier de akkor meg a középpálya szűkös), és Fermálen meg eltiltott.
Viszont Dembelé lehetséges, hogy elérhető lesz a középpályára, ahol igazából amúgy sem gyengék.Ettől még persze nem lett Wales az esélyes.
-
NyxNyxNyx
addikt
De nem értem hogy lehetnek ennyire szarok azok a játékosok, akik egész évben kurva jók voltak... Remélem mostmár felbérelnek egy külföldi edzőt, mert ez nem taktika.
KisApám: Mondjuk Rooney-t nem tudom hogy nem vetted észre mikor nála volt a legtöbbet a labda.
Középpályán kerested?
-
NyxNyxNyx
addikt
"Passzoljuk szélre és ne menjünk be a tizenhatosra" taktika valahogy nem válik be...
Ronney botrányosan szar, mondjuk szinte mindenki.
-
NyxNyxNyx
addikt
Még mindig kíváncsi vagyok mit kezdenének egy erős csapattal...
Na ezért ha még kaptak volna egy tizit az izlandiak
Hart amúgy mióta szar? -
NyxNyxNyx
addikt
Sterling már elszart egy helyzetet...Erre kiharcolt egy tizenegyest, bár ez nem rajta múlt...
-
NyxNyxNyx
addikt
DeathAdder: Dolgoztam nyári munkán olaszokkal. Egyikük majdnem kinyírt a targoncával, de "legalább" mindig le volt vetkőzve.
Egyszerre estünk ki a spanyolokkal, akkor most egyenlő erőviszonyokat képviselünk?
-
NyxNyxNyx
addikt
Alapvetően nem bírom az olaszokat, mint nemzetet, de most az EB-n talán a legszimpatikusabb csapat azok körül akiknek még van esélyük behúzni. Ha elvernék a paraszt spanyolokat imádnám őket.
Meg az a szenvedély, amivel a himnuszukat éneklik. -
NyxNyxNyx
addikt
Most ezen mit nem lehet érteni?
Annyit várnak csak el az emberek, hogy ha már eljutottak odáig (általában teljesen simán, átgázolva a többieken), akkor az utolsó lépést ne basszák már el... Németek ellen kikapni nem gáz, de a mai eredményre mi a kifogás? Meditálniuk kellett volna meccs előtt.
Mindenki tudja, hogy a világ egyik legerősebb csapatáról beszélünk (szvsz top 3), a világ talán legjobb játékosával és a többiek sem kutyaütők. Kikapni egy gyengébb csapattól egy döntőn kudarc. Nem lesznek mindig ilyen erősek az argentínok ki kéne használni... -
NyxNyxNyx
addikt
Higuain-nak megvolt a szokásos ziccerkihagyása egy fontos döntőn. Ennyire stresszes lenne az az ember? Realból még emlékszem, hogy bajnokságban lőtte a szebbnél szebb gólokat, de BL meccseken egyszerűen nem ment neki.
Balfasz
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
hobizoli #82995 üzenetére
10 éve meg sem próbáltak normálisan passzolgatni, csak felkúrták azt lesz valami. Mióta magyar meccseket nézek, a mostani csapaton érzem először azt hogy fociznak és van terv, van taktika. Régebben meg semmi elképzelés, csak meccs után fejvakarás, hogy mégis mit kúrhattunk el?
Volt rá jópár éved, hogy kritizáld a válogatottat, ne most tedd...
-
NyxNyxNyx
addikt
A végéért kár volt, de ezt leszámítva én még a mai teljesítménnyel is elégedett vagyok, az EB összteljesítményre meg emelem kalapomat. Jobbak a belgák, és még szerencsénk sem volt. Hazard, Alderweireld és Kurtoá unfair módban tolták.
Ami aggasztó lehet a belgák számára, hogy ha mi ennyi helyzetet össze tudtunk hozni, akkor a németek mit csinálnának velük? Nem győztek meg, kontrázni jól tudnak, ezt eddig is tudtuk.
Tibi: A Burnley-ben legalább bekerülhet a kezdőbe, feltéve hogy jól játszik. Szerintem jó döntés.
-
NyxNyxNyx
addikt
Sosem gondoltam volna, de támadásban sokkal jobbak vagyunk, mint védekezésben.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #82838 üzenetére
Már sajnálom szegényt. Tuti tudat alatt csinálja.
-
NyxNyxNyx
addikt
Rohadt mázlista tetvek..
"Portugal try to play football and try to win the game," said Ronaldo.
"Iceland didn't try anything. They were just defend, defend, defend and playing on the counter-attack.
"This, in my opinion, shows a small mentality and they are not going to do anything in the competition."
"It was a little bit frustrating. We tried hard to win the game and Iceland didn't try anything."szerk.: Áááh Vida miket hagyott ki egész meccsen... Mondjuk most ez szép próbálkozás volt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez a Renato Saches nagyon nem szimpatikus, illeni fog a Bayernbe.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem játszik ellenünk Dembelé ami nekünk azért jó hír. Mindig évben lesérül pár hónapra..
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
maximilian4 #82300 üzenetére
Egyetértek, simán megnyerjük az EB-t, a németeknek esélyük sincs.
DeathBat666: Én is így gondolom. Előbb utóbb úgy is elmorzsolódnánk a kieséses szakaszban, de milyen jó lenne kimondani, hogy a Portugálok előtt megnyertük a csoportunkat. Nem szabad arra gondolni, hogy van olyan szituáció mikor a vereséggel jobban járunk, verjük el hercegnőéket és leszarom ha kiejtenek a belgák.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hú gyerekek, ez szép volt.
Gratulálok az olaszoknak a csoportelsőséghez.
Remélem kiejtik a spanyolokat.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Cartevo #82273 üzenetére
Általában azt tartom divatszurkolónak aki amellett, hogy az ~aktuálisan sikeres csapatnak szurkol még emiatt főlényesen is viselkedik.
Például valaki fél éve szurkol a Real-nak és akkor már lenézi/kineveti a mittudomén West Ham-et, mert nem nyertek 11 BL-t.Meg felhozni ilyen esetben a csapat történelmét kurvára idegesítő, mert ő nem élte meg a régi sikereket, csak kiválasztott egy csapatot aki sokmindent nyert.
Nem folytatom a gondolatmenetemet mert túl sok itt a barcás.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
trialboj #82266 üzenetére
Szerintem válogatottnak szurkolni semmiképpen nem gáz. Nekem nagyon jó érzés, hogy azokkal a barátaimmal is együtt tudunk szurkolni a magyaroknak, akik alapvetően nem szeretnek, nem szoktak focit nézni.
De azért kicsit vicces is, mert ők is ugyanúgy magyaráznak, mintha már ősidők óta focit néztek volna.
Viszont a lesszabályt már kurvára nincs kedvem elmagyarázni néhányuknak mégegyszer. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Viszlát #82193 üzenetére
Szerintem akkor csak jobban beidegelnék őket. Persze a meglőtt egyén lehet ezután visszafogottabb lesz (mármint legközelebb), de ezekből ki is nézem hogy inkább dicsőségnek vennék.
Az meg a másik, hogy ártatlant is eltalálhatnak aki csak védeni szeretné magát.
Szerintem csak úgy lehet megoldani az egészet, hogy akit tudnak, azonosítanak és a saját országuk hozza meg a büntetést ami pénz + közmunka + stadionokból való kitiltás. De ez már ott bukik, hogy putin inkább bátorítja az elbaszott orosz suttyókat.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
wednesday #82188 üzenetére
Szerintem semmivel sem vagyunk jobbak ebből a szempontból, csak az ő balhéikat felkapja a kinti média mert nagyobbat szól. Incidensek meg nálunk is voltak, csak nekünk mondjuk nem estek szervezetten az oroszok.
Enzolord: Nézted a mai meccset? Dier megint az egyik legjobb volt a pályán. Persze úgy nem nehéz, ha a többség szar, de na.. Wilshere-t viszont nem akarom többet látni ezen az EB-n. (csak ha megkapjuk őket
)
Még akár esélyünk is lehet az angolok ellen, nehezen törik fel a zárt védelmet. Vagy legalábbis jobb, mint a többi opció.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Napfénysüti #82145 üzenetére
Ahh, nincs is jobb érzés, mint izzadtan félmeztelenül nyomni egy hátast műfüvön.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Most nézem, Mexikó mi a faszomat csinált?
B0V9B: Nem tudom most mit vártok el az emberektől... Itt van egy 3-400 ezres ország az EB-n, jó hogy nekik fognak szurkolni. Auszria elleni győzelmünk után meg minket szopkodtak. Az ízlandiakat se kell utálni, ők erre képesek és amit csinálnak azt jól csinálják.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
kissjani85 #81873 üzenetére
101-es odds van rá, hogy nem jutunk tovább. 1.001 volt hogy igen, de már levették.
-
NyxNyxNyx
addikt
Az az érdekes, hogy tavaly senki sem kapott piros lapot egész szezonban a Spursben, pedig vannak itt forrófejű játékosok. Lamela és Alli is megúszták valahogy. Wanyama nem lehet annyival rosszabb náluk. Úgy látszik egy pitbull csapatot akar építeni Poch.
DeathAdder: Ja, Mané mindig jól játszott amikor Soton meccset néztem. Wanyamát meg mindig kevertem vele szóval most én hirtelen nem tudom mennyire volt jó vétel. Mármint az árát szinte biztosan megéri.
Mai meccshez: Full retard vagyok és úgy időzítettem, hogy láthassam a 3 órás meccset, mert azt hittem az lesz a magyaroké. Most úgy néz ki nem fogom látni a miénket.
-
NyxNyxNyx
addikt
95%, hogy Victor Wanyama érkezik a Tottenham-hez 11 millió fontért. Az orvosi még hátra van, de megyeztek a felek. Interjúban is elköszönt már a Southampton-tól.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
szab.tam #81725 üzenetére
Jól van, akkor rám is cáfoltatok már. Úgy általánosságban éreztem túl nagynak az optimizmust. Nem is feltétlen csak a ph-n belül, de itt is van pár dolog pl. tippjátékon is mindenki a magyarokra tippelt, miközben előtte mindenki az osztrákokra. Osztrák meccs után, meg van aki a csoportelsőségtől félt, ilyenekre gondolok. Vagy még vissza is mehetünk az EB előttre.
Jobb az optimizmus, mint a pesszimizmus, csak nem akarom hogy egy esetleges vereség után meg átforduljon az egész.
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerintem alábecsüljük Ízlandot, de ne legyen igazam. Döntetlent tippelek, de szvsz nem mi vagyunk az esélyesek.
-
NyxNyxNyx
addikt
Bazdmeg Sturridge első jó megmozdulása.
Oroszok ellen szép játékkal X, itt meg odaszartak a pályára és win.
Ez a gólöröm...
Enzolord: Hát rá jön ki mindig.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ezt fáj nézni.
Enzolord: Dier tud lőni, fejelni, indítani meg labdátszerezni, de beadni nem tud. Nagyon jó játékos, igazából nincs is normális konkurenciája.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #81609 üzenetére
Kíváncsi lennék mit tudnának egy erősebb csapat ellen, amelyik nem csak védekezik. De úgy néz ki ezt nem fogjuk megtudni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
szami777 #81604 üzenetére
Ha majd Szlovákiát se verik akkor teljesen mindegy, nincs keresnivalójuk az EB-n.
Mindenki lassítja a játékot. Lallana és Alli akik képesek gyorsan lépni valamit. Rooney meg kb csak miután 10 másodpercet áll egyhelyben, azután csinál valamit ami legtöbbször hátrapassz.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #81584 üzenetére
Azzal alapvetően nem lenne baj, hogy Kane kezd, csak cserélje le ha szar... Bár akkor ki fogja elvégezni a szögleteket?
-
NyxNyxNyx
addikt
"Portugal try to play football and try to win the game," said Ronaldo.
"Iceland didn't try anything. They were just defend, defend, defend and playing on the counter-attack.
"This, in my opinion, shows a small mentality and they are not going to do anything in the competition."
"I thought they'd won the Euros the way they celebrated at the end," said Ronaldo. "It was unbelievable,
"It was a little bit frustrating. We tried hard to win the game and Iceland didn't try anything."
Ezt a suttyót.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Napfénysüti #81385 üzenetére
több, mint végtelenszer annyi gólt lőttek, mint amitől féltem
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
cyberkind #81365 üzenetére
Csak az oroszok kaptak végső figyelmeztetést. Az angolokra is ők támadtak rájuk szervezetten. És még a fejesük is olyasmit mondott, hogy nem ítéli el a szurkolókat, mert a nemzet érdekeit védték. Ráadásul a stadionban is csak ők támadtak ártatlan szurkolókra.
Na most sikerült felkúrnom magam megint, pedig az előbb még olyan boldog voltam, mint nagyon ritkán.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Favágás ezerrel.
-
NyxNyxNyx
addikt
felgyorsított himnusz
-
NyxNyxNyx
addikt
Ezek a lerántások.
-
NyxNyxNyx
addikt
Lukaku eddig is ennyire agyhalott volt? Kb mintha nem tudná mi a dolga egy csatárnak. Vagy ennyiből áll a csávó, hogy belövik neki a tizenhatoson belülre aztán hátha beszenvedi? De Bruyne is kurva szar. Alderweireld meg már többet hibázott, mint egész évben összesen.
Nem túl szimpatikus most így ez a belga csapat.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hogy a brébe nem kezd Dembele?
-
NyxNyxNyx
addikt
zzZ
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
vzsryl #81108 üzenetére
A hivatalos mediaklikk-es m4 stream elég jó. Valamennyit csúszik, de inkább másodperceket, mint perceket.
-
NyxNyxNyx
addikt
Löw pisztolytáskája nagyobb volt, mint akármelyik gól a meccsen.
Szegényt minden évben előveszik valami hasonlóért.
-
NyxNyxNyx
addikt
Azért az idegörlő lenne, ha nem húznák be ezt a meccset.
Kikúrt Sterling ilyen nagyképűen..
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
szami777 #80951 üzenetére
Nem tiportál a lelkembe, Kane mostanában kurva szar. És az a baj, hogy ő vissza is húzza a csapatot ha szar, mert szeret lőni mindenhonnan. Vardy most jó lenne ide.
Walker meg a válogatottban ezerszer jobb, mint a Spursben.
Lallana teljesítményével le lehet írni az egész csapatét.
-
NyxNyxNyx
addikt
Sterling mi a pöcsömet tököl folyamatosan...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #80928 üzenetére
Én azért örülök, hogy nem kezd Vardy. A "kétcsatáros" rendszer elég gyengén működött, cserének meg lendületet vihet a játékba.
-
NyxNyxNyx
addikt
Uhh a walesiek össze vissza szaladgálnak.
-
NyxNyxNyx
addikt
Payet mekkora játékos. Ha a gólját nem vesszük figyelembe, akkor is MotM lenne nálam.
-
NyxNyxNyx
addikt
Coventry City defender Chris Stokes has been given a one-match suspension by the Football Association for a homophobic post on Twitter.
homophobic tweet = A "faggots" szót használta.
Már azt se lehet mondani lassan, hogy "Kapd be!", mert az már verbális megerőszakolás.
B0V9B: Ezt a feleség dolgot el is felejtettem. Oda is az empátia.
Ja és De Gea nem lett hazaküldve.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök #80850 üzenetére
szerk.: Na jó ezt visszavonom, most látom h 15 volt a csaj.
Kíváncsi vagyok a csaj mekkora pszichológiai sérülést szenvedett. Még mindig azt tartom valószínűbbnek itt is, hogy ez az eset is abba a "90%-ba" tartozik. És 6 év börtönt kapott egy, sok európai országban legális, éjszakáért.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
#16514048 #80848 üzenetére
Nem tudom komolyan venni az ilyen híreket. Az esetek 90%-ában az egész kitaláció a pénzért, hírnévért + a másik bemocskolásáért.
" Rávette verbális és testi kényszerítéssel, hogy közösüljön Iscóval és Muniainnal is, miután azok felcsábították egy hotelszobába. " Biztos pókerezni akart felmenni a csaj...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Enzolord #80764 üzenetére
Jó vétel... A United is már hasonló cipőben járhat, mint a Real Madrid. Ha ilyen árakon vesznek játékosokat, akkor kb minden klub a dupláját fogja kérni. 30 millió font egy védőért...
Persze van miből költeni...
Net spend-ben 100 millióval van a United a Chelsea felett az utóbbi pár évben, ez azért beteg ha azt nézzük kiket vettek. És ebben még nincs is benne az új srác. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
L_YKing #80614 üzenetére
Értem én amit mondani akarsz, nem erre reagálva, általánosságban írom (meg ha már átment el clásico-ba a fórum megint teljesen irrelevánsan):
Kurvára imádom, hogy ez már akkora hatalmas csalás, hogy egy meccsen fél méteres lesről született gól a nagy kavarodásban egy megcsúsztatott labda után (nem voltam még partjelző, de nem lennék a helyükben ilyen szituációkban). Egy átlagos meccsen több rossz bírói ítélet születik. Ezért a fejeseket kell hibáztatni, akik szerint a videóbíró baromság. Ettől még nem lett érdemtelen a győzelem, megérdemelték, jobbak voltak, pont.
Főleg barcásoktól ezt hallani nevetséges. (azt, hogy egy barca szurkoló szólja meg a realét, hogy hogy mer nekik szurkolni mikor sikeresek, már nem is kommentálom
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest