Hirdetés
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy A56 rapidteszt
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Hát jah, csak egy picit több munkával meglehetett volna a második hely. Többet nem nagyon lesz ilyen esélyünk, hogy gyengélkednek a svédek, meg vezetünk Hollandiában. Ha Amszterdamban Egervári kicsit előrelátóbb, és megmondja nekik, hogy ha vezetnek akkor álljon fel a falanx szerintem minimum egy pontot elhoztunk volna.
-
VinoRosso
veterán
Nem tudom pontosan mit változtattak (valaki elmondhatná) de nem hiszem hogy 3-4 hónap alatt csodát lehet tenni.
Az ilyen "bármi előfordulhat" dolgoknak meg nem sok értelme van. Itt esélyekről beszélünk.
Az is lehet, hogy jön egy meteor és átsüvít Ibrahimovicon. Csak ennek 3 milliárd az 1-hez az esélye, úgyhogy evvel kalkulálni nem sok értelme van. -
VinoRosso
veterán
válasz
Csakénvagyok #23198 üzenetére
Nem tudom épp ezt kérdezem
-
VinoRosso
veterán
válasz
Csakénvagyok #23194 üzenetére
Ha mi kitömjük a moldávokat és a finneket, és a hollandok pedig a svédeket akkor gólkülönbség alapján nem lehetünk másodikok ?
-
VinoRosso
veterán
válasz
WonderCSabo #23179 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Messze Dzsudzsák adta a legtöbb gólpasszt eddig Egervári alatt, és a gólokkal sem maradt adós. Ha tegnap nem Hajnal lett volna a balszélsőnk, hanem Dzsuzdsák, akkor nem eggyel hanem 2-3 góllal nyerünk. Gera már más káposzta, ő többször játszott rosszul mint jól, viszont ha ő jól játszik akkor nagyon jól játszik, és húzza magával a csapatot is.
-
VinoRosso
veterán
válasz
baluka26 #23153 üzenetére
Ez azért van mert ha 1,9-es jól megtermett játékosok lökdösnek folyton, akkor az nem segíti a technikás játékot. Izland ellen jóval kevesebb volt ezekből a hibákból, de ez a két csapat közti tudáskülönbségből fakad. Mindig csak annyira lehet játszani, amennyire az ellenfél hagyja, a svédek meg nem az a "játszatok csak nyugodtan" típusú csapat.
-
VinoRosso
veterán
Tudom, hogy nem illik aprót reklámozni hsz-ben, úgyhogy nem is teszem, csak az aláírásom csekkoljátok
-
VinoRosso
veterán
válasz
venember83 #4827 üzenetére
igen az a Telesport.hu nem rossz, nem akad, csak éppen a 22es WTF-n kicsit hülyén néz ki a gyufásdoboznyi méretű képernyő, ki lehet rakni nagyobba, de úgy meg nagyon rossz lesz a képminőség az upscale miatt.
-
VinoRosso
veterán
hali! Nem tudja valaki hol lehet nézni élőben az EB-t nagyobb felbontásban mint a telesport.hu-n? Milyen netes tv-k adják az EB-t?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest