Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tasker
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
Aktív témák
-
Chili7
őstag
Én láttam egy-két angol bajnokit, és úgy tűnik, (mint tegnap a Roma ellen) hogy sebességben nem nyúltja azt a MU, mint eddig, ezáltal nem túl eredményesek és látványosak. Az Arsenal jó teljeítményén meglepődtem, de talán mostmár bízom benne, hogy nem pukkad ki. A Chelsea meg nem tűnik rosszabbnak mint tavaly, csak most nem jönnek be a dolgok.
...lehet, hogy megint itt az ideje tippelni, mint tavaly?
-
pacorro
aktív tag
válasz
bagyulajuve #2589 üzenetére
Talán kitart az Arsenal is, én mindenesetre örülnék neki. Minél több a jó csapat, annál izgalmasabb a bajnokság.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #2594 üzenetére
néha egész jó minőséfben - fordítok
: ez alatt értsd, hogy ki tudod venni az alakokat és nem szakad meg a közvetítés..
kifejezzetten rossz minőségben nyomják sopkászton.. - el sem indul... 20perc mulva bejön egy kép, de áll, és utánna már az sem. Ha meg igen, semmit nem látsz a tömörités miatt, + 10mp-ig van kb folyamatos képed..
Szoval nagy ratyi, persze, ha nincs más, el lehet játszani vele.Mondjuk, én tegnap pont behoztam secc perc alatt az inter meg a barca meccset is, végül is, nézhetőek voltak és folyamatosak, szoval, ki lehet épp fogni. De hát ez absz. lutri.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
pacorro #2588 üzenetére
C Ronaldonak is kellett egy év mire megszokták, de Naninak ennyi idő sem kell majd. Tevez még nem az igazi, de hajt, mint a gép és előbb-utóbb ő is beindul. A védelem az jó, Carrick és Hargreavas nagyon jó szintén. És akkor még ott vannak a nagy öregek: Scholes, Giggs. És a legfrisseben feltűnt saját nevelésű játékosok közül talán Eagles aki sokra viheti, bár sok játéklehetőséget nem kap, de amikor játszott sztem akkor nem volt rossz. Ha összeérik a csapat akkor szinte verhetetlenek lesznek, sokkal több fantáziát látok bennük, mint a Chelseaben, amelyik elvesztette hadvezérét. És ha már angol bajnokság, akkor sztem az ágyúsok ki fognak pukkanni, és MU, 'Pool csatározás lesz az első helyért.
-
pacorro
aktív tag
-
pacorro
aktív tag
válasz
Tibiajax #2585 üzenetére
Most mondom, ez a Tevez gyerek, meg Nani, meg a többi hülyegyereknek adok két évet, de lehet még annyit sem, máris másik csapatban fogod öket viszontlátni. Közük nincs és nem is lesz a ManU-hoz.
Semmi értelme ennek a fanyalgásnak. Mi az, hogy soha nem lesz közük a Manchesterhez? Cantonának vagy Roy Keane-nek volt, mielőtt odakerültek? Majd elválik, melyikükből lehet igazi MU klasszis, de több új játékosnak is van esélye rá.
-
Kicker
őstag
válasz
Tibiajax #2585 üzenetére
Persze, azt azért ne kérdezd, kit hoznék a helyükre.. de miéééééért...
Ronaldo, Rooney több mint valószínú hogy vörösördög marad, és itt maradnak pár évig, ahogy Rio Ferdinand is itt nyüzsög, Oshea gyerek, Brown, Neville, FecskeFletcher, kit mondjak még? ezek itt vannak ám évek óta, nem tegnap estek ide... az hogy minden évben 1-2 tehetséget hoz Fergie, hát hozza. Ha jól tudom 75.000ezres már az "Álmok Színháza" csak hogy kötekedjek még egy picit...
egy a lényeg: én sem szeretem az MU-t túlzottan, de amit csinálnak azt jól teszik... szemben a kedvelt csapatommal, ahol A Mourinhot képesek voltak kiutálni...
lehet hogy showman, bohóc, idegesítő alak, de akkor is az elmúlt 5 év legjobb edzője, toronymagasan/Porto uefa kupa, BL, Chelsea bajnoki címek, kupák, BL elődöntők/, mindezt 5 év alatt, nem 15, csak 5.
-
Tibiajax
nagyúr
Én nem hasonlitom a realhoz, legalábbis nem általánosan, nyilván. Csak ebben az egy tekintetben, hogy sztem totál nem odaillö emberkék rohangálnak mindkét csapatban. Igen, mikor lesz itt valamelyik is olyan igazi MU-klasszis, mint Scholes, v Giggs, v Beckham volt? Többiről nem is beszélve. Most mondom, ez a Tevez gyerek, meg Nani, meg a többi hülyegyereknek adok két évet, de lehet még annyit sem, máris másik csapatban fogod öket viszontlátni. Közük nincs és nem is lesz a ManU-hoz.
Az, hogy igy is jol müködö csapat látszatát keltik, az egyetlen egy embernek köszönhetik a drukkerek, nem mondom meg, ki az, egyértelmü.
Ott ültem tegnap, néztem, a szerencsétlen 60ezres publikum kiment, jószokása szerint, hogy nézzen egy kis ronaldo-rooney varázslatot, erre mit kaptunk?.. nagy nullát. sőt, nekem a roma játéka még jobban is tetszett, csak hát ott nem egy rooney hanem csak egy giuly van..Utolsó mondatoddal persze, egyetértek, ráadásul mi magyarok is olyan pesszimista fajták vagyunk, általánosan, én is, sajna. De..nemtom, nekem akkor is ez a véleményem, nem bírom szeretni ezeket a mostani real emberkéket. Raul szegény meg már csak 30éves, de ő még mindig klasszis. Ő az utolsó igazi realos, meg még Casillas és talán még Guti. A többi kuka lenne nálam.
Persze, azt azért ne kérdezd, kit hoznék a helyükre.. -
Kicker
őstag
válasz
Tibiajax #2583 üzenetére
el vagy tévedve... az MU-ban Vidic gyerek olyan ügyetlen, hogy csak a rombaláshoz ért/+fejelni tud/, de ahhoz tökéletesen... Carrick sem egy világklasszis, Scholes talán valamikor az volt... MU nagyon jól össze van rakva, mindenki jól tudja a posztját... Teveznek kijött az aranyere annyit futott, a kis piperkőc portugálok meg látod, elférnek...
ne hasonlítsd már a Realhoz... Real pár évig szenvedett motiválatlan sztárokkal, de most egy Robben, Drenthe, Sneider, Robinho négyes ismét feldobhatja a csapatot... ja és az ember mindig a szépre emlékszik, a jelen meg mindig keserűbbnek tűnik ilyen nagy múltő kluboknál...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
manutdzoli #2582 üzenetére
Hát igen, komoly győzelem volt... Saját vélemény, de ez a Mu nekem negy jelent ma tul sok élményt, mint foci. Most is az csak a rá jellemző, mint az utóbbi években, olyan emberkék vannak a csapatban, akiknek közük nincs a manu-hoz, mint szellemiséghez, etc etc.lásd, a portugál kis hülyegyerekek, ez a Tevez, vagy Park..lol
Szóval, nekem ez is hasonlitani kezd már a Real-szindrómához, nekem ugyanez az érzésem azzal a csapattal is, mostmár. Ezért is utáltam meg. Ott is hol vannak odavaló emberek? Babtista, Robben, Nistelroy, Cannavaro, Heinze, Diarra??ugyan már.
Hierro, Redondo, Carlos, Sanchis, Seedorf..nna, ez volt az a real, akit én utoljára szerettem. Azóta vicc.
-Magánvéleményt hallotak..- -
manutdzoli
senior tag
MANCHESTER UNITED-AS ROMA 1-0 (0-0)
Gólszerző(k): Rooney (70.)
Bravo United!
Így Tovább! -
-
Tibiajax
nagyúr
Nna, pont most mondtam magamban, ezt a Trezeguetet akarták a Barcába..jézusom, azt kellet volna még...
Erre rúg egy szép golt, a 94.percben, ezzel nyertek.. -
Chili7
őstag
Spanyolmeccseket lehet nézni valahol a neten általában? Hihetetlen mi vergődnek a közvetítési jogokkal.
-
manutdzoli
senior tag
Portsmouth-Reading 7-4 (Mwaruwari 7., 37., 70., Hreidarsson 56., Kranjcar 73., Davis 81, Muntari 90. ill. Hunt 45., Kitson 48., Long 79., Shorey 90.
11gól az nem semmi,biztos jó meccs lehetett.Birmingham City-Manchester United (Ronaldo 51.)
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #2571 üzenetére
sztem nem fogunk úgy járni
-
manutdzoli
senior tag
Szegény Roma,kapott egy négyest az Intertől
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #2567 üzenetére
Nem kell kézilabdázni!
Meg 11 emberrel se!
-
BosXx
aktív tag
az egy dolog, hogy ez a Messi hihetetlenül gólképes csatár, van még sok ilyen Európában, de már egyszerűen nem tud nem szépségdíjas gólokat lőni, ma is varázsolt egyet Valenciában.
és a jég megtörése után el is olvadt, Henry mesterhármast lőtt (persze kettőnél Messi adta a gólpasszt
). Levante-Barcelona 1-4.
de a nap meccsét mégis Brémában játszották, Bremen-Biefeld 8-1
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #2564 üzenetére
Roma-Inter 1:4!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #2564 üzenetére
Az jó lehetett.
-
L|zsidoboz
őstag
Portsmouth 7 - 4 Reading
-
Drizzt
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #2562 üzenetére
Hát, a második félidő sajnos a megszokott dögunalommá sikeredett.
-
Drizzt
nagyúr
Félidő: Újpest-Sopron 4-0. És nagyon jó a játék. 50 méteres pontos keresztlabdák, Foxi ollózása, meg fejesei. Ha így menne egész évben az Újpestnek a játék, akkor simán bajnokok lennénk, de eddig ezt meg se közelítettük soha.
-
Drizzt
nagyúr
Húúúha, Sopronnak van most össz. 3 bevethető cserejátékosa mezőnyben. Rég láttam ilyen foghíjas padot Nb1-ben.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #2555 üzenetére
Ahh. köszi. Akkor most már csak az "UAE" -t kell megfejtenem a mondatban..
mod. jah, megvan. arab emirátusok, nem?.. -
Tomics
addikt
-
Drizzt
nagyúr
Waltner az UAE-be szerzősdéssel 200.000 dollárt keres egy évben, 40 millió forintot. Én is elfogadnék annyit.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #2545 üzenetére
jaja Cirora gondoltam
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #2550 üzenetére
Milánnál meg van egy Berlusconi, szóval nem nagyon kell félniük...
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #2549 üzenetére
Laziot is bevontak, illetve a Milant. Juvet asszem iden nem merik, mert akkor forradalom lenne
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #2547 üzenetére
Áh, adni kell ennyi előnyt a gyengébb csapatoknak.
Nyomozni minden évben nyomoznak. Juvéra és milánra már nem nagyon lehet rászállni a tavalyi botrány után, így marad a másik két nagy. Úgyse találnak sztem semmit...
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #2546 üzenetére
Bar lehet ki sem kell esni a csapatnak, mert hallom nyomoznak a Romanal (is)
Inter is erintett nem tudod? Nem bannam
Parszazmillas buntit a nerazzurri disznoknak!
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #2546 üzenetére
Ha csak ez a problema, akkor ki lehet esni a B-be s akkor nyugis 2 ev var a csapatra, mit szolsz? Azert ugy mar nem lenne annyira szivderito ez a "nagy elony".
"Láttam, sajnos." -> nem mondta senki, h nezzed
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #2545 üzenetére
Láttam, sajnos.
Inter is simán hozta a meccset az eredmény alapján.
Sajnos a Juvénak idén nagy előnye lehet, hogy csak a bajnokságra kell koncentrálnia. -
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #2543 üzenetére
Juve - Reggina 4-0
bagyulajuve: Fonseca 1992ben ment a Napolihoz, Maradona ekkor huzta el a csikot onnan, Zola pedig csak a 89-90es bajnoksagtol kezdve jatszott a Napolinal. Carecaval kapcsolatban azonban teljesen igazad van
Hopp, most latom, h Ferrara, nem Fonseca... Hmm, milyen Ferrara? Mert max Ciro Ferrara jut eszembe... Gondolom o lehet az.
-
L|zsidoboz
őstag
A róma ismét nem tudott nyerni 2-1-es előnyt követően.
De legalább a milán kikapott, az sose baj.
Az MU is "sajnos". -
Tibiajax
nagyúr
Ami késik nem múlik, nem kell aggódni. Sztem már ez évben..
A nápolyit anno fullra ténylegesen Maradona vitte el, ez nem is volt kérdés.Másik játékost nem tud senki mondani anno abol a Napolibol, csak Diegót.. De ezzel a mostani 'Messi viszi a Barcát' -kijelentéssel nem tudok megbékélni. Ott van előszőr is a most már tényleg masszív védelem, Abidal-Milito-Márquez szuper, imádom. Puyol visszatér, nem is tudom milyenek lesznek már..
Középpályán ott van Yaya és Xavi, aki rengeteget dolgozik, a támadásokat és a zsugákat pedig kegyetlenül osztja Iniesta és Deco, Messi pedig szépen befejezi őket. Ennyi, és ennek örülök, de hagyjuk ezt a hátán vivős dolgot szerintem..Na de, ne csak a barkáról beszéljünk mindig, ma lesz a real-betis parádé. Hajrá Betis.
-
Chili7
őstag
válasz
venember83 #2539 üzenetére
Egy aranylabda szerintem járna neki lassan.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #2539 üzenetére
Na jó, de mit tud ő tenni ezügyben? Nem tehet róla, hogy tele van sztárokkal a csapat.
-
venember83
nagyúr
Nana, azert az meg messze van, h Messi egyedul vigye bajnoki cimre csapatat
Mert ugye Maradona ezt ketszer megtette a Napolival, ahol kb csak belole allt a csapat. Meg persze ott van az UEFA kupa, Olasz Kupa es Szuperkupa gyozelem. Szoval nem kell annyira elszallni Messitol.
u.i. Kulonben nem nagyon szeretem Maradonat, de erdemeit azert el kell ismerni.
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #2533 üzenetére
Messi tarthatatlan időnként! Lassan az összehasonlítás Maradonára nézve lesz hízelgő!
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #2534 üzenetére
Szépen játszott a Chelsea,gratula nekik.
Sajnos a Manchester kikapott 2-0-ra -
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #2534 üzenetére
Megszóltak érte, hogy túl unisex. Meg már kezdem megszokni az újat.
Majd ha egyszer lesz saját... -
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #2533 üzenetére
Olyan szokatlan az avatarod... Nem akarod visszavaltani?
Chelsea is tropara veri a Hull City-t, 0-4re vezetnek Mourinho nelkul s szepen jatszanak.
-
L|zsidoboz
őstag
Barca megint nem rossz. Már 3-1
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #2530 üzenetére
Kár hogy híróz volt helyette...
-
venember83
nagyúr
Hu de szep meccset jatszott a Liverpool a Readinggel a Liga Kupaban, le a kalappal
0-1, 1-1, 1-2, 2-2, ennyiszer allt fel a Reading s vagott ujra vissza a Liverpool! S vegul nyert 2-4re, Torres igazolta nagysagat, 3 golt is hozott az anfieldieknek. Szep meccs volt s szerencsere nem annyira angolos -
Chili7
őstag
Az origo munkatársa felkereste Dougal-t:[link]
-
Chili7
őstag
kétszer ment, bocs
[Szerkesztve] -
Tibiajax
nagyúr
Állítolag a stampford bridge-en már Rijkaard-ot célozgatják a kispadra..
Mi lesz itt?..Edzőcsere?.. -
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #2525 üzenetére
Mi bajod van vele? Celtudatos, akaratos, mi kellhet meg? Ja, h tehetsegesebb s eredmenyesebb rugbys lenne, mint focista? Az mar mas kerdes
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #2524 üzenetére
Ez tény, de őt mindig élmény látni (na jó, csak akkor, ha az ellenfél mezét viseli ).
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #2523 üzenetére
Ne sajnald, nem hiszem, h orulnel ha pl Totti laba most gipszbe lenne, igaz?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #2522 üzenetére
Ha így nézzük, Perrotta üres kapuja, és Guily két lesen megállított kiugrása (ami egyik sem volt les) is érhetett volna 3 gólt, de nem lett belőle egy sem.
Megérdemelt volt az X, mert nagyon leeresztett a róma 2-1 után.
Azt mondjuk sajnáltam, hogy Zebina nem játszott.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #2520 üzenetére
Hat nem, de a Roma is orulhet, hisz 11es belovesevel a torinoiak megszabadithattak volna az AS-t mind a 3 ponttol, igazsagos eredmeny volt ez ugy gondolom... Kinai sportadon neztem sopcasttal a meccset, hat nem volt valami nagy elvezet, kepminoseg is kritikan aluli volt, de jo, h lattam
-
manutdzoli
senior tag
MANCHESTER UNITED – CHELSEA 2-0 (1-0)
Gólszerző: Tevez (45+3.), Saha (90. – 11-esből)
Szép volt United!Így tovább és címvédés lesz -
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #2519 üzenetére
az tény, de a játékuk nem volt valami meggyőző. De sajnos a rómáé sem 2-1 után.
-
venember83
nagyúr
Hehe, 2-2 Romaban, fel csapatnyi serulttel nem rossz eredmeny
-
Chili7
őstag
Botlottak az NB2-esek a nyugatiban. Fradi előrejöhetne a 3ik helyre, ha nem bénázna épp megint otthon.
-
Drizzt
nagyúr
Na nézem a Szpari meccset. Ebben a szezonban nem vitás, hogy életem legjobb eddigi Nyíregyháza csapatát látom. Nagyon örülök neki, s komolyan ki merem jelenteni, hogy pár éven belül reális cél lehet a bajnoki cím.
Persze még van egy félidő ezen meccsen is, de nagyon bíztató, amit látok. Annak meg nagyon örülök, hogy George-t megszereztük a Jászapátitól, mert az ellenük lévő meccsen ott voltam, s láttam mire képes. -
Drizzt
nagyúr
Hooo, holnap 15-től Nyh-Láki a tívíben. HAJRÁ SZPARI!
-
Tibiajax
nagyúr
Uhh gyerekek, a Barca ma adott nekünk végre egy kellemes csemege-estét.
KöszönjükMindenki szuper volt, a védelmünk végre brutál, Henry is meglőtte végül a gólját, hogy látszott Rijkaard-on is hogy nna, még ez legyen meg ma este..
-
Drizzt
nagyúr
válasz
manutdzoli #2510 üzenetére
Tök jó, hogy kapott lehetőséget Krkič, meg Dos Santos is!!!
-
manutdzoli
senior tag
1-0!!!
Vezet a Barca -
ftc
nagyúr
FSZSZ beszélt a skóttal
Ő nem tudott ami most megy az FTC-ben...szurkolokrol sem tudott -
Chili7
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest