- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Pl. ha kicsit is képben van (pl. iskolában "állampolgári ismeretek" címszóval tanulta) az állam működésével, akkor nem sz0p be olyat, hogy egy miniszterelnök ...
Érdemes ezt átgondolni ilyen vonatkozásban. Pár éve olyanokat mondtak/jósoltak volna, miket fog megcsinálni a kormány/miniszterelnök, mindannyian rávágtuk volna, hogy "ó, hülye vagy, mi ezt nem sz0pjuk be".
És az élet ránk cáfolt keményen.Kedvencem, amikor pár éve volt egy összefoglaló az elmúlt napokról, és bár helyből kattant a gyanúsdetektor, hogy ez kitalált, kamu, de sajnos az volt a valóság.
(hint: maga a hírcsárda rakta ki, hogy a valóság durvább, mint amit ők ki tudtak volna találni, úgyhogy csak simán leírták, mik történtek, annyira abszurd volt) -
Teasüti
nagyúr
Mondatot tagolni pedig a többség nem tud. Oké, nem könnyű nyelv a miénk. De én valahogy nem úgy éltem meg anno a suliban, hogy olyan nehéz lenne a nyelvtan. Nem tudom kinek a hibája ez igazán. Úgy en bloc az egész társadalomé. Oktatási rendszer nem a gyerekekért van. Szülőknek nincs idejük és energiájuk foglalkozni velük suli után, örülnek ha van mit a levesbe aprítani 12 óra után. Tanárok keze hátra van kötve. Az internet korában meg lerövidült a figyelemkészség pár másodpercre és mindenki az instant örömforrásokkal tölti idejét. Őszintén nem tudom eldönteni mekkora részben lenne igazságos a gyerekeket hibáztatni a műveletlenségükért - vagyis hát a fiatal felnőtteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Magisk
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest