- Yettel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
xuldar
addikt
Az IBM háza táján érdeklődj. A ThinkCentre sorozatuk eléggé használható, és hihetetlen halk (Incredible Hulk?
). Én is ilyet használok a munkahelyemen. Az IBM szervízhálózatára/terméktámogatására sem lehet panasz szerintem.
HA olcsóbbat akarsz, akkor előbb azt kellene elárulnod, hogy milyen processzor lesz a gépben, integrált VGA lesz-e benne, vagy külön valami normális, mert akkor arra is külön hűtő kell (+5-6e Ft). Érdemes jó minőségű tápot szerelni bele, mert egyrészt nagyobb biztonságban lesz a gép (és a céges adatok), másrészt egy jó táp általában sokkal halkabb is a Vargánya-típusúaknál. -
-
Krix
őstag
Fu-Si brand gépek (Scenic sorozat) 1 db (talán 9 cm-es) venti van az egész házban kb. 1500-2000 rpm-en. Nagyon csendes, office gépnek kitűnő.
-
Dzsekó
addikt
-Athlon 64 vagy Sempron proci igénytől függően:
Athlon 64 2800+ /Sempron 2600+ bruttó 23/18
Keveset fogyaszt, C&Q funkció.
Asus K8N alaplap bruttó: 16000FT
Olcsó, kiforrott, automatikus ventilátorszabályozás.
Hűtő Zalman CNPS7000B AL-CU bruttó 6000FT
Olcsó, kiforrott, az Asus lappal alacsony fordulatszámon is bőven elég.
HDD: Hitachi 7K250 a leghalkabb és 3 év gari alapból vagy Seagate/Samsung.
VGA: Passzív hűtéses alacsony fogyasztású ATI, Matrox stb. felhasználástól függően.
Táp: Tagan 8cm-es, vagy ha ez sok akkor FSP Bluestorm 12cm-es táp. 300W-os elég maximum 350W.
Házban nem vagyok otthon, de fontos hogy ne JNC gagyit vegyetek, hanem valami olyat amiben van anyag és nem rezonál össze vissza.
[Szerkesztve] -
Gergello
addikt
Milyen gépek egyáltalán? Hát nem kell bele házhűtő ventim vagy max 1 db, de az vmi 21 decibel környékén. Procihűtőnek meg szintén vmi csendest választani, vgak / ha nem integrált/ , akkor meg passzívhűtésű alapból, aztán kész.
-
Zémann
tag
ne címeket adjatok meg. a netet tudom használni.termékekről érdeklődnék,kinek mi jött be ,stb.stb...
-
canniball
nagyúr
TTS. Bővebben: link
-
Zémann
tag
Hi evribadi!
Kellene egy kis segítség.
A cégünk gépet szeretne cserélni.Hosszas rábeszélés után beleegyeztek,hogy halk legyen ha még 1kicsit többe is kerül.
Ki milyen tippet tud adni.
Tipus+ár is kellene és nem a Zalman passzív házra gondolni rögtön!!
Köszi
Zé
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged