- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
montaron
tag
más valaki?
-
montaron
tag
nos?
-
montaron
tag
egyéb javaslatok?
-
montaron
tag
még valaki tippek... begyűjtök sokfélét hátha több megoldással kell próbálkoznom...:))
-
montaron
tag
gyártottam 3 pár sztereó jack kábelt, amik jól is sikerültek... a front meg a rear simán szól...
Az LFE crossover frequencyre gondoltál? ott van valami min meg max...
vagy szarjam le a nvidia mixert..... és realtek driver? most 4.27 es nvidia van fenn..
[Szerkesztve] -
montaron
tag
Sziasztok! van egy problémám... próbáltam beizzitani a A7N8X soundstorm hangjait amit sztereo jackkel vezettem bele a 6 csatornás erősítőbe... nvidia mixer beállítom 5.1re (nem dolbyra -arra kéne?) majd hangszóróbeállítás a 4 környező hangszóróra simán kiadja a fehérzajt, de a subwoofer és a center meg se nyikkan... beraktam egy 5.1 es filmet, és ott is a szöveget nem hallottam mert a center süketel....
mit kellene átállítanom még? valami driver probléma? vagy az az alaplapi jack aljzat más és ha beledugok egy normál jacket nem jól érintkeznek?
segitsen valaki...köszönöm....
Aktív témák
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- World of Tanks - MMO
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest