- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Ordogke
csendes tag
Tegnap kipróbáltam a CPU-Z nevezetű programot és különös dolog történt. Kb. 30mp-ig futott a progi, de ezalatt a PcProbe többször is ''irreális'' hibát jelzett. Mind a feszültség, mind a hőmérséklet nagymértékben kilengett. Eddig soha nem fordult elő ilyen. Tapasztalt már valaki ilyet?
-
Ordogke
csendes tag
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy mire szolgálnak a Biosban a következő opciók és hogy mire érdemes beállítani őket?
FSB Spread Spectrum : Disabled v. 50% v. 100% (50%)
AGP Spread Spectrum : Disabled v. 50% (Disabled)
AGP Frequency: Auto v. 50-100 Mhz (Auto)
Az utolsót tudom, hogy mi, csak azt nem tudom, hogyan tudom leellenőrizni, hogy most hány Mhz-en megy?
Más. Az aláírásban szereplő konfig 8000 pontot teljesített a 3DMark2001SE-ben. Ez jó értéknek számít?
Köszi. -
Ordogke
csendes tag
Levonva a konzekvenciát.
A helyes beállítás a Probe-ban a gép kikapcsolásához:
Cpu: 54C (Ez a min érték.)
Mb: 45C
Fesz.: 5%
És szerezzek be egy ház ventit, ami szívja ki hátul a levegőt.
Mi a helyzet a ventis kérdéssel? Tudod valahogy befolyásolni, hogy a fordulatszám kisebb legyen? -
Ordogke
csendes tag
válasz
hobizoli #240 üzenetére
Tehát nyugodtan mehet 9.5-ös szorzón, ha nem fagy? Ilyenkor játék közben felmegy a proci hőmérséklete 45C körülire (alaplap majdnem 40C), amugy 35/30 körül mozog (Probe adatok), de a venti 4200-on pörög.
Másik dolog, a venti elvileg automatikus fordulatszabályozós, de én úgy vettem észre, hogy szinte állandóan ezen a fordulatszámon pörög. Lehet valahogy befolyásolni, hogy kis terhelés esetén lassabban menjen? -
Ordogke
csendes tag
Sziasztok!
Asus A7N8X-X(2.xx)-es alaplapom és Amd XP 1700+ procim van. Mind a proci, mind a memória FSB-jét 200-ra állítottam, a szorzó pedig most 7.5. A kérdésem az, hogy normális-e, ha 9.5-es szorzó esetén a feszültségek jobban ''kilengenek'' (pl. 12.000-12.300V) az Asus Probe-ban nézve? Illetve hány százalékos eltérést célszerű beállítani?
Illetve próbáltam volna 7.5-9.5 közötti szorzót beállítani, de ez nem sikerült. Én arra gondoltam, hogy azért, mert ezek pl. a köv. módon szerpeltek 9/17 és valszeg 17-szeres szorzóval próbált indulni. Van arra lehetőség, hogy mégis a 9-est válassza?
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest