- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Sergio
csendes tag
Szerintem tök jó párosítás! (mármint a Bartonnal)
Nekem is ASUS A7N8X v2.0 alalapom van, teljesen elégedett vagyok vele. Atom stabil (pedig húzva van a proci rendesen), full jó Bios menü, ász elrendezés, sok-sok extra funkció! Én csak ajánlani tudom!!! Nem cserélném le semmire!
Helyedben mindenféleképpen Bartont vennék!! Egyrészt van benne +256Kb cache, így 512kb van benne. Ezzel szemben a másikban csak 256! A Bartont fel tudod tuningolni (főleg ebben a lapban) egy 3000+ szintjére, de ha jó szériát fogsz ki akkor akár 3200+-ra is!
Így lesz egy 3200+-os Cpu-d 512Kb másodlagos gyorsítótárral! mit akarsz ennél jobbat???
ha a másikat választod, minden bizonnyal azt is tudod tuningolni, de +256kb cache-t soha sem tudsz majd bele tenni!
Szóval ASUS A7N8X v2.0 + barton 2500+!!! ez az én javaslatom. -
Sergio
csendes tag
Véleményem szerint jobban jársz síma A7N8X-el + egy Audigy 1-el. Hidd el jobb lesz! Igaz valamivel többe kerül (kb. 8.000 Huf), na de ez nem egy integrált cucc lesz, ami így külön sokkal értékállóbb mint az alaplap+int. hang!
A Genius cucc nagyon jó, nekem is ilyen van! gyönyörű, zörjmentes hang... Igaz én síma live-al hajtom! -
Sergio
csendes tag
Hello!
Amit tudok segíteni!
Az Agp Frequenci-t hagyd auto-n, úgyis beállítja magának amit kell!
Videokártya:
Nekem is pont ilyen kártyám van!
Én kicsit húztam! (Catalyst 3.7 és Rage3D Tweak)
- alap 275/275-ről 330/285-re mindenféle szerelgetés nélkül! Így 3DMark2001: 8900 pont!
- mag ventilátor levéve, régi szilikon (az a kevéske) leszedve, majd ezüstpasztával felkenve: 350/285
- réz memóriahűtők felrakva: 350/305!!! 3DMark2001: 10630 pont!
Nyugodtan húzd a vga teljesítményét, majd teszteld 3DMark-ban! Ha kifagy akkor a mag értéke a túl magas, ha a kép szemetel akkor pedig túl sok a memória értéke!
A Sapphire a legjobb ATI chipszetes kártyákat gyártja, 330-at alapból kell vinnie!
ASUS A7N8X Nforce2 Ultra400, AMD AthlonXP 2000+ TBred (180x12), 2x256Mb 333Mhz Kingston HyperX (2-2-2-5), Sapphire ATI Radeon 9000Pro (350/610), ... -
Sergio
csendes tag
Miért kell neked SoundStrorm-os??
Az egész egy nagy átbaszás! Kitaláltak egy szar kvótát ami felett az, alatta pedig nem! De te otthon sohasem fogod ennek előnyét élvezni, mármint ha van neki egyáltalán, ha pedig esetleg mégis annyira vájtfülű fanatic őrült lennél, akkor biztosan nem integrált hangkariban gondolkoznál!
Amúgy különbség még a 4Mb-os Bios, Sata, Round-Cable, kb. ennyi!
Szerintem egy fillérrel nem ér többet, vagyis nekem nem ért, úgysem használom ezeket! A megmaradt pénzt pedig lehet másra is fordítani!
A helyedben inkább a két alap különbségéhez hozzátennék még valamennyit és vennék egy Audigyt, hidd el jobban jársz!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos cigaretta 🔞
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- iPhone topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest