- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
sstsac
csendes tag
Bocs nem olvastam vegig az osszes hozzaszolast, igy azlenne a kerdesem, hogy adott az alaplap (a7n8x) es ez ugyebar ata133at tamogat es adott egy vinyo sams160G8mb pufferrel szinten ata 133at tamogat, mertvanaz hogy az alaplap meg siman 100on hasznalja? Tudom sebessegbe nemerzekelheto valtozas de akkoris mertnemaztirja? bena vagyok? :) Ez az egyik.
Mas : van egy 512mb-os 400as ddr es mert aztirja(aida is) hogy 200on megy probaltam biosba allitgatni de fentebb nemnagyon ment. Amugy egy 2600+os barton van, ha ez szamit vmit.
Az otleteket elorre is koszonom. -
sstsac
csendes tag
Hellotok!
asus a7n8x alaplapot vettem es egy regebbi asus-v6600 deluxe (gef256) vga-val szerettem volna hasznalni, de nemengedi(vilagit a piros led es nemengedi a powert). A kartya tamogatja Agp4X-et csak azt nemtudom, hogy 1,5V-os e. Azt olvastam neten vhol, hogy alitolag gef256-tol felfele (+az is) mar minden kartya 1,5V-on megy, bar ezt is vmi forumban irtak. Azt mar olvastam elozo hozzaszolasokban, hogy a 4X miatt nemlehetne elmeletileg problema.
Ha van vkinek vmi otlete az irjon batran!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest