- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
Spirit
őstag
Sziasztok!
Még véletlenül került a kezembe egy CBBHD 0450-es Wichester magos 3000+.Azt olvastam ez nagyon jókat megy, így megvettem. Amit Te írsz,2750mhz nagyon tetszetős,de nálam nem tudni miért,a közelébe sem ér. Az alaplap 320-as fsb-t bír max, ramok visszaosztva.Feszt próbáltam 1,4V-tól 1,65-ig(vmoddolt MSI K8N Sli platinumban). 2508mhz-ig stabil, a feszltség értékektől TELJESEN függetlenül,tehát 1,4V-al is viszi ezt, de 1,65v-al egy hz-el sem gyorsabb. 2510mhz-en már superpi hibát csinál. Viszont külön érdekessége a dolognak,hogy a win boot még 2770-nél is megvan,csak amint elindítok valamit, belefagy. Létezik az,hogy egy proci 2500 fölött már nem stabil,de mégis bootol még 2770-en is? Van valakinek ötlete,hátha én rontottam el valamit,és menne ennél jobban is?
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Sajnos már a steppingre nem emlékszem, de van egy 3000+-os Winchester magoom. az alaplap MSI K8N Sli platinum, hozzá 2*512@400-ról 420mhz , 2,5-3-3-6-1T
Alaplap eddig 314mhz-ig ment, feljebb nem néztem. A proci viszont sajnos csak 2512mhz-en hajlandó stabilan menni. (8x314) Viszont érdekes jelenség,hogy még 2700mhz-en is bebootol a win, megy 1-2 game, majd 10-20 perc után kifagy, pedig nem is melegszik.Fesz 1,65V, ennél feljebb nem merem. Furcsaság még,hogy ha 2600mhz-en hajtom, akor akármit töltök le a netről,minden fájl hibás lesz. Superpi alatt csak 2512-ig stabil.Esetleg valakinek valami ötlete?(arra emlékszem,hogy megnéztem beépítés előtt a sorozatszámot, és valami über-brutál tuningállatnak írták
Jelenleg Superpi 1M: 35mp, 2M 1:20
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged