- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Aktív témák
-
Termi16
őstag
Nekem megint lefagyott a gépem, asszem ez nem a tuning miatt van ugyanis visszatettem 220-ra az fsb-t. Valszeg itt már a tápom kevés, úgyhogy amíg nem veszek újat addig hanyagolom a tuningolást.
-
Termi16
őstag
Nem, olyan 2,7-2,8Ghz-re gondoltam a proci esetében
És akkor amit a ram bír mellette. a 230 csak teszt erejéig volt, mint írtam még ezt sem bírta a gép
Jól gondoltam, a Ht 4x-en volt. Ramnak adtam 2,8-at, procinak 1,45-öt (1,5 a max, aztán gondltam egyelőre talán elég ennyi is...)
Vvisszaraktam a HT-t 3xre, a ramot visszaosztottam 333ra, fsb 240, proci 2640 mhz, a ram meg 377MhzMost kéne tetsztelni. Leszedem azt a progit amit mondtál, aztán ha nem megy akkor majd kérek instrukciókat
Az eddigieket köszi. -
Termi16
őstag
A HT-t visszavettem 4x-re ha jól emléxem, de azért mindjárt megnézem.
Én is csodálkozom, hogy nem megy jobban, bár még csak most kezdek tuninggal foglalkozni.
A procihűtő nem rossz, a ''szokásos'' freezer pro
A ramot ugye azért írtad hogy vegyem vissza, mert a 250fsb-t nem bírná? Úgy terveztem, hogy 460 körül nekem jó lenne a ram a fentebb leírt időzítésekkel. Ha majd ott tartok, akkor visszaosztom.
Most így hirtelen még azt szeretném kérdezni, hogy ha prime95-el tesztelet, akkor ott pontosan hogy állítsam be a Torture Test-et? És a memcsiket memtesttel külön kellene tesztelni? -
Termi16
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy 3700+ sandim 2*1gb kingmax superrammal egy Asus A8N-E-ben.
Arra lennék kíváncsi igazából, hogy a ramoknak és a procinak kb mennyi feszt adhatok, illetve ha kell még vhova plussz fesz akkor hova és mennyi?
Ott tartok, hogy 220as fsb-t viszi simán a proci is a ram is. A proci alapfeszen (1,35) van, a ram 2,75 (2,6 az alap). Az időzítéseket 3-4-4-8 2T-ről 2,5-3-3-6 1T-re változtattam. Namost ha az fsb-t 230-ra rakom, akkor úgy látszik a ram bírja még, de a proci nem. Superpi csak másodszorra futott le, bár azóta nem hibázott, a prime meg megált vmilyen hibával. Adtam a procinak feszt is (1,385, 1,415), de egyik értékkel sem vitte stabilan a 2530 mhz-t. (3-ból 3szor kb 10 percel a reboot után fagyi, és csak restart segít.). Most visszaraktam 220-ra az fsb és a proci feszt 1,4-.en hagytam. Van valami ötlet/tanács, hogy meddig emelhetem a feszeket? Ja igen, a proci E4 steppinges.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest