Aktív témák
-
pojzon
tag
Egy újjabb Upp!
-
pojzon
tag
válasz
FragMaster #14 üzenetére
Nohh igen, mert lehet, hogy egy Thermalright-féle hűtőhöz képest hangos meg nem hűt, de valamiért az az érzésem, hogy a mostaninál rosszabb nem lehet ami a hűtési teljesítményét illeti.
Hangosságot meg majd meglátom.
-
pojzon
tag
Meglepő amit írsz, mert azt gondoltam, hogy egy mezei gyári alu hűtőhöz képest jobban hűt...Ezek szerint semmit se ér rajta a réztalp?
Ugyan most sem meleg a proci, mert 2600-on hajtva 35-37 fok idle-ben, terheléskor meg olyan 45-48 fokos. És meglepően halk a ventije, de ha tényleg ennyire rossz (ehhez képest ami most van) a réztalpas, akkor lehet nem kéne pénzt adni érte..
Mindenesetre köszi az infot! -
pojzon
tag
válasz
FragMaster #10 üzenetére
Akkor nagyon hangos nem lehet ezek szerint.
Nahh adjon valaki nekem plss!!
[Szerkesztve] -
pojzon
tag
válasz
FragMaster #8 üzenetére
Hát remélem, hogy akad még valakinek fölöslegbe.
Hamár így ''összefutottunk'' megint, milyen hangos egyébként? Mert ami most van nekem az hihetetlenül halk. -
pojzon
tag
UP!
-
pojzon
tag
Up!
-
pojzon
tag
Zsupp!
-
pojzon
tag
-
pojzon
tag
up
-
pojzon
tag
Uppp
-
pojzon
tag
Sekeresen rossz helyre tettem a másik topicomat
így most itt keresek tovább ilyen hűtőt.
Tessék csak tessék!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest