- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Aktív témák
-
Speed
addikt
Vagy X2-őt kell venni oszt az viszi a 4X512mb-t
-
Speed
addikt
Én is ezzel vagyok gondba az én procim meg clawhammer és nekem is kéne a 4X512mb
-
TXT
őstag
UP
-
TXT
őstag
Lenne 1db A64 3200+ Winchester magos, dobozos procim (garis, garipapíros), ami 2700MHz környékén megy léggel. Ezt szeretném cserélni 3000+, esetleg 3200+ Venice magos, szintén jól húz6ó dobozos, garis, garipapíros procira cserélni.
Csak ha valóban jól húzható procid van, akkor cserélhetünk értékegyeztetéssel.
Kérem a PH-s emberkéket, hogy ha nem akarják megvenni, ne írkáljanak és ne OFF-oljanak! -
TXT
őstag
fel
-
TXT
őstag
UP
-
TXT
őstag
1T-vel szeretnék hajtani 2GB memóriát! Ez lenne a lényeg. Vki tud segíteni, hogy hogyan tovább?
-
TXT
őstag
válasz
sosperecek18 #12 üzenetére
Ncp? Az melyik is? És hol kapható? estleg link?
-
pit
tag
válasz
Overlocker #14 üzenetére
Csak én nem másnál láttam, hanem a saját tapasztalatom.
-
-
pit
tag
válasz
Overlocker #8 üzenetére
Az én procim 3200+ vinchester mag, dh-d0 stepping, és vígan megy 2t-vel 250-60fsb-el szinkronban a rammal!
Ja, 4x512 a-data 566.
[Szerkesztve] -
sosperecek18
őstag
válasz
kennystyle #11 üzenetére
HA Ncp memóriát vesz akkor nem mert az mind egyoldalas!
-
kennystyle
aktív tag
Én is ebbe a hibába estem
Nem néztem utána rendesen mert mindenhol azt láttam, hogy Venice 4 memót kezeli rendesen, hát nem
4*256 Corsair CL2 rammal próbáltam Asus A8N-E lapban illetve EPOXban is, és mindekettőben rögtön szétfagy az indulásnál a Windows ha 1T -t állítok be. Az 500mhz -vel nincs gond, 2T -vel mennek a Corsairek 540 -et 2,5-4-3-7 időzítésekkel, de az 1T nem működik alapon sem.
Külföldi fórumokon azt olvastam még, hogy abban az esetben működik az 1T 4 modullal is, ha a memóriák egy oldalasak, de 512 megásnál erre az esély majdnemhogy nulla. -
-
TXT
őstag
válasz
Overlocker #8 üzenetére
2GB memóriát akarok a gépembe a legjobb megoldással. 4db 512MB vagy 2x1GB. Ezek szerint ha 4db 512MB modul lenne benne, akkor az hiába lenne mondjuk 550MHz-es, akkor is csak 400-asként kezelné max, akármit teszek is???
-
-
TXT
őstag
Lenne 1db A64 3200+ Winchester magos, dobozos procim (garis, garipapíros), ami 2700MHz környékén megy léggel. Ezt szeretném cserélni 3000+, esetleg 3200+ Venice magos, szintén jól húz6ó dobozos, garis, garipapíros procira cserélni, mert a Winchester magos proci nem kezeli a 4db memóriát duálban, amire nekem szükségem lenne.
Csak ha valóban jól húzható procid van, akkor cserélhetünk értékegyeztetéssel.
Kérem a PH-s emberkéket, hogy ha nem akarják megvenni, ne írkáljanak és ne OFF-oljanak!
THX
Aktív témák
Hirdetés
- Alkoholista nevelde
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Renault, Dacia topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest