Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorbert989
tag
Sziasztok.Ma leakartam tölteni egy frissítést az x7-718bk-s egeremhez,ami meg is történt.
Látom hogy új "nevet" kapott a programja ami az "5-Mode Oscar Editor" nevet kapta.
Amikor elindítom a programot azt írja hogy az egér nem csatlakozik.
Pedig csatlakozik,és régebben ilyen gondom nem volt az old Verziókkal szemben.
Manuálisan nem tudom feltenni az egeret,mivel én sehol nem találok .inf fájlt.
Valami megoldás valakinek? -
bnorbert989
tag
Sziasztok.Egy olyan problémám lenne,hogy van egy 718Bk-s egerem.
Szeretnék rá egy macró fájlt tenni.Rá is tölti elvileg,de amikor benyomom a bal oldalsó macró-hoz beállított gombot az ég világon semmit nem csinál.
Próbáltam másik gépen is ott sem volt jó.
A memóriára rá teszi az 100% mivel a beállítást én elmentettem egy adott néven,és amikor rá kattolok a read memory-ra akkor azt jelzi amit megadtam nevet.
Próbáltam 3 gombra is beállítani de egyik se működik.Valami ötlet valakinek?
Eddig kifogástalanul müködött,a macró fájl 100% hogy jó.Megoldódott:A Legfrisebb Oscar-al megy
-
bnorbert989
tag
Sziasztok.
Ez a típusú egér
A4Tech X-718BK
Ez ugye Makrós?Nem értek nagyon hozzá,nekem a lényeg h makrós legyen xD
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest