Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Európába is befut a Red Magic 11 Air Trace Edition
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
Én pont azt szeretem benne hogy nehezebb lenyomni a görgőjét. Így amikor a görgőt pörgetem(pölö oldalak görgetésénél) biztosan nem nyomódik le véletlenül.
A kábelről majd idővel kiderül mennyire lesz strapabíró. Ez egy brutto 5ezres egér, egy évet húzzon ki, nem várom el hogy az örökkévalóságig bírja mint egy tizennyolcezres egértől.
Nekem a hüvelykujjam 2/3-ad részben a gombok alatt, 1/3-ad részben az oldalgombokon helyezkedik el, így nem kell az ujjamat felemelni és arrébbtolni hogy a gombokat lenyomhassam.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- TUF A15 FA506IHRB 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest