Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Netfone
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci4
senior tag
Nekem XL-750F van.. Ez is lézeres.. sima íróasztalon (fa, csak le van lakkozva.. illetve volt sok évvel ezelött) tökéletesen megy mindenféle egérpad nélkül..
Vastag vezeték. Ez ugyyan relativ, de asszem az én egeremnek is vastag a vezetéke..
Játék közben ha nincs "eligazítva" akkor lehet zavaró.. pl. távcsöves puskával való pontos célzás alkalmával.. egyébként ha nem kemény játékos az ember, illetve elötte beigazítja a kábelt, abszolút nem zavaró..(én hagytam rá egy kis kanyart az asztalon, így az tud mozogni ha akar)Amúgy csak szubjektiv vélemény.. én a kettő közül a 710FS-t választanám.. valahogy komolyabb egérnek tűnik... de símán mindennapi haszálatra a másik is biztos megteszi...
ui: mondjuk az állítható DPI-t személy szerint csak az első 2 hétben csesztettem.. azóta fix 1600 on van

No meg esetleg nézd meg élőben melyik milyen...
a 710FS-t mondjuk már többen dicsérték.. a másik meg lehet még túl új.. nem nagyon olvastam róla.. asszem

Magyarúl.. azt veszed amelyiket akarod
Nem lettél sokkal kisegítve

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia Kamera kit-
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem lettél sokkal kisegítve