- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
Szép jó estét!
Kb. 3 éve van egy XL-747H egerem. A legjobb amit valaha is fogtam.
A görgője persze ennek is behülyült. Nos én ma szétszedtem, azt a kis blokkot is (ami akkora, mint egy zöldborsó) amiben az érzékelő van. Beáztattam mosószeres vízbe, majd már szárazon megfújtam egy kis kontakt spray-vel. Ezt követően összeraktam (ez a része elég nehézkes volt), és most tökéletes. Pont olyan, mint új korában.
Persze, ha előbb elolvastam volna amiket itt írtatok nem szedtem volna szét, csak simán megfújom, és hadd menjen, de most már mindegy is.Említettétek sokan, hogy sok baj van a makrókkal, és a programozhatóságával. Nos, én azt a megoldást választottam, hogy a saját programjával nem funkciót állítottam be, hanem karakterket.
Egészen pontosan: duplaklikk gomb csinál egy pontot, tehát ezt: "."
A két oldalsó, pedig "-" és "ű". Ezt lementettem az egérbe, és azóta is így használom. Igaz nem szoktam BF-ezni, de CoD-nál, és mondjuk F.E.A.R.-nél, meg az összes többi olyan játéknál (FPS, RPG, MMORPG) ahol lehet konfigurálni billentyűzet gombokra bármit, azoknál tökéletes. Például hozzárendelsz gránát dobást az ű betűhöz, és a gép úgy érzékeli az egér gombját, mint ha a billentyűzeten nyomnád meg. Ráadásul a laptopon is ezt használom, és sokszor azon is játszok, de nem kell semmit piszkálnom az egérben, mert "viszi" magával a beállítást.
Még a saját driverét sem használom. Amit a Windowstól kap azzal is pontosan tudja ezeket.Remélem hasznos lesz valaki számára ez az infó.
További jó időtöltést!
Üdv: Petiapo
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó számítógép
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 2080 , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest