- Azonnali navigációs kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
Szép jó estét!
Kb. 3 éve van egy XL-747H egerem. A legjobb amit valaha is fogtam.
A görgője persze ennek is behülyült. Nos én ma szétszedtem, azt a kis blokkot is (ami akkora, mint egy zöldborsó) amiben az érzékelő van. Beáztattam mosószeres vízbe, majd már szárazon megfújtam egy kis kontakt spray-vel. Ezt követően összeraktam (ez a része elég nehézkes volt), és most tökéletes. Pont olyan, mint új korában.
Persze, ha előbb elolvastam volna amiket itt írtatok nem szedtem volna szét, csak simán megfújom, és hadd menjen, de most már mindegy is.Említettétek sokan, hogy sok baj van a makrókkal, és a programozhatóságával. Nos, én azt a megoldást választottam, hogy a saját programjával nem funkciót állítottam be, hanem karakterket.
Egészen pontosan: duplaklikk gomb csinál egy pontot, tehát ezt: "."
A két oldalsó, pedig "-" és "ű". Ezt lementettem az egérbe, és azóta is így használom. Igaz nem szoktam BF-ezni, de CoD-nál, és mondjuk F.E.A.R.-nél, meg az összes többi olyan játéknál (FPS, RPG, MMORPG) ahol lehet konfigurálni billentyűzet gombokra bármit, azoknál tökéletes. Például hozzárendelsz gránát dobást az ű betűhöz, és a gép úgy érzékeli az egér gombját, mint ha a billentyűzeten nyomnád meg. Ráadásul a laptopon is ezt használom, és sokszor azon is játszok, de nem kell semmit piszkálnom az egérben, mert "viszi" magával a beállítást.
Még a saját driverét sem használom. Amit a Windowstól kap azzal is pontosan tudja ezeket.Remélem hasznos lesz valaki számára ez az infó.
További jó időtöltést!
Üdv: Petiapo
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB Garancia + Ajándék
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest