Aktív témák
-
bug399
csendes tag
Szerintem rászaladtál egy génhibás (de lehet hogy génmanipulált) patkányra!
Ha meg a képernyôn való rezgésre gondolsz, akkor az megszokott az A4Tech némely egyedénél. Cseréld ki. Nem érdemes veszödni a javítással! -
beeboy
addikt
nem megharapott véletlenül, és azt érezted?
éhes a rágcsáló, adjál neki sajtot ;] -
Engem itt a munkahelyen az ajtókilincs szokott megrázni, amikor a műszálas dzékről felállok egy hosszabb üldögélés-dolgozás után. Utálom már nagyon! :)
Frankó. Dzék. Ezentúl így fogom hívni a széket. :))
[Szerkesztve] -
karfiol
csendes tag
Na. Köszönöm! :)
-
Pulcsiban 50-70 kV is lehet...
-
cyberdog
tag
Valoszinuleg statikusan toltott az egered.Mivel az egesz csuszik az padon elektromasagal toltodik ez akar tobb 100v is lehett,persze ez nem csap agyon senkit.olyan ez mint a muanyag pulcsik szoval lehett ez a gond, lehetseges hogy az egerben levo elektornika szarra ment a statikus elektromosagtol es lehett azert nem mukszik.
-
karfiol
csendes tag
A zsinór nem lóg ki az egérből. A két fém csavarra kis műanyagdarabka van ragasztva, ezeken csúszik az egér. Én is a feltöltődésre tippeltem, de akkor miért nem működik rendesen?
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat, a humorharoldoknak meg granulálok. -
matte
csendes tag
Sziasztok
Nekem is ilyen egerem van, engem ugyan még nem rázott meg, de az egér kábele
az egér felől ki szokott mozdulni tehát látni a vezetékeket. Na most nézd meg,
hogy neked épp-e ott a kábel. De akkor sem szabadna megráznia. -
Speciális műanyagok vezethetik az áramot. Az egér nyilván nem ebből készült. Ráadásul a PS2-porton elvileg 5V van, ami szintén nem ráz. Sőt, a gép belsejében egyáltalán nincs több, mint 12V. Szóval gyanús...
-
karfiol
csendes tag
Azzzz igen. :)
Forgalom az van. Tehát nem csináltam semmi extrát, az egeret a műanyag részénél érintettem meg mindkétszer, mégis úgy rázott meg, mint a egy műszálas pulcsik után szokott lenni... :( -
Loha
veterán
Igen az kb ugyan az lenne mintha megfogom a szigetelt vezetéket, és ráz...
Szóval ez eleve vmi baromság, mert ilyen nincs... :DDD
Egyébként nekem ugyan ez a tipus van :))
[Szerkesztve] -
Petisz84
tag
Ezt nem tudom elhinni, a műanyag rázna?
-
[w]
őstag
de most komolyan: van arra reális magyarázat (a vizes felületen kívül), hogy a műanyag vezesse az elektromosságot?
én ezen valahogy nem tudok túllépni. :DDD senki másnak nem jelent problémát? :D -
karfiol
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi az új témáért, a meglécő a4techesekbe nem passzol bele.
Tehát az a gond, hogy a több mint 2 éves WOP-35 egerem tegnap kétszer megrázott. Miután újraindítottam a gépet, az egérmutató nem mozdul, de megjelenik (WinME). Másik egérrel tökéletesen megy a dolog.
Átraktam a WOP-35-öt egy laptopba, ott mozog a mutató, de ész nélkül, kerreg is a hangszóró.
Szerintetek mi lehet a baja, érdemes szétszedni?
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged