- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
procival nincs is gond, csak a ramokkal sokszor. Nálam a gskillek az asusban mentek 540-et. Áttettem Abitba, 600 gond nélkül. Áttetük tesó DFI-ába, 620 CAS2,5
Ne kötözködésnek vedd, de a DDR érték mindig az órajel duplája. Szal a DDR600 az nem 600MHz, csak 300. Ha eddig esetleg nem vágtad, mostmár igen
Egyébként igen, sima 400-as GSkill F1-ek mentek ennyitInstabilba ment a windows DDR680-at, screenshot van róla. Clockgennel akkor már elzavagásztuk DDR700-ig, screenshot megvolt, de a paint indításánál kifagyott
-
törölt tag
A két D5-öt vigyed, mert úgy jobb teljesítményt kapsz, mint két nem azonos típusú rammal. A D5-ök nem rosszak, a D43-akat anno mindenki istenítette, holott szerintem kalap szart nem értek.
Az igazi a JÓ tccd. Senki ne felejtse el, hogy az, hogy egy DDR modul TCCD-s, még nem garancia a jó tuningra. Jó lap kell alá, és ki kell fogni. Van TCCD, amelyik 520-nál megáll, de pl ami nekem volt, az 620-at ment CAS 2,5 1T-vel.
Aztán a fesz sem mindegy, ki kell tapasztalni, az enyém a 3V-ot szerette, feljebb rosszabb volt! Anno a Supertalent ramjaim voltak nagyon kényesek, 2,7V volt a kedvencük. Bármerre eltértem akárcsak fél voltot is, 50 MHz-et esett a max teljesítményük, tehát DDR550-ről 450-re! -
törölt tag
válasz
gprspeter #3206 üzenetére
Szia, nem írod, hogy milyen sebességen. A nagysebességű adata ramok TCCD-sek, ebből nincs gigás modul, azok általában valami UCCC chipesek, nem rosszak, de meg sem közelítik a fél gigás modulokat.
Ha 560 felett akarsz 1T-t, akkor javaslom az olyan ramokat, mint amik nekem voltak, aztán eladtam robekri tesónak, aztán a mocsok eladta másnak
Gskill F1-ek, sima DDR400, 2-2-2-5 1T 460-ig, 2-3-3-6 1T 520-ig, utána CAS 2,5. Most ülj le: DDR620-at mentek stabilan 2,5-4-3-7 1T beálíltásokkal
Szóval jó dolog az A-Data, de a GSkill meg az OCZ ülnek a trónon.
Tudnod kell azt is, hogy - nem akarok senkinek az érzelmeibe gázolni - de az Asus A8N-SLI egy kicsit kaki. Ha tuning, akkor Abit KN8/AN8, ha komolyan is gondolod, akkor DFI Lanparty nF4, és szigorúan Ultra-D
Ha 2x1 giget szeretnél, akkor a GSkill ZX-eket ajánlom. Azt tudnod kell, hogy 2x1giga DDR-et, ami tud 560-at menni 1T-ben, NEM fogsz megúszni 40 rugóból, tehát drága lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest