- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
Amiatt kérdeztem egyébként,mert lassan időszerű lenne venni még egy 2x512megás kitet a mostaniak mellé
Csak ha nem találnék 500-asokat,csak mondjuk 566-osokat...azok megférnének egymással?
Nem gond,hogy az 566-osok alapból nagyobb feszt igényelnek,ill. hogy más alapidőzítéseken járnak?
A másik kérdésem meg az lenne,mivelhogy eddig teljesen kommersz DDR400-as ramjaim voltak...hogy ezek az 500-as Vitesta-k alapon,tehát 3-4-4-8 2T-n teljesítik elvileg az effektív 500Mhz-et,így gondolom nekem nem kell farigcsálnom az időzítésein,mert jelenleg is csak 490-en futnak
Magyarán mondva,csak akkor kéne piszkálnom a ram beállításait,ha 500-nál magasabb órajelen hajtanám őket?
Illetve a lap ramfeszre vonatkozó beállítása is auto-n van hagyva,ez a CPU-Z szerint 2,5V
Ez nem kevés?
Kösz a válaszokat előre is...plusz őszinte leszek,a linkelt...szakdogának is beillő irományod felénél elfáradtam -
mert_csokis
senior tag
Srácok,valaki mondja már meg legyen szíves az 566-os Vitesta-k alapfeszét és alapidőzítéseit...
Jelenleg 500-as Vitesta-kat hajtok,azok alapon 3-4-4-8-2t_2,5V mellett
Köszöntem előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Google Chrome
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest