- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
Joltee
aktív tag
válasz
Adrian Mole #21 üzenetére
Megnéztem a kézikönyvet, idézem: ''SD, MMC ... ... 512 MB mérettel bezárólag.''
-
Joltee
aktív tag
válasz
Davevagyok #26 üzenetére
Igazad van, tényleg Lexar. :U :B
-
Sick Boy
őstag
Lexmark memóriakártya? Nem is hallottam még hasonlóról.
Mondjuk a gyártónak oda kell írnia, ha csak egyetlen kártyaával is inkompatibilis.
Ugyanolyan ez, mintha kipróbálnak egy gyógyszert 10 000 betegen és tízezerből egy valami tünetet, mellékhatást produkál, bele kell írniuk a betegtájékoztatóba, hogy lehet ilyen, azért van bennük mindíg olyan sok felsorolt mellékhatás... :) -
Joltee
aktív tag
válasz
Davevagyok #22 üzenetére
Egy eladó nekem aszonta 1szer, hogy pl. a Lexmark kártyákkal a HP gépek lefagynak. Mondjuk amúgy sem vettem volna Lexmarkot, k.... drágák.
-
Davevagyok
tag
Sajna az a tapasztalat, hogy a HP-k nagyon válogatósak SD terén. Neked azért volt mákod az A-data-val, mert nonameként adtuk őket. Amúgy nem nonamek, teljesen jó vétel. Amúgy 5750;]
-
Joltee
aktív tag
válasz
Adrian Mole #10 üzenetére
Nekem 735-ös gépem van (kb. 1 hónapja), eddig 256 MB-os SD-vel használom gond nélkül. De a könyve alapján 512MB a max. méret.
-
Sick Boy
őstag
válasz
Adrian Mole #18 üzenetére
Ja
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #17 üzenetére
Megis van benne valami: max 128 MBig garantaljak a 735-nel is, felette on your own risk... Marad a geppel boltba menni es kiprobalni verzio...
-
Sick Boy
őstag
a 635-ös használati útmutatójában azt írták, hogy max 128 Mb-osat kezel, ezen kívül kezelhet nagyobbat, de ezt a HP nem garantálja. A 735-ös szerintem már kezeli, de lehet, hogy arra is ez vonatkozik... szal 128 Mb nál nagyobbat nem mindent eszik meg!
-
Sick Boy
őstag
miaf*sz! Úgy értem, hogy kezelte, szal nem volt gond. Nem kell ezért kiparodizálni!
-
Alex91
félisten
válasz
Adrian Mole #10 üzenetére
256 MB-osat lattam mar benne, azt bizta megeszi.
-
Adrian Mole
senior tag
Bocsanat, lehet, hogy off vagyok ebben a topikban, de HP735 milyen kartyat eszik meg meretben? 256 megy bele, 512 max? Sehol nem talälok erre adatot...
-
Alex91
félisten
Mennek lefele az arak! Amugy IMHO szinte mindegy, hogy milyet vesz az ember, itt foleg sebessegben vannak kulonbsegek. Ez bizta, hogy egy lassabb tipus :). (Amugy jo lenne valamivel kiolvasni belole a kartya infot, hogy eredetileg ki gyartotta, mert az en TwinMOS es Verbatim SD-m is, sot volt KIngston is a kezemben, es mindharom Toshiba gyartmany volt.)
-
Notes
senior tag
Pár hónapja volt valami RAM-teszt a PC W_R_D-ben. Ott DDR-eket teszteltek és nagyon istenítették ezt a márkát, de hogy SD-ben milyen lehet azt nem tudom. Mindenesetre most megyek nyaralni és nekem is kell egy SD kártya, szóval kíváncsian várom a hozzászólásokat. :)
-
Sick Boy
őstag
Csá!
Na most vettem egy ilyet, botrányosan olcsón, de nem hagyhattam ott, 5700 HUF volt egy 128-as SD kártya egy bp-i üzletben, Aq*a. Ez az A-DATA jó minőségű cuccokat gyárt? Kinek van ilyen karija? Van 1 év gar, de ugye utána nem fog hamar tönkremenni? Tapasztalatok, ilyenek, írjatok.
10 K alatt nem láttam még 128-as SD karit, ez mitől volt ilyen olcsó?
pontosan ilyen:
itt a cég honlapja:
[L]http://www.adata.com.tw/en/new.htm[/L]
köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest