- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
esetleg azóta valaki tudott venni ilyen kábelt valahol?
-
MasterMark
titán
Üdv ilyen nekem is kéne ha valaki tud. [link]
-
boya79
csendes tag
Hát ez nem jött be, azt írták ők nem foglalkoznak ilyennel.
De ajánlottak egy másik céget, ha ott nincs, akkor nincs is. Mondanom sem kell, nem volt. Pedig van ilyen, mert van olyan hangrendszer pl. a geniusnál láttam, amihez alapból adnak ilyet. Most írtam nekik, hogy küldjenek már 1-et, vagy írják meg hol kaphatok. Egyébként 9 pólusú mini-DIN a kimenet, kb. akkora mint egy s-videó kimenet.
-
boya79
csendes tag
Szia, köszi a linket, de sajna ott sem volt olyan amilyen nekem kéne. Azt írták tegyem próbára őket, ha nem találok olyan kábelt, amilyen nekem kellene, akkor megajándékoznak 1-gyel. Hát én próbára tettem őket, és nem találtam. Most írtam nekik 1 levelet, kiváncsi vagyok mit válaszolnak. Remélem küldenek eggyet ingyen!
-
(Bundás)
addikt
Most melyikre gondoltok? A régi vastag szoc. 9 DIN-re?
Lehet ezen oldalon találtok valamit, itt egy négyes pl., nem elég? [link] Amúgy elmész kábeleshez, műszaki pincébe, ha van olyan és csinálnak neked. -
boya79
csendes tag
Szia! Ha esetleg találsz ilyen helyet ahol én is tudnék venni 1 ilyen kábelt, pls küldj 1 pü-t, mert nekem is kellene. Én most kaptam 1 hangkarit, amin ilyen csati van, de nem tudom összekötni a hangrendszerrel.
Szóval írj, ha találsz valahol,köszi.
-
Steelheart
senior tag
UP (hátha így szzombat estefele valaki...
)
-
Steelheart
senior tag
Ah, tanulok elektronikát, de ez nagyon garázsízű :/ Nem nagy dolog összerakni, csak forrasztó kell hozzá meg ón, + ugyanolyan kábeldarab, benne összesen 3 menettel. Csak jó lenne már újat, mert sajnos a gép úgy van ehelyezve, hogy ez az egész cuccos feszül, és annyira sérült a kábel, hogy idővel folyamatosan szakadnak el a kis vezetékek, ahol már egyszer megtört :S Ráadásul a jackhez közel 1,5 cm maradt a kábelből.
Képet sajnos nem tudok mellékelni, neten megtaláltam, nekem meg nincs digitfotomasinám.
Azért kösz... hát akkor marad a garázs.
De ha esetleg valakinek van fölösbe egy, nem haragudnék, ha szólna -
fero02
nagyúr
válasz
Steelheart #1 üzenetére
Hy!
Ha maradt még vmennyi(mondjuk 5-10 cm) vezeték, akkor egy műszaki genius simán megcsinálja...
Amúgy ilyen kábelt nemnagyon lehet külön venni(max ha vkinek elb@szódott egy ugyanilyen cucca és kiárusítja...)
De ha vmi képet tolnál, akkor talán hamarabb kapnál segítséget.
Üdv! -
Steelheart
senior tag
Hali, igazából nem találtam ennek topicot, ezért nyitottam újat...
Sehol sem találok megfelelő kábelt a hangfalamhoz. Olyan kéne, hogy 9 pines DIN csatlakozót átalakít a hangkártyán lévő 3 rendes 3,5 mm-es jack-re. A kutya sajnos szétrágta a régi kábelt, és már annyiszor összecsavargattam a szakadásnál, hogy lassan elfogyott a csavargatnivaló a használat során :/ Tud valaki ajánlani üzletet, ahol utánanézhetnék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest