Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• J.J. András

őstag

válasz User1 #23 üzenetére

DIrectX 9.0b-jében volt a DirectShow részben valami bug, azért nem ment....., de feltéve a javítást, egyből ment minden simán, köszi azért....

• J.J. András

őstag

Valaki segtísen please, írja lépésről lépésre, hoygan lőtte be a saját AIW-jén a TVt...... okés ???

• J.J. András

őstag

valaki, ha tud, nekem is segíthetne pár infóval.... /9800Pro AIW és nincs egyenlőre TVkép -UPC a TVszolgáltató/

na, most már eljutottam odáig, hogy felismeri a WMD a Theater chipet, bent vannak az audio-, video eszközök közt azok az ATI Theater cuccok....

ellenben, ezt 5.2-es Catalysttel értem el, a 4.8-al valami miatt nem ment a WDM instaláció.... aztán most szedem le a 5.2-höz a MultiMediaCentert , mert az még a 4.8 mellé csatolt 8.03-as MMC volt , amit fel akartam varázsolni....
    de elvileg ez okozhat összeférhetetlenséget, hogy egy újabb driver mellé (v5.2 Catalyst), egy régebbi MMC-t (v8.03) teszek fel ???

jah, nem tudom, de majd remélem megmondjátok, hogy Hydravision, meg a sok cullang (AudioCD, ATi DVDcoder stb. ) mind kellenek ?? ,mert simán feltoltam a MMC-t, amiben csak a TV opció volt, semmi AudioCD, DVD, FilePlayer, EAZY..., LaunchPad stb. , de ettől a TVnek mennie kellene, nem ?

jah, másik érdekes dolog, hogy TV settingsnél (jah, configurációs varázsló simán lefutott, mindenre DMA -> Soundcard +/- interface jó volt) csak Composite és S-Video bejövő kábelt lát, és nem látja a Koax kábelt , gondolom ennek kellene lennie a TVcable vagy hasonló elnevezéssel.....

jah, se német, sem magyar régióval nem ment.... PAL-B PAL-I PAL-H kipróbálva, de csak a fekete kép van....

még egy: az AIW VGAn van egy LineOut belső csatlakozó (tüskés).... erre rádugtam egy belső audiókábelt (amit DVDramhoz kaptam) majd a hangkari CD-IN részébe a lapos-fejes részt .... ez így jó, vagy helytelen ??
    hangkari egy OEM Creative SB Live 5.1, amin egy sorban van 10 db tüske, mellette AUX-IN, CD-IN, SPDI-IN, meg valami.... és egy SPI-OUT külön, a kari seggén

-na, leszedem az 5.2-höz való össze cuccot, letúrom újra az ATI cuccokat, de addig valaki tippel, vagy ötlettel szolgálhatna..... előre is köszi

u.i.: remélem nem volt nagyon szétszórt a mondanivalóm....

Új hozzászólás Aktív témák