- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
Nimda
addikt
Hm...én inkább az 5.9-es drivert ajánlom,az e felettiek már az újabb karikhoz készülnek...bár a játékokhoz való optimalizáció örök kérdés marad..
Milyen kari volt elözöleg a gépedben?
Amit még megtehetsz:
1.bios flash (a lapon)
2.mint irtam a hütést ellenörizd (pasztázd újra ha szükséges,bár ez sztem memó hiba)
3.próbáld ki másik lapban is
4.nézd meg pl.az everestben,nincs e moddolva (gpu,mem freki)
5.win reinstal
6.igyál meg egy sört (vagy többet)
Ha a fentiek nem segitenek,passz...
B.Ú.É.K!
[Szerkesztve] -
yeti752
csendes tag
NF7-S, 2500+ Barton, 5.11 driver, de driver nélkül is rossz, előszöe amikor betettem és még nem volt driver telepítve is rossz volt a kép. Akkor inkább a kép jobb felén csíkozott, driver után meg mindkét oldalon. Látható a kép, de nagyon rossz így, használhatatlan.
-
yeti752
csendes tag
HI!
Kaptam egy Sapphire 9800 Pro-t 128 MB 256 Bit. Betettem a gépbe és zajos a kép, csíkok vannak benne. Akitől kaptam, ő azt mondta, hogy nála hibátlanul működött, Nem tudnátok nekem segíteni, hogy mi lehet vele a gond vagy hogy mit csináljak vele?
Előre is kösz a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest