Új hozzászólás Aktív témák
-
al_age
senior tag
És az a passzív hűtő elég neki? Paszta nem túl kevés / túl sok alatta?
VPU Recovery-hez nem kell Catalyst Control Center, a sima Ati driver-ben is benne van és alapból engedélyezve is van, úgyhogy ha nem tiltottad le és valóban a kártya melegszik, akkor előbb-utóbb össze kell futnod vele.
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
Akkor viszont nem hinném, hogy VGA.
Amikor az én kártyám ventije haldoklott, akkor az így fagyott:
játék közben eleinte csak pár másodpercre megállt az élet, majd megállt az élet, a monitor stand-by üzemmódra váltott, majd visszajött minden és végül volt az, hogy a monitor stand-by-ban maradt, esetleg kidobott a játék és a VPU-Recovery üzenete jött be (holott nem volt húzva a kártya, de ugye a VPU Recovery a hőmérséklet hatására lép működésbe).
Tehát ha így, vagy hasonlóan fagy, akkor talán VGA.
Nem lehet, hogy az északi híd melegszik inkább?
Írtad, hogy a szobaventi segített, akkor pedig valaminek a hűtése nem jó.
Ha jól tudom az NForce2 elég forrófejű, azt pedig biztosan tudom, hogy nagyon gagyi venti van alapból rajta Abit lapokon. -
al_age
senior tag
Nekem volt 9600xt-m és csinált ilyet, amikor döglődött a ventije.
De a 9600xt-kben van hőmérő, amit pl AtiTool-lal, Everest-tel megnézhetsz. Egy játék utáni értéket beírhatnál.
Írtad az első hozzászólásban, hogy próbáltál másik 9600xt-t is. Azzal is ugyanezt csinálta?
Húzva van/volt a kari?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest