- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Legolas
senior tag
Nekem van egy kis tapasztalatom. Kérdés mennyit szánsz rá. A haveromnak van vezetékes optikai logitechje. Azok olyan 14 körül mozognak árban. Soha nem adnék annyit egy egérért, de egy fps-ben utolérhettetlen. Összehasonlíthatatlanul jobb a golyós egereknél. Nekem egy optikai Samsungom van az is nagyon kezes darab, kisebb a felbontása mint a logitchnek viszont 3500-ből megúszható.
-
Legolas
senior tag
Tényleg a ti4200-nél mennyi a különbség a 64 megás meg a 128-asok között teljesítményre? Mert pl a 8500-ös radeonnál gyakorlatilag semmi, csak a 128megás drágább volt.
-
Legolas
senior tag
Mert az Abit talán a legolcsóbb az ismert márkák közül.
-
Legolas
senior tag
Ja nem akartalak bántani, csak én lecsúsztam a nyereménygépről. A svindlit úgy értettem amit te is mondtál, hogy nem jött ki csodagép a 350000-ből, mert mindent drágán adnak. Amúgy jó gépem van? 2 év után (duron800-am volt), vettünk egy lapot egy procit, meg ramot nettó 60ért. Jó gép, de ehhez nem kell millásnak lenni.
-
Legolas
senior tag
Ja Recon, te meg bekaphatod!!! Na jó ez erős volt, bocs! DE MI NEM NYERTÜNK A PÁLYÁZATON!!! Pedig az utolsó pillanatig reménykedtem. Akkor nyugodtam meg mikor hallottam, hogy ebben is van egy kis svindli.
-
Legolas
senior tag
Erre én is azt mondom, hogy ECS 15000, 2200+ 19000 ram 20000 =54000. Maradt 26000 FT. Ebből a legjobb választás egy radeon 8500/9100, de ha nvidiát akarsz és fx 5200, akkor eszedbe ne jusson 64 megásat mert nagyon megszívod!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged